• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtim.

Normalde yarin adet olmam gerekiyordu ama bugun kahverengi leke geldi karnim kasiklarim agriyo sanirim adet olacam tipki adet sancisiyla ayni agrilarim var hayirlisi olsun

Bende geçen ay kimyasal geçirdim daha adet olmadım.hiç bir belirtim yok sadece sivilce cok az var.Ama onun dışında ne adet belirtim ne de hamilelik var. Akintim yok o yüzden de hamile değilim diye düşünüyordum.insallah akıntı ve belirti olmadan da hamile olabilirim çok canım sıkılıyor artık ya

Dediğim gibi belirti olacak diye bir kural yok. Kişiden kişiye değişiyor. Bende hiç gebelik belirtisi olmadı, hala da tekmelemese anlamayacağım hamile olduğumu :)

Kizlar merhaba.benimde bat bugundu iki uc gundur surekli test yapiyorim hepsinde ikinci cizgi cok silik yaklasik bir haftadir adet belirtileri yaşıyorum umudumu kaybetmistim adet olacam diye ama tamamen adet belirtisi yasayan da varmis :) o zaman hamile olma olasiligim hala var.ama sanki ha geldi ha gelecek sanki her an regli olcakmisim gibi :(

evet ben de oldu.ama her zamanki gibi şeffaf ve yoğun olmayan bi akıntı idi.
Bende akıntı olmadı acaba akıntı olmadan da hamile olunmaz mi ?geçen ayın birinde kimyasal gebelik geçirdim bugün de kahverengi akıntı oldu adet oldum diye pet koydum bikac damla kahverengi akıntı oldu ama hala adet olduğum zaman ki gibi değil neden öyle oldu acaba

Bende akıntı olmadı acaba akıntı olmadan da hamile olunmaz mi ?geçen ayın birinde kimyasal gebelik geçirdim bugün de kahverengi akıntı oldu adet oldum diye pet koydum bikac damla kahverengi akıntı oldu ama hala adet olduğum zaman ki gibi değil neden öyle oldu acaba
Hiç bir bilgim yok bu konu ile ilgili..doktora gidin isterseniz

Merhaba.benimde adetime 2 gün kaldı.yaklaşık 2 haftadir cok fazla bel ve sirt ağrısı cekiyorum.goguslerimde şişlik var ama agri yok.sadece ara ara sızı yada sancı şeklinde bir ağrı giriyor.birde karnımda ne ağrı gibi ne sancı gibi değişik birşey var.ama rahatsız edici birşey.adetimden 7 gün önce dayanamıp test yaptım ama negatifti.tabi çok erkendi.haa bide şüpheli ilişkimden sonra bir kaç gün aşırı beyaz akıntım olmuştu.hayırlısı olsun hepimiz için:dua:

Back