- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
Ben pozitif testi adetten 3 gün önce gördüm.Adet günü sanki adet olacakmisim gibi aglirarim oldu öyle olunca korktum tabi dua ettim olmim diye ama olmadim 1 hafta oldu tekrar test yaptım yine poziitif.Yani bu ağrılar adet olsanda hamile olsanda oluyorEğer 28 e göre ise 3 gün geciktim eğer yumurtlama ise bugün aynen yarın da olmam inşallah bu ağrı beni şüpheye düşürüyor ya
Ayy hadi inşallah hamileyimdir kuzumm dua et nolurBen pozitif testi adetten 3 gün önce gördüm.Adet günü sanki adet olacakmisim gibi aglirarim oldu öyle olunca korktum tabi dua ettim olmim diye ama olmadim 1 hafta oldu tekrar test yaptım yine poziitif.Yani bu ağrılar adet olsanda hamile olsanda oluyor
Insallah hamilesindir bizde sevinelimAyy hadi inşallah hamileyimdir kuzumm dua et nolur
Bugün geldi kırmızılarInsallah hamilesindir bizde sevinelim ☺
Ay niye uzuluyosun sağlığın yerinde maşallah bu ay olmadıysa diğer ay olurBugün geldi kırmızılar
Soğan kürünü denemedim hiç onu deneyeceğim bu ay kuzummm inşallah yaAy niye uzuluyosun sağlığın yerinde maşallah bu ay olmadıysa diğer ay olur
Dene dene ben geçen ay kuru denemistim ilk kullanmamda hamile kaldim vallaSoğan kürünü denemedim hiç onu deneyeceğim bu ay kuzummm inşallah ya
Yaptım mı testYapacağım yarın test dua edin kızlar rahim filmi çekildim temmuzda ve çok acı ağrı çektimSıkıntımızda yok çok şükür istiyoruz Allahımın izni ile inşallah yaa❤❤❤
Kürü nasıl uyguladınız acaba? Ne zamandır aklımda clife kullanıyordum ama bu ay soğan kürü yapayom dedimDene dene ben geçen ay kuru denemistim ilk kullanmamda hamile kaldim valla
benim alttan ağrı vurmustu böyle saniyelik ama şiddetli sora klasik adet ağrılarım vardi geldi gelecek diye bekliyordum sora birden test günüme yakın şırıl şırıl akıntılarım başladi öyleki bigün gece 3 de uyandım aha adet oldum dedm ama iççamasırım baya ıslanmıs.. hamileliktenmis bendeki belirtiler bide o günlerde inanılmaz ayak tabanlarım yanıyordu içtenMerhaba kızlar ilk gebe kaldığınızda vajinal ağrınız oldumu böyle adet olcakmış gibi olup olmama kasık ağrısı varmış ama vajinada bir ağrı yaşadınızmı benim gecikmem var ama olcakmış gibi de bölgem ağrıyor arada sancı gibi
Adetinizin 7.Günü basliyorsunuz 15 gün boyunca sabah akşam yada öğlen akşam kullanıyorsunuz .Bir orta boy tüm soğanı açık sarı içi yesermeyen olacak dorde bolun 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynatin yemekten 10 dk once ac karnına içebilirsiniz.Ben bu şekilde kullandımKürü nasıl uyguladınız acaba? Ne zamandır aklımda clife kullanıyordum ama bu ay soğan kürü yapayom dedim
Bu olası bi hamilelik için zararlı olur mhAdetinizin 7.Günü basliyorsunuz 15 gün boyunca sabah akşam yada öğlen akşam kullanıyorsunuz .Bir orta boy tüm soğanı açık sarı içi yesermeyen olacak dorde bolun 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynatin yemekten 10 dk once ac karnına içebilirsiniz.Ben bu şekilde kullandım
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin,ozaman o ay hamilelik denemelerine son verecegiz cünki benim adetin 9. Günü yumurtlama günüm oluyor.Soğan kürünü 1 ay ilişkiye aravererek yaptiniz ozamn dimi,düsüge sebeb olması dolayısıylaAdetinizin 7.Günü basliyorsunuz 15 gün boyunca sabah akşam yada öğlen akşam kullanıyorsunuz .Bir orta boy tüm soğanı açık sarı içi yesermeyen olacak dorde bolun 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynatin yemekten 10 dk once ac karnına içebilirsiniz.Ben bu şekilde kullandım
Bunu bende merak ediyorum,kürü uyguladigimiz ay hic hamilelik icin deneme yapmamamız gerekiyor ozaman,düsüge sebeb olma ihtimali yüksek diye biliyorum değil mi!Bu olası bi hamilelik için zararlı olur mh
Hayır ilişki sırasında kullandım ve düşüğüm yok çok şükür.Nerden duydunuz düşük yaptığını ilk kez duydumdaÇok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin,ozaman o ay hamilelik denemelerine son verecegiz cünki benim adetin 9. Günü yumurtlama günüm oluyor.Soğan kürünü 1 ay ilişkiye aravererek yaptiniz ozamn dimi,düsüge sebeb olması dolayısıyla
Bana bir zararı olmadi.Zararini goren varmiBu olası bi hamilelik için zararlı olur mh
Benziyor o zaman maalesf benimki adetmiş kuzum sağolbenim alttan ağrı vurmustu böyle saniyelik ama şiddetli sora klasik adet ağrılarım vardi geldi gelecek diye bekliyordum sora birden test günüme yakın şırıl şırıl akıntılarım başladi öyleki bigün gece 3 de uyandım aha adet oldum dedm ama iççamasırım baya ıslanmıs.. hamileliktenmis bendeki belirtiler bide o günlerde inanılmaz ayak tabanlarım yanıyordu içten
Maalsf yanlış alarm kuzumYaptım mı test