Hamilelik belirtinizi ve sonucunu yazar mısınız?

Fragrant02

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
1
0
16
35
Arkadaşlar, adetime neredeyse iki hafta kala göğüslerim dolgunlaştı ve arada sızlamaya batmaya başladı ilk bu dikkatimi çekti yine adete 10 gün kala sadece bundan şüphelenip test yaptım sonuç negatifti. Bir hafta kala sol kasığımda iğne batırıyormuş gibi ara ara ağrılar sızılar da başladı. Adetime dört gün kala kasıklarım şişti çok fena hem de ve kasık ağrılarım kramplarım olur oldu göğüs ağrıalrım hala devam ediyor. Şuan adetime sadece iki gün kaldı hamile olma ihtimalim var mı ? Yardımcı olur musunuz bana ?

Hamile kalmadan önce cok belirti yaşardım bulanti, aserme, göğüs ağrısı, karın ve kasık ağrısı, baş dönmesi vs. Vs.
Ne zaman hamile kaldim uyku ve ellerimde ki şişlik dışında bir belirtim olmadi hoş hamile olamaya ihtimal vermediğim icin belirti de aramadım hic, ne agri ne göğüs hassasiyeti hicbirsey olmadi.
Siz belirti aramaya cok erken başlamışsınız arkadaşım. 10gun kala cikmaz ko zaten varsa bile ancak dölleniyordur.
Su an bir gebelik mevcutsa eğer idrarda cikma ihtimali de vardir.
Gönlünüzce olsun inşallah 😊

Benimde ilk belirti adete 10 gün kala göğüste sızlama ile başlamıştı. Adete birkaç kalada 2.çizgi silik çıkmaya bağlamıştı

Back
X