• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi göğüste mi başlar?

Cansu546424

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2020
121
33
48
28
Uzun zamandır istediğimiz bir gebelik planlamamız var eşimle. 1 seneye yakın oldu yaklaşık 3 aydan itibaren felaket göğüs ağrım var böyle birşey hiç yaşamadım daha önce. Göğüslerimi elleyince elime sert sert doku parçacıkları ve göğsümün etrafında hafif kararma ve mavi damarlanmalar var. İlk göğüs ağrısını yaşadığımda kesin hamileyim dedim o kadar kesin baktımki olaya çünkü daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ama regl oldum. Şuan yumurtlama dönemimden sonra tekrardan başladı ve bu sefer diğer aylardan kat kat çok acıyor ve bu sefer göğüs uçlarımda ağrılara dahil oldu. Araştırmaktan artık psikolojim bozuldu en sonunda buraya yazmak geldi aklıma. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Acaba vücudum yada göğüslerim kendini hamileliğe mi hazırlıyor böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan var mı lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Uzun zamandır istediğimiz bir gebelik planlamamız var eşimle. 1 seneye yakın oldu yaklaşık 3 aydan itibaren felaket göğüs ağrım var böyle birşey hiç yaşamadım daha önce. Göğüslerimi elleyince elime sert sert doku parçacıkları ve göğsümün etrafında hafif kararma ve mavi damarlanmalar var. İlk göğüs ağrısını yaşadığımda kesin hamileyim dedim o kadar kesin baktımki olaya çünkü daha önce hiç böyle birşey yaşamadım ama regl oldum. Şuan yumurtlama dönemimden sonra tekrardan başladı ve bu sefer diğer aylardan kat kat çok acıyor ve bu sefer göğüs uçlarımda ağrılara dahil oldu. Araştırmaktan artık psikolojim bozuldu en sonunda buraya yazmak geldi aklıma. Bunun sebebi sizce ne olabilir? Acaba vücudum yada göğüslerim kendini hamileliğe mi hazırlıyor böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan var mı lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Belirtiler kisiden Kisiye farklilik gösteriyor. Göğüste agri olacak diye bir sart yok. Belirtileri anlamlandirip strese girmemeye çalışın. Insallah en kisa surede kucaginiz dolar.

Adet öncesi belirti olarak göğüs ağrısı evlendikten sonra olmaya başladı bende. Bebek planladığınız için merakınızı anlıyorum. Ben de aynı şekildeydim. Fakat adet günü geçmeden bu tür şeyleri gebeliğe yorup sürekli kafa yormanızı önermem. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun kucağınızı inşallah

Adet öncesi belirti olarak göğüs ağrısı evlendikten sonra olmaya başladı bende. Bebek planladığınız için merakınızı anlıyorum. Ben de aynı şekildeydim. Fakat adet günü geçmeden bu tür şeyleri gebeliğe yorup sürekli kafa yormanızı önermem. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla doldursun kucağınızı inşallah
Amin inşallah çok teşekkür ederim. Doktorada gittim hormon testi ultrason dahil bütün kontrollerim normal çıktı Bi sorun yok dediler yani. 1 senenin sonuna doğru gidiyoruz bakalım inşallah olur olacağını bilsem kafama takmayacağımda insan ister istemez takıyor işte elde değil ki.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Doktorada gittim hormon testi ultrason dahil bütün kontrollerim normal çıktı Bi sorun yok dediler yani. 1 senenin sonuna doğru gidiyoruz bakalım inşallah olur olacağını bilsem kafama takmayacağımda insan ister istemez takıyor işte elde değil ki.
Canım bi sorun yoksa neden olmasın kı rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın vakti gelmemıs demekkı . Zihnini ve bedenını rahat bırak emın ol takmadıgın zaman bebek gelecek . ❤️Hem soyle dusun bi sıkıntı olsa gider tedavı olursun mucadele edersın ama yapabılcegın bısey yok suan akısına bırak . Bide onerım d vitamıne baktır onda eksıklık varsa gebelıgı etkılıyor ve doktorlar bunu es gecebılıyor . Sen saglık ocagında kan verıp degerlerıne baktırabılırsın troid degerlerine de baktır mutlaka

Teyzemin ilk çocuğu evlendikten 5 sene sonra oldu. İkinci çocuk için sürekli sürekli tedavi gördü. Tam 7 yıl boyunca. Doktor ilk çocuğu ben doğurtmasam kısırsın deyip yollardım demiş. Araya Ramazan girince doktor bayramdan sonra gel devam edelim demiş. Doktora gitmeden hamile kaldı teyzem. İkinci çocuğunu doğurdu. O 1.5 yaşlarındayken 3. çocuğunu doğurdu. O 3 yaşlarındayken de 4. çocuğu oldu 😅 şimdi 1 oğlu 3 kızı var. Bi de teyzemin rahminde sorun vardı yani. Diyeceğim o ki allahtan Ümit kesilmez. Testlerin temizse zaten hiç korkma. Rahatla biraz. Strese sokup sıkma kendini ❤️

Bence genel cerrahiye gidip baktır. Ama kesin git! Bana hamilelikle alakalı gelmedi.

