Hamilelik belirtisi akıntı hangi renk olur??

Duam34

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
516
218
303
Selamunaleykum hanimlar hamilelikte belirti olan akıntı hangi renk 2 gundur adetim geciyor beyaz akintim cok acik sutlu kahveye dondu bu bendr adet belirtisi demektir ama inanilmaz gogus hassasiyetim uc hassasiyeti var velhasil kelam sutlu kahve rengi akinti hamilelik belirtililerinde ki akintidan degil mi?

yumurtlama döneminde olduğu gibi şeffaf uzayan akıntı belirti diye biliyorum.. ama bazısında da sarı olabiliyormuş.. hatta kimisinde akıntı olmayabiliyormuş.. yani adetin gelmezse test alıp yaparsın ya da kan testi yaptırırsın..

yumurtlama döneminde olduğu gibi şeffaf uzayan akıntı belirti diye biliyorum.. ama bazısında da sarı olabiliyormuş.. hatta kimisinde akıntı olmayabiliyormuş.. yani adetin gelmezse test alıp yaparsın ya da kan testi yaptırırsın..
Once su gibiydi simdi krem rengi adetim 2 gundur geciyor yarin yaparim insaAllah eger olmazsam

Selamunaleykum hanimlar hamilelikte belirti olan akıntı hangi renk 2 gundur adetim geciyor beyaz akintim cok acik sutlu kahveye dondu bu bendr adet belirtisi demektir ama inanilmaz gogus hassasiyetim uc hassasiyeti var velhasil kelam sutlu kahve rengi akinti hamilelik belirtililerinde ki akintidan degil mi?
Selamlar. Bende cok akışkan su gibi ama rengi beyaz olarak başladı şimdi sarımtrak ama kişiden kişiye değişir ;)

Insallah canim hamileyizdir bi göğüslerim aciyo :)) insallah adetm gelmez
Hakkımızda hayırlısı ben bu ay hsg cektirdim adet olursam aşılama yapılacak olmazsam hakkımda hayırlısı :) Benim akıntım seffaf su gibiydi 2 gundur krem kahvemsi oldu simdide sarıya dondu arada geliyor arada sag kasık agrısı giriyor birde sol gogsum yaniyor yaniyor ucuda sertlesmis ve aciyor esime bir test alda bakalım dedim bırak su isleri dedi 3 yıldır oyle belirtiler yasıyorum ki kesin hamileyim diyerek 100-200 test yapmisligim var adam bikti :) yarin bakcam insaAllah

Canim ayni sekil benimde sarı suan şağ kasıgim ağrıyor benimde insallah hayirli haberlerini bekliyorum :))

Back
X