Hamilelik belirtilerinizi anlatırmısınız ?

terapique

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2024
395
74
18
30
Merhaba, afedersiniz yoğun gazım var karnım şiş ve sürekli gaz çıkarıyorum hafif bel agrım var ve bugün çok sık idrara çıktım bir ihtimal merakımdan sormak istedim yogun gaz belirtisi ile hamile oldugunu ögrenen var mı? Pcosluyum sebepsiz infertilite.

Ben ben bennn catlicaktim öyle bir gaz kabizlikta vardı

Ben ben bennn catlicaktim öyle bir gaz kabizlikta vardı
Bende kabızlık yok fakat afedersiniz battaniyeyle oturdum tüm gün üşümedim üşütmedim ama sürekli karnım hareket halinde ve gaz çıkarıyorum. Bazıları gaza da belirti demeyin gibi ezikleyici yorumlar yapıyolar ama sormak istedim. Cünkü normalde böyle birşeyim olmuyor. Teşekkür ederim

Yok bence bal gibi de oluyor bende çok olmuştu anlattığınız gibi insanlar kendinde olmayınca başkasında da olmuyor sanıyor herhalde hersey bireysel test yaptınız mı?

Yok bence bal gibi de oluyor bende çok olmuştu anlattığınız gibi insanlar kendinde olmayınca başkasında da olmuyor sanıyor herhalde hersey bireysel test yaptınız mı?
Yapmadım çünkü hamile olma ihtimalim imkansız gibi birşey. Regli olmuyorum ilaç kullanmam gerekiyor olmak için. Klomen tedavisi gördüm ondan da bir sonuç elde edemedim. Doktorum aşılama önerdi ramazandan sonra belgelerimi tamamlayıp götüreceğim. Adet görmedigim için yumurtam gelişmediği için hamile oldugumu düşünmüyorum. Üşüttüm diyerek geçiriyorum günü :) test yapıp olumsuz sonuç görüceğime eminim. Gögüs hassasiyetim yok karın şişkinliği bel agrısı ve her su içtikten bir süre sonra idrara çıkıyorum. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim <3

Bende de polikistik Over var Klomenle kaldım ama düşük oldu şimdi tekrardan uğraşıyorum kllomen kullandım düştükten sonra büyüdü çatladı ama gebelik oluşmadı ben de rahim filmi çektirdim doktor istedi kürtajdan ve düşükden dolayı iki tüpüm de kapalıydı açıldı film sayesinde eğer çektirmediyseniz bence çektirin. Bir de burada hep ya aşılama öncesi ya da tüp bebek öncesi hamile kalanları okudum belki de siz de onlardan birisinizdir

Ya çok teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz ben o işlemleri yaptırdım geçen sene agustos ayında rahim flimi kan testleri eşimden alınan spermler vs hepsi temiz çıktı benim sorunum yumurta tembelliği yumurtam gelişmiyor klomenle bile gelişmedi. Rabbim size de en kısa zamanda mutlu haberi almayı nasip etsin

Aminn insallah ikimiz de her isteyen de en kısa zamanda güzel haberi alırız

İyi akşamlar bende bu ay kimyasal yaşadım, kimyasal tüplere zarar verir mi acaba

İyi akşamlar bende bu ay kimyasal yaşadım, kimyasal tüplere zarar verir mi acaba
Kimyasal sanmıyorum çünkü kimyasal da yumurtalar yapışıp kalıyor sperm bir döllenme gerçekleşmeden adetle sökülüp atılıyor ben normal düşük kanaması yaşadım kese falan da görmüştüm çünkü adet kanaması ağrısını 15 katıydı üstüne rahmi çok kalınlaşmıştı iç kanama riskim vardı üstüne kuretaj oldum o yüzden sizde sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

çok sağolun Pcos olduğunuzu söylemişsiniz bir şey daha sormak istiyorum, bana da kimyasaldan sonra muayene sırasında pco görünümü var dedi ama ileri değil hormonal olarak sendrom yok dedi ben düzenli regl oluyorum. Muayene sırasında da solda 16.5mm yumurta gördü erken yumurtam büyümüş 1-2 güne yumurtlama olur dedi. Ama ben ovü testinde pik yakalayamadım. Gündüzü kaçırdım açıkçası akşam yapmak zorunda kaldım. O görünen yumurtanın çatlmayıp kiste dönüşme ihtimali var değil mi? Ve böyle pkos görünümüne sahip olunca tedavi gerekir mi sizce

Pcosun tedavisi yok maalesef kilo verin Akdeniz tipi beslenin diyorlar agir egzersiz nabiz yükselten spor yapin androjen hormonu için oda pcos bas sebeb hormonu. Eğer çok buyduyse devamında kendinden örnek vereyim klomen kullandığım bir su sağda 21mm vardı sol boştu çatlama kontrolüne gittiğimde solda da 24 milimlik gördü ama bu kist de dönmüş dedi fazla büyüyüp çatlamadığı için âdetin de gider ama dedi yani önemli kistler olmuyor gebeliğe engel kistler de olmuyor diğer kontrolüm de gitmişti mesela. Ovülasyon testi içinde tekrar kendimden örnek vereceğim başımdan geçtiği için 21 milimlik vardı dedim ya asla pik olmadı teste onun peşine 24 lükte buyumus meğer onda da pik vermedi o yüzden reste takılmayın bence

polikistik görünüm ve sendrom farklı şeyler sanırım ama çoğu doktor düzenli regl oluyorsan o görüntüyü önemsemiyorlar

polikistik görünüm ve sendrom farklı şeyler sanırım ama çoğu doktor düzenli regl oluyorsan o görüntüyü önemsemiyorlar
Fazla yumurtlama var ama belirtilerini yaşamıyorsunuz gibi bisey hayati kalitenizi düşürmüyor en güzeli düzenli regl varsa yumurtlama da vardır sıkıntı yok bence de

Canım klomenle bile gelişmedi cümlesi çok yanlış.klomen verilen en basit en sıradan geliştirici ilaçtir, Doktorlar ilk onu verir .klomenden daha ağır düşen ilaçlar var onlarda kesin gelişim oluyo lütfen bilinçaltimiza imkansizmis gibi almayalım olayları hepimiz anne olucaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…