• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi mi?!

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlar benim adetime 2 gün var ama hic bi belirti yok 4-5 günden beri ara ara sol kasığıma sancı giriyo kısa sürüyo batma felan oluyo bu aralar sık sık idrara cıkmaya başladım acaba hamilelik belirtisi mi bu ayni durumu yaşayanlar yaşamış olanlar yorum yapabilir mi 1 senelik evliyim cocuk istiyoruz eşimle anne olmak istiyorum bende inşallah hamileyimdir arkadaşlar merak ediyorum çok:110:

kızlar benim adetime 2 gün var ama hic bi belirti yok 4-5 günden beri ara ara sol kasığıma sancı giriyo kısa sürüyo batma felan oluyo bu aralar sık sık idrara cıkmaya başladım acaba hamilelik belirtisi mi bu ayni durumu yaşayanlar yaşamış olanlar yorum yapabilir mi 1 senelik evliyim cocuk istiyoruz eşimle anne olmak istiyorum bende inşallah hamileyimdir arkadaşlar merak ediyorum çok:110:
Tabi ki olabilir genelde sık idrara cıkma hamilelik belirtisi olarak geçiyor. Bir test yapın ya da batınızı bekleyin

İnsallah hamilesindir :) ama bu belirtiler ben de her ay adet oncesi olurdu. Sen yine bir test yapmayi dene belki cikar.

İnsallah hamilesindir :) ama bu belirtiler ben de her ay adet oncesi olurdu. Sen yine bir test yapmayi dene belki cikar.
bende olmazdı boyle 3 gun onceden başlardı adet agrıları kasıkta batma felan olmazdı adet gunumu bekliyorum canım gelmezse test yapcam hemen

kızlar bugün adet günümdü adetim gelmedi test alıp yapcam yada 1 gün bekleyip yarın mı yapsam testi?

Back