Hamilelik belirtisi mi?

Sssyyyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
538
550
53
Merhaba arkadaşlar döngümün 23. Günümdeyim Normal döngüm 30-31 gün göğüs uçlarımda kuruluk ve hassasiyet var birazda şişkinlik hissediyorum ilişki günümde vajinal mantarım vardı buna rağmen hamile kalmış olabilirmiyim?

Son düzenleme:
yumurtlama donemın gelmıs olabılır. sadece goguslerden hamılelık tanısı konamaz . ıdrar testınde cıkması ıcın bıle 5 gun daha gecmesı gerek. hakkında hayırlısı olsun. vajınada mıkrobık bısı oldugunda vırus falan spermlerın yasama olasılıgı duser. tamamen engeller mı bılmem de azaltıyo sansını .

Yumurtlama dönemimim geçen hafta olması gerekiyodu tahmin ettiğim günlerdede göğüslerimde hassasiyet vardı şimdide bu arada soğan kürüde içtim geçen ay ümitlenmek istemiyorum ama bakalım inşallah

Yumurtlama dönemimim geçen hafta olması gerekiyodu tahmin ettiğim günlerdede göğüslerimde hassasiyet vardı şimdide bu arada soğan kürüde içtim geçen ay ümitlenmek istemiyorum ama bakalım inşallah
adet dongunuz kac gun ki normalde 28 gunken 14. gun yumurtlarsın. bazen onceden belırtı olur. akıntıyla gogus acısı faalan. tm ovulasyon testı yapmadıysan belırtıye gore dusunme. ınsallah hakkında hayırlısı olur.

Ben adetim biteli 16 gün oldu demek istedim normalde döngümün 23. Günündeyim
anladım yanlıs okumusum kusura bakma:)) söyle dıyım . yumurtlama donemı oldu dollenme gerceklstı ya. 5 gun sonra felan yumurta yerlesme donemınde oluyo. yanı ondan sonra bhcg salgılanmaya ve hamılelık belırtılerı gostermeye baslıyo vucut aslında bu zamanlar eger tuttysa meme hassasıyetı baslar. bı kac gun sonra test yap bence umıtlenmeyıp de napıcaz:)bu ay olmadı dıger ay olur. rabbım hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın. zamanhıc gecmıyo gıbı ama aylar yıllar gecırıyoruz.

Kesinlikle size katılıyorum bir hafta sonra daha kesin sonuç almak için yapmayı düşünüyorum bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…