Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bu dönemde bol bol dinlenmek lazım mübarek aylardayız bizede dua et..damada bebeğinede sağlıklı ömürlerRabbime cok şükür bekledigim gun geldi aylardir bekliyordum konu acmistim bi kac kere gören biliyordur.
Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.
Belirtilerimi.kisaca yazmak istiyorum bilgi amaçlı.
Esimde varikosel vardi ama doktor ameliyat önermedi.ilac kullanacakti .ve kullanmaya baslayali.daha bi hafta olmadi ben hamileymisim meger.
1.belirtim göğüs ucu ağrısı.
2.belirtim.hafif.kasik.batmasi.ve bel.agrisi.
3..ise nokta nokta lekelenmem.migde yanmasi oldu.
Sabah test yaptim cift cizgi.
Kan tahlilim 200 küsür çıktı.
Rabbime şükür isteyen herkese versin insAllah ☺☺☺☺
Amin Allah razi olsun .Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah bu dönemde bol bol dinlenmek lazım mübarek aylardayız bizede dua et..damada bebeğinede sağlıklı ömürler
Amin Cok sagol icindede sizlere nasip eder insAllahmasallah ne kadar guzel insallah saglıklıca kucagına alırsın
Allah razi olsun insAllah oda nasip olurMasallah subhanallah rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin❤
Amin ya valla öyle bi mucize oldu Rabbime sonsuz şükürler olsunTebrik ederim arkadaşım, sağlıkla ilerleyip kavuşmak nasip etsin inşallah Rabbim.
Benim eşimde de varikosel vardi, doktor önermedi ameliyat tam dondurulmuş embriyolarla yenide tüp bebek deneyecekken hamile olduğumu öğrenmiştim. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Teşekkürler cnmGerçekten çok çok güzel bir duygutebrik ederim canyar hatırladım seni gözün aydın
İnşallah kuzum, sağ salim alalım kucağımızaTeşekkürler cnmevet çok guzel Rabbim yar ve yardimcimiz olsun saglikla hepimiz kucagimiza alalim insAllah.
Ay amin insAllah ya bu mucizeye halen inanamiyorum.İnşallah kuzum, sağ salim alalım kucağımıza
Güzel bir hamilelik geçirelim
Bende ilk ultrason resmini elimi alana kadar inanamadımAy amin insAllah ya bu mucizeye halen inanamiyorum.
Valla bende inanmiyorum halen cokk degisik bisi.nasil inanim aliscm bilmiyorimBende ilk ultrason resmini elimi alana kadar inanamadım
Cinsiyetini öğrendim, kımıldıyor, elini karnıma koyan da bebeği hissediyor ama hala bir mucize gibi geliyor, hala inanılmaz
Gebeliğe alışmak için uzuuun bir süreç var, ben alıştım karnım da çıktı, şimdi çok daha güzel hamile olmakValla bende inanmiyorum halen cokk degisik bisi.nasil inanim aliscm bilmiyorim
Amin insAllah banada o guzel günleri görmek nasip olur.Gebeliğe alışmak için uzuuun bir süreç var, ben alıştım karnım da çıktı, şimdi çok daha güzel hamile olmakalışacaksın güzelim çok şükür veren rabbime
Sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallahRabbime cok şükür bekledigim gun geldi aylardir bekliyordum konu acmistim bi kac kere gören biliyordur.
Ve bugün hamile olduğumu öğrendim.
Belirtilerimi.kisaca yazmak istiyorum bilgi amaçlı.
Esimde varikosel vardi ama doktor ameliyat önermedi.ilac kullanacakti .ve kullanmaya baslayali.daha bi hafta olmadi ben hamileymisim meger.
1.belirtim göğüs ucu ağrısı.
2.belirtim.hafif.kasik.batmasi.ve bel.agrisi.
3..ise nokta nokta lekelenmem.migde yanmasi oldu.
Sabah test yaptim cift cizgi.
Kan tahlilim 200 küsür çıktı.
Rabbime şükür isteyen herkese versin insAllah ☺☺☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?