Hamilelik belirtilerinizi yazar mısınız rica etsem yeni hamiş olanlar hamişliğinizin başlarında ne hissettiniz neler oldu 🫶🏼🥲

İleri derece pcoslu olup sifir belirti ve hic gecikme yasamadan -adetim duzenli pcos olmama ragmen- 3 bucuk haftalik hamile oldugumu ogrenmistim
Cunku kendimi biraktim hicbiseyi takip etmedim kendime nazikte davranmadim kisaca salmistim
Pcoslu varsa umutsuz olmasin

Benim belirtim hayatımda ilk kez mide yanmasıydı ama o zaman 1 haftadan fazla vardı ihtimal aklıma gelmemişti. Bi de çok yoğun bi meme ağrısı. Uçlarından başlayıp arkalarına doğru yayılıyor ve en önemlisi adet belirtisi olarak yaşadığım bel ağrısı falan hiç yoktu. Bi de nasıl desem adet olcakmışık gibi hissetmiyodum içten içe gelmeyeceğini biliyodum ve adet günümde test yapmama rağmen pozitif çıkacağını biliyodum. Öyle yani

Ne alaka devlette tüp bebek için ücret alınıyormuymuş ilk defa duydum aynen öyle özele gitmek en mantıklısı bu konuda

Ne alaka devlette tüp bebek için ücret alınıyormuymuş ilk defa duydum aynen öyle özele gitmek en mantıklısı bu konuda
Yani saçmalamışlar iyice tüp bebek kadar masraf çıkmak ne demek olcakmı olmicakmı onuda bilmiyorum en azından özele iyi bir doktora giderim sıra beklemem birşey yapmam tahlillerim hemen çıkar ayrıca ona vereceğim parayı gider gerçekten tüp bebek yaptırırım

Aynen öyle millet vallahi iyi yere tezgah kurmuş cidden

Ind one steo hcg testin adı
İnan ki hiç duymadım bu testi , ben gebeliğimi hiç kimsenin beğenmediği artımedle öğrendim incecik hayalet çzgiyle hemde ertesi gün days doctor erken gebelik yaptım 1 gün sonrada Freely erken gebelik yaptım sonra kan verdim zaten . Görseldekiler 2 ocakta yaptığım artımed kaset test

Eklentiler

• IMG_4200.jpeg
    241,6 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_4201.jpeg
    219,4 KB · Görüntüleme: 32
Allah yukarıda canım benim Allah’a havale et böylelerinin hakkından anca öteki dünyada Rabbim haklarından gelir
Matildaaa bu kuruma çizgisimi sana attığımda yeni çekmiştim şimdi tekrar baktım böyle olmuş

Eklentiler

• IMG_20250107_144043_793.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 32
Matildaaa bu kuruma çizgisimi sana attığımda yeni çekmiştim şimdi tekrar baktım böyle olmuş
Kaset test yerine erken gebelik testi yapsan daha iyi olmaz mıydı daha hassas ya sonuç açısından bana daha doğru geliyor

Bu çizgi ilk 3-5 dk içinde çıkmadıysa dikkate alınmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…