- 8 Aralık 2009
- 466
- 356
- 323
- Konu Sahibi fakat bu derin bir tutku
Normalde yarin adet olmam gerekiyordu ama bugun kahverengi leke geldi karnim kasiklarim agriyo sanirim adet olacam tipki adet sancisiyla ayni agrilarim var hayirlisi olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geçen ay kimyasal geçirdim daha adet olmadım.hiç bir belirtim yok sadece sivilce cok az var.Ama onun dışında ne adet belirtim ne de hamilelik var. Akintim yok o yüzden de hamile değilim diye düşünüyordum.insallah akıntı ve belirti olmadan da hamile olabilirim çok canım sıkılıyor artık ya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah Allah bana da nasip eder:)Dediğim gibi belirti olacak diye bir kural yok. Kişiden kişiye değişiyor. Bende hiç gebelik belirtisi olmadı, hala da tekmelemese anlamayacağım hamile olduğumu :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah Allah bana da nasip eder:)
evet ben de oldu.ama her zamanki gibi şeffaf ve yoğun olmayan bi akıntı idi.Akıntı oluyor mu peki ?
Bende akıntı olmadı acaba akıntı olmadan da hamile olunmaz mi ?geçen ayın birinde kimyasal gebelik geçirdim bugün de kahverengi akıntı oldu adet oldum diye pet koydum bikac damla kahverengi akıntı oldu ama hala adet olduğum zaman ki gibi değil neden öyle oldu acabaevet ben de oldu.ama her zamanki gibi şeffaf ve yoğun olmayan bi akıntı idi.
Hiç bir bilgim yok bu konu ile ilgili..doktora gidin istersenizBende akıntı olmadı acaba akıntı olmadan da hamile olunmaz mi ?geçen ayın birinde kimyasal gebelik geçirdim bugün de kahverengi akıntı oldu adet oldum diye pet koydum bikac damla kahverengi akıntı oldu ama hala adet olduğum zaman ki gibi değil neden öyle oldu acaba