Hamilelik belirtisi mi?

ayse2325

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
2.614
2.372
83
Kızlar merhaba artık kafayı yemek üzereyim adetim düzensiz geçen ay 28. Günün üzerine tekrar adet oldum normal de 30 34 arası değişir yumurtlama günümü anlamam ama bu ay adetim başlangıcından itibaren 18.günün akşamı şiddetli bi sağ yumurtalığım aradı ertesi gün sol yumurtalığıma doğru ağrı oldu biz 2 güne bir adet bitiminden sonra değerlendirme yaptık bebek için 5 6 gündür ağzım durduk yere ekşiyormuş gibi sanki limon yedim midem gaz dolu sanki adetim dün yani ayın 23. Olmam gerekiyordu geçen aya göre ama ben ayın 28 29 30u baz alıyorum geç olma ihtimalime karşı ara ara oturup kalktığım zaman başım dönüyor göğüslerim şiş yaklaşık 5 gündür (adet zamanım geldiğinde de ağrırdı)filan 2 sabahtır kalkıyorum adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum yarım saat 45 dakika ama olmuyorum sadece akıntım var karnım şiş 54 kiloyum zayıfım karnımın üzerine yatamıyorum nefesim daralıyor yüzümde adet zamanı 1 tane sivilce çıkar şuna yüzümde büyük küçük 5 tane sivilcem var çok saçma test aldım dün erken gebelik testim negatifti sizce durumum nr

Bu kadar belirtiye kese görünürdü canım artık. Yoksa yoktur ama tekrarla yine de

Merhaba benim regl zamanim 3ekim bende ayni senin gibi oluyorum en ortak noktamizda yuzu uste yatamamiz

Biliyorum ama gebelik istediğim için benim için acaba bi umut var mı diyorum
Ovulasyon takibi yapmadığın sürece tam adet zamanını bilemezsin. Bu yüzden biraz dha bekle tekrarla yoksa yoktur canım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…