• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtim aşırı bel ağrım

busbusumde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
84
36
88
33
Merhaba kızlar.😊.Allah izin verirse bu 2. Hamileliğim olacak.Size sormak istediğim korunmasız ilişkinin üzerinden 6 gün geçti ve 3 gündür inanılmaz bir bel-sırt ağrım var dayanamıyorum hep yatıyorum..Hamileyim diye çok umutlandım çünkü daha önce böyle bir bel ağrısı hiç yaşamamıştım,bugün predictor test yaptım sabah ve haliyle negatif çıktı..çünkü ilişkinin üzerinden 6 gün geçti,en az 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar idrarda çıkması için,siz ilişkiden kaç gün sonra öğrendiniz?

Merhaba kızlar.😊.Allah izin verirse bu 2. Hamileliğim olacak.Size sormak istediğim korunmasız ilişkinin üzerinden 6 gün geçti ve 3 gündür inanılmaz bir bel-sırt ağrım var dayanamıyorum hep yatıyorum..Hamileyim diye çok umutlandım çünkü daha önce böyle bir bel ağrısı hiç yaşamamıştım,bugün predictor test yaptım sabah ve haliyle negatif çıktı..çünkü ilişkinin üzerinden 6 gün geçti,en az 10 gün geçmesi gerekiyor diyorlar idrarda çıkması için,siz ilişkiden kaç gün sonra öğrendiniz?
Ben regl 3 4 gün kala hissettim yine de gecikmeyi beklemiştim.

Ben regl 3 4 gün kala hissettim yine de gecikmeyi beklemiştim.
Ben şimdiden hissediyorum çünkü hayatımda böyle bir bel ağrısı yaşamadım.ayakta duramıyorum bile uzun süre,ve de alt karın bölgesinde sertlik hissediyorum.. adet gecikmesini bekleyemiycem bir kaç gün sonra tekrar kaset test yapıcam🙈

Ben şimdiden hissediyorum çünkü hayatımda böyle bir bel ağrısı yaşamadım.ayakta duramıyorum bile uzun süre,ve de alt karın bölgesinde sertlik hissediyorum.. adet gecikmesini bekleyemiycem bir kaç gün sonra tekrar kaset test yapıcam🙈
Psikolojik de olabilir bence siz regl gününü bekleyin. Hem çok test yapınca insan çok geriliyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsin.

sperm 1 haftada yumurtaya ulaşıyor max 14 günde rahme iniyor yani acele ediyorsunuz adet gecikmenizi bekleyin

Benimde belim cok agrimisti hamilelik surecimdede oyle devam etti
Supheli iliski gunumun uzerinden 11. Gun idrarda cikmisti

Supheli iliskinin uzerinden 9-10 gun gectiginde de cıkar diyorlar,çarşamba yada perşembe tekrar test yapmalıyım ama zaman geçmek bilmiyor🙈
Yani herkesin cikma zamani farkli bn 11. Gun yaptm cikti 9-10 dada belkide yapsam gozukcekti bazisininkj 11 de gozukmez 14 de gözükür adetr kadar beklenir yani mecbr

İnşallah inşallah Allah ne dilegin varsa versin benimde adetim gecikmisti öyle öyle test yaptım çıktı
Sabah predictorle yaptım ve negatif😔
Kaset testte dün ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı adetime 4 gün var predictorde çıkması lazımdı olsaydı ama 2 saattir hiçbir çizgi çıkmadı silik bile olsa😔 oysa hayatımda ilk defa böyle bir bel ağrısı yaşamıştım,ilk defa adetimden bu kadar gün önce lekelenmem olmuştu,ben de implantasyon sandım…😔

Test yaparsanız burayada atarmısınız takipteyim🌸 umarım gönlünüzden geçene kavuşursunuz
Kaset testte dün ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı adetime 4 gün var predictorde çıkması lazımdı olsaydı ama 2 saattir hiçbir çizgi çıkmadı silik bile olsa😔 oysa hayatımda ilk defa böyle bir bel ağrısı yaşamıştım,ilk defa adetimden bu kadar gün önce lekelenmem olmuştu,ben de implantasyon sandım…😔

Deneme sürecinde vucut kendini ayarlıyo farklı semptomlar olabiliyor belirti zannedebiliyoruz bi kaç gun sonra içinde şüphe kalmaması için tekrarlarsın sonraki kanamandan sonra tekrar denersin dua etmeyide unutma 🌸☺️ Rabbim gönlüne göre versin kucağına bi nur topu versin inşallah

Deneme sürecinde vucut kendini ayarlıyo farklı semptomlar olabiliyor belirti zannedebiliyoruz bi kaç gun sonra içinde şüphe kalmaması için tekrarlarsın sonraki kanamandan sonra tekrar denersin dua etmeyide unutma 🌸☺️ Rabbim gönlüne göre versin kucağına bi nur topu versin inşallah
Amiin ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim🌹🥰

merhaba kan testi verdiniz mi acaba idrar testleri adet gecikmesinden sonra doğru sonuç verir mii
Amiin ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim🌹🥰
bugün adet oldum canım…anlam veremedim bu hayatımda ilk kez böylesşne yaşadığım bel ağrısına ve adetten kaç gün önce olan hayatımda ilk kez yaşadığım kahverengi lekelenmeye…ben de hepsini gebeliğe yordum haliyde ama değilmiş…

Back