Teyzemin ilk çocuğu evlendikten 5 sene sonra oldu. İkinci çocuk için sürekli sürekli tedavi gördü. Tam 7 yıl boyunca. Doktor ilk çocuğu ben doğurtmasam kısırsın deyip yollardım demiş. Araya Ramazan girince doktor bayramdan sonra gel devam edelim demiş. Doktora gitmeden hamile kaldı teyzem. İkinci çocuğunu doğurdu. O 1.5 yaşlarındayken 3. çocuğunu doğurdu. O 3 yaşlarındayken de 4. çocuğu oldu 😅 şimdi 1 oğlu 3 kızı var. Bi de teyzemin rahminde sorun vardı yani. Diyeceğim o ki allahtan Ümit kesilmez. Testlerin temizse zaten hiç korkma. Rahatla biraz. Strese sokup sıkma kendini ❤
Çok teşekkür ederim herkes öyle diyor sabret sabret işte insanın elinde olmuyor ister istemez 😔

Canım bi sorun yoksa neden olmasın kı rabbım hayırlı zamanda nasıp etsın vakti gelmemıs demekkı . Zihnini ve bedenını rahat bırak emın ol takmadıgın zaman bebek gelecek . ❤Hem soyle dusun bi sıkıntı olsa gider tedavı olursun mucadele edersın ama yapabılcegın bısey yok suan akısına bırak . Bide onerım d vitamıne baktır onda eksıklık varsa gebelıgı etkılıyor ve doktorlar bunu es gecebılıyor . Sen saglık ocagında kan verıp degerlerıne baktırabılırsın troid degerlerine de baktır mutlaka
Çok teşekkür ederim. Sağlık ocağına gidip tahlil yaptıracağım normalde gebe kalmak isteyen kadınlara folis asit veya başka çeşit vitaminler veriyorlarmış bunlarıda yazdıracağım eğer gerekliyse. Aslında hormon testi yaptırdım ama doktor zaten çok ilgilenmedi benimle aslında onada yazdırabilirdim ama aklıma gelmedi. Bu ay küre başlıycam incir havuç birde bunu deneyeyim bakalım.

Nasıl Bi hassasiyetti dokununca acıyor muydu mesela benim dokununca çok acıyor mesela yürürken bile acıyor bazen ağrı çok yokta sızı şeklinde diyim arada sızlıyor ama dokununca muhakkak acıyor yani
Benim ilk izlemime göre baya hassaslaşmıştı yani dokununca pamuk gibi olmuştu. Ve damarları belirginleşmişti. Her kadında aynı belirti olmayabilir tabiki. Ben göğsümden süphelenmiştim hamile olduğumu.. Ağrı sızı yoktu ağrı sızı şuan bile yok bende ilerki haftalarda oluyo o..

Bana prolaktin yüksekliği gibi geldi. Üç kere hamile kalmış biri olarak yine kalsam anlarım. Adet dönemi prolaktin yüksekliğinden meme genel ağrıyor bende ama hamilelikte sadece uçları bızt bızt ediyo

Bana prolaktin yüksekliği gibi geldi. Üç kere hamile kalmış biri olarak yine kalsam anlarım. Adet dönemi prolaktin yüksekliğinden meme genel ağrıyor bende ama hamilelikte sadece uçları bızt bızt ediyo
Merhaba sizde böyle ağrılar yaşadınız mı gebe kalmadan önce

Teyzemin ilk çocuğu evlendikten 5 sene sonra oldu. İkinci çocuk için sürekli sürekli tedavi gördü. Tam 7 yıl boyunca. Doktor ilk çocuğu ben doğurtmasam kısırsın deyip yollardım demiş. Araya Ramazan girince doktor bayramdan sonra gel devam edelim demiş. Doktora gitmeden hamile kaldı teyzem. İkinci çocuğunu doğurdu. O 1.5 yaşlarındayken 3. çocuğunu doğurdu. O 3 yaşlarındayken de 4. çocuğu oldu 😅 şimdi 1 oğlu 3 kızı var. Bi de teyzemin rahminde sorun vardı yani. Diyeceğim o ki allahtan Ümit kesilmez. Testlerin temizse zaten hiç korkma. Rahatla biraz. Strese sokup sıkma kendini ❤
okuyunca huzur doldum :)) allah senı de mutlu etsın ınsallah ^^

Her ay dediğini yaşadım ama hamilelikte olan sadece göğüs uçlarına oluyor genel bi ağrı değil. Prolaktinin yükselmiştir büyük ihtimal senin
Aynen bende öyle düşünüyorum yarın öğrenicem hormon sonuçlarına hiç bakmamıştım yaptırdım ama sonuçlarımı alıp bakıcam tekrardan doktora göstereceğim kendiliğinden geçer inşallah ya ilaç kullanmak hiç istemiyorum offf böyle birşey yoktu birden bire oldu bu olay ya stresten oldu diye düşünüyorum artık

Kafana takmadığı zaman olacak buna İnan ve sakın kafana takma

Back