Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhaba arkadaslar bu ay 19nisanda ovulasyon pik oldu 20 si catlama yani gece oldugu icin suan 9.gune girdim catlama uzerinden. İki gundur sol kasigimda batma var daha dogrusu 1-2 kere batma hisseetim ve bugun baya akintim oldu. 29-30 gunde bir adet oluyorum. 6-7 gun var adet olmama. Belirti icin erken midir ve kac gundur sonra idrar testinde cikar. Adet surem uzun oldugu icin adeti beklemeden de cikar diye dusunuyorum ama

Gogus hassasiyeti vs de baska hicbi sey yok sadece akinti ve bi kac kez batma hissi yasadim

Yumurtlamadan sonraki 12. Günde çıkar 4 5 kala erken gebelik testi yapabilirsin hatırlısı olsun senin için

Bir kaç gün daha bekleyip erken gebelik testi yapabilirsiniz yada kan testi yaptırın en olmadı adet gecikmesini beklemeniz gerek bunlar gel başına hamilelik belirtileri olmayabilir bazen psikolojik de oluyor ama eğer hamileyseniz yazın inşallah hamilesinizdir

Oruc oldugumuz icin kan veremiyorum suan erken gebelik yok elimde normal gebelik testi var. Bi kac gune cikar bence ama sabredemiyorum. İnsallah guzel sonuc alirim

Pik gordugumuz gunu mu catlamayi mi 1. Gun kabul ediyoruz ben bugunden basladim test yapmaya cunku
Çatlamlamayı sayıcaksın canım inşallah çift çizgiyi görmek nasip olsun

Bende de transferden sonra bel agrisi ve akinti olmuştu. Hamileydim insallah hamilesindir

Yumurtlamadan sonraki 12. Günde çıkar 4 5 kala erken gebelik testi yapabilirsin hatırlısı olsun senin için
Canım 12 dediğin pikten sonra mı çatlamadan sonra mı çünkü benim pik neredeyse 3 gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…