- 28 Haziran 2013
- 823
- 19.494
- 488
- 29
- Konu Sahibi Evham Perisi
-
Canlariimm ben 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyorum bu ay 5 gün gecikme var ama adet ağrısı gibi sancim da oluyo çok ayakta durunca böyle bişey yaşayan oldu mu adet oldum olucam diyorum bişey yok acaba olabilir mi ; (
canim oncelikle sabirli ol benimde 2 sene sonra oldu hamile kaldim su anda 34 haftalikim hatirliyorum dun gibi 10 gun beklemistim butun o onceki aylar hep hamile gibiydim ama hep kirmizilarr kasimda bekledim ovulasyon testi kullanmistim zaten cok isime yaramisti Allaha bin sukur hic olmucak gibiydi ama oldu herseyin zamani var benim hic degisik belirtim yoktu sadece akintim seffafti normalde gelmezdi o kdar
Hamıle kalmak ıcın bıseyler yaptınızmı kur falan benmde olmyo ıkı yıldıe sebebsız...
Knu sahıbı umarım hamılesındr benm adete yedı gunum var bende de olyo o dedıgın hatta sag tarfmda olsaydıb apandıst falan dıyecemde degıl sol tarafımda hanı byle kosunca boslugun agrır ya onun gıbı bısı ayakta ck durunca olyo belrtımı bılmyrum
Canim ozel bir kür yapmadim sadece ovulasyon testi aldim o sayede 18. Gun yumurtladigimi ogrendim doktorlar hep 14. Gun basla dedi bizde oyle yapardik sonra beklerdik hep o testi ikinci ayda kullandim gebe kaldim sukur 4 sene geri cekilmeyle korunduk biz bizim icin daha zordu sana tavsiyem eger hicbir problem yoksa bol sogan sarimsak kirmizi pancar yemen ben bunlarin cok faydasi oldugunu dusunuyorum insallah olur yakin zamanda bide takilma inan ben amerikaya gitmistim ailemin yanina cok alkol vs almistik bilmeden ama sukur simdi kocaman olduk
Bende hamile kaldgm ay kasik agrisi cektim ama anlatilmaz yasanir. Cnku yasayan bilir o agriyi sadece... simdide hep o agriyi cekiyorum ama o zamanki cok farkliydi..! 10 dk surdu nefesimi kesti resmen bebiştenmiş. Olmadi kismet. Simdiki yasadiklarimda hep saniyelik ama yine hamile degilim.
Adet günü ağrı geldi ama sonraki günler hep daha azar azar oldu bitti genelde ayakta sürekli durunca bi ağrı oluşuyo ve gelmesi gerekiyo bu kadar sürmez bilemiyorum hiç canlarim inşallah hamileyimdr dileyen isteyen herkes hamiledr inşallah
Canim ben asilama yaptirmadim hic hatta biz bu son 3 ay denicez olmazsa tup bebek demistik ben artik o kadar olmucak gozuyle bakiyodum ki aklimdan cikarmistim dusunmeden oldu iste sukur rabbime bu mubarek ayin hurmetini butun isteyenlerin kucagi karni bos kalmasin insallahMaşallah cevabın ıcın tesekkurler canım :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tavsıyelerını dıkkate alıcam bı srun yok sukur ama olmdı ıkı asılamam var negatf...
Canim ben asilama yaptirmadim hic hatta biz bu son 3 ay denicez olmazsa tup bebek demistik ben artik o kadar olmucak gozuyle bakiyodum ki aklimdan cikarmistim dusunmeden oldu iste sukur rabbime bu mubarek ayin hurmetini butun isteyenlerin kucagi karni bos kalmasin insallah
Benim normal adet agrisi gibiydi ben ihtimal veremiyordum bi turlu cunku bi sefer iliski olmustu onceki aylar neler neler yapmistik 10 gun beklemistim uc tane test almisti kardesim hatta teker teker yaptim hepsini pozitifi gordukce delirdim resmen annem demisti yedigin soganlar ise yaradi bak diyeBende hamile kaldgm ay kasik agrisi cektim ama anlatilmaz yasanir. Cnku yasayan bilir o agriyi sadece... simdide hep o agriyi cekiyorum ama o zamanki cok farkliydi..! 10 dk surdu nefesimi kesti resmen bebiştenmiş. Olmadi kismet. Simdiki yasadiklarimda hep saniyelik ama yine hamile degilim.
Benim normal adet agrisi gibiydi ben ihtimal veremiyordum bi turlu cunku bi sefer iliski olmustu onceki aylar neler neler yapmistik 10 gun beklemistim uc tane test almisti kardesim hatta teker teker yaptim hepsini pozitifi gordukce delirdim resmen annem demisti yedigin soganlar ise yaradi bak diye
Canım Allahm tekrar nasip eder inşallah o duyguyu çok üzüldüm hhepimiz kaderimizi yaşıyoruz iştessebepsiz yere xocuk olmuyo hersey Allahtan
Sabirla bekle canim insallah olucak rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah sen sakin ve sabirla bekle benim tavsiyem varsa zaten cikartcak o kendini ortaya kucuk maymunBenim dollenmenin 4.haftasinda basladi o agri. Ama hamile oldugumu yeni ogrenmis ultrasondada 6 haftalik gozukuyordu ama sonucta 4.haftada olmustu gec dollenmeden dolayi.
Az once ayni agrinin 10 sn surenini yasadim yine mi beynim oyun oynuyor diye aglicam resmen yaa.!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?