Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi bu ağrı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer 28 e göre ise 3 gün geciktim eğer yumurtlama ise bugün aynen yarın da olmam inşallah bu ağrı beni şüpheye düşürüyor ya
Ben pozitif testi adetten 3 gün önce gördüm.Adet günü sanki adet olacakmisim gibi aglirarim oldu öyle olunca korktum tabi dua ettim olmim diye ama olmadim 1 hafta oldu tekrar test yaptım yine poziitif.Yani bu ağrılar adet olsanda hamile olsanda oluyor

Ayy hadi inşallah hamileyimdir kuzumm dua et nolur

benim alttan ağrı vurmustu böyle saniyelik ama şiddetli sora klasik adet ağrılarım vardi geldi gelecek diye bekliyordum sora birden test günüme yakın şırıl şırıl akıntılarım başladi öyleki bigün gece 3 de uyandım aha adet oldum dedm ama iççamasırım baya ıslanmıs.. hamileliktenmis bendeki belirtiler bide o günlerde inanılmaz ayak tabanlarım yanıyordu içten

Kürü nasıl uyguladınız acaba? Ne zamandır aklımda clife kullanıyordum ama bu ay soğan kürü yapayom dedim
Adetinizin 7.Günü basliyorsunuz 15 gün boyunca sabah akşam yada öğlen akşam kullanıyorsunuz .Bir orta boy tüm soğanı açık sarı içi yesermeyen olacak dorde bolun 2 bardak hazır suda 10 dakika kaynatin yemekten 10 dk once ac karnına içebilirsiniz.Ben bu şekilde kullandım

Bu olası bi hamilelik için zararlı olur mh

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin,ozaman o ay hamilelik denemelerine son verecegiz cünki benim adetin 9. Günü yumurtlama günüm oluyor.Soğan kürünü 1 ay ilişkiye aravererek yaptiniz ozamn dimi,düsüge sebeb olması dolayısıyla

Hayır ilişki sırasında kullandım ve düşüğüm yok çok şükür.Nerden duydunuz düşük yaptığını ilk kez duydumda

Kizlar bise sorcam cevap verirseniz sevinirim adetime bir gün kala test yaptim tek cizgiydi 11 g7nüm gecti test yapmadim daha. Karnim cok sis bi gögsum yaniyo agriyo agzim cok kuru oluyo arada karnima igne batar gibi oluyo. Adt sancisi gibi agri giriyo adet oldm saniyorum lavaboya gidip baktigimda bise yok bide halsizim sürekli uyumak istiyorum köyde oturdugum icin carsiya cikma ihtimalim de yok. Persembe günü anca test yapabilirim

Ben öyle duymuştum o zaman siz zararınızı görmediyseniz zararı olmaz sanırım

Benziyor o zaman maalesf benimki adetmiş kuzum sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…