- Konu Sahibi onbirmayis
-
Negatif degeriniz kac acaba? Bazi testler cok kucuk degerleride gorebiliyor negatif denecek ama adet gecince pozitife donebiliyor. Siz yine tetikte olun
Bir de o testin önce pozitif olduğunu hayal edin… direk negatif çıksa tamam bu ay da olmadı dicem ama pozitif çıkınca şok oldum sevinçten ağladım. Sonra ise üzüntüden…
Evet gerçekten çok zor bi durumBir de o testin önce pozitif olduğunu hayal edin… direk negatif çıksa tamam bu ay da olmadı dicem ama pozitif çıkınca şok oldum sevinçten ağladım. Sonra ise üzüntüden…
Anladim evet negatifmis. Yani Allahtan umut kesilmez yipratmayin kendinizi diyemem haksizlik ederim kendime bende cok yiprattim kendimi ta ki dis gebelik gecirene kadar valla sizden kiymetli degil hicbisey soyleyebilecegim bu kadarDirek <0.1 yazıyor. 2-3 yazsa acaba mı derim ama negatifin de negatifi. Anca ağlamam sustu. Şimdi kendime yeni umutlar arıyorumaylar sonra yumurtlama gördüm ya çok umutluydum. Yarın adetimin 26. Günü olacak. Adetime de 2 gün kalmış oluyor. Bu 2 gün içinde pozitife döner mi acaba diye kuruyorum şimdi kendimi. Kulüpten çıkamıyorum. Okumaktan gözlerim mahvoldu ve adetine 1 gün kala kanda çıkan mı ararsınız, adetine 5 gün kala çıkan mı… 28.günümde adet olacağıma şuradan eminim 14. Günde çatlama gördüm.
Yine de umut vermek istemiyorum ama yengemin arkadaşı da sizin gibi olmuş idrarda pozitif kan testinde negatifi görmüş daha sonraki günlerde tekrar kanda da pozitif görmüş şimdi vücut farklı birşey yani bazen akıl sır ermiyor adet olmazsaniz tekrar ilerleyen günlerde kan verim derim size inşallah pozitifi görürsünüzYaa sormayın… bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı anında. Koşa koşa hastaneye test vermeye gittim ama kanda negatif çıktı. Sabahtan beri ağlıyorum. Bugün hiç iyi değilim kızlar. Bi umudum adet günüm kaldı Allah büyük. 3 gün var adetime. Bugün yaşadığım sevinci ve üzüntüyü tarif etmem çok zor. Utanmadan bu test kutularına %99 doğru sonuç ve ilişkiden 6 gün sonra yazıyor. Kaldı ki ilişkiden sonraki 11. Günüm. Hakkım helal değil…
Çok haklısınız… ama işte insan önce anlayamıyor…Anladim evet negatifmis. Yani Allahtan umut kesilmez yipratmayin kendinizi diyemem haksizlik ederim kendime bende cok yiprattim kendimi ta ki dis gebelik gecirene kadar valla sizden kiymetli degil hicbisey soyleyebilecegim bu kadarkendinize iyi bakin iyi olun iyi dusunun saglik olsun yeter ki gerisi olur olmaz ama cozulur
Evet buna benzer şeyler okudum ve adat günümde testimi tekrarlamayı düşünüyorum tabi adet olmazsam. Acaba arkadaşı bunları kaçıncı gününde adetine kaç gün kala yaşamış biliyor musunuzYine de umut vermek istemiyorum ama yengemin arkadaşı da sizin gibi olmuş idrarda pozitif kan testinde negatifi görmüş daha sonraki günlerde tekrar kanda da pozitif görmüş şimdi vücut farklı birşey yani bazen akıl sır ermiyor adet olmazsaniz tekrar ilerleyen günlerde kan verim derim size inşallah pozitifi görürsünüz
O kadarını bilmiyorum sadece önce kanda sonra idrarda çıktığı için hani garip olarak karşılaştığımız için konusu geçmişti yoksa ayrıntıları bilmiyorum inan kaderden öte yol yok bakicaz ,gorucez ve yasiyacazEvet buna benzer şeyler okudum ve adat günümde testimi tekrarlamayı düşünüyorum tabi adet olmazsam. Acaba arkadaşı bunları kaçıncı gününde adetine kaç gün kala yaşamış biliyor musunuz
İnanın ben de hissetmiş gibiydim. Aynı şeyler,aynı belirtiler. Farklı marka test aldım onlarda çıkmadı. Test hatalıymış demek ki. Keşke hatası pozitif olmasaydı. Negatif olsaydı bu ay da olmadı derdim ama eşimi çok üzdüm. Belli etmiyor ama heveslendirip resmen dibe indirdim duygularını. Benim gibi ağlamayınca dışa vurmayınca daha da kahroluyorum ama ilk kez bu kadar heveslenmiştik. Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan olmayışına alışıyor ama var gibi gözüküp sonradan olmaması çok koyuyor.Bunu yaşayan çok insan var ama ben hiç bozuk kaset test ile karşılaşmadım .
Internetten 5li freely marka test almıştım hepsi de doğruyu göstermişti.
Belirtilere gelince herkes farklı şeyler yaşıyor fakat ben anlamıştım hamile olduğumu. Ogluma hamileyken kasiklarda adet olacak gibi ağrı ve yorgun tuhaf hissediyordum bir de midem bulanır gibi oluyordu.
Kizim da ise göğüs uçlarım kaşınıyordu ve yine kasiklarda hafif ağrı.
Umarım sizde hayırlısıyla hamile kalırsınız amin
Hayırlısını dileyin Rabbimden. Bu bekleyisinizin de vardır illaki bir sebebi. Sebepsiz yaprak kimildamaz derler.İnanın ben de hissetmiş gibiydim. Aynı şeyler,aynı belirtiler. Farklı marka test aldım onlarda çıkmadı. Test hatalıymış demek ki. Keşke hatası pozitif olmasaydı. Negatif olsaydı bu ay da olmadı derdim ama eşimi çok üzdüm. Belli etmiyor ama heveslendirip resmen dibe indirdim duygularını. Benim gibi ağlamayınca dışa vurmayınca daha da kahroluyorum ama ilk kez bu kadar heveslenmiştik. Rabbim kimseye yaşatmasın. İnsan olmayışına alışıyor ama var gibi gözüküp sonradan olmaması çok koyuyor.
Aslında ne kadar doğru. Sebepsiz yaprak kımıldamaz.. çok teşekkür ediyorum içimi rahatlatan bir cümle olduHayırlısını dileyin Rabbimden. Bu bekleyisinizin de vardır illaki bir sebebi. Sebepsiz yaprak kimildamaz derler.
En doğru ve hayırlı zamanda alırsınız insallah güzel haberi.
Adetin gecikmis kan vermelisin yada testi tekrarlaKızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz
Kaset test yaptım az önce negatifAdetin gecikmis kan vermelisin yada testi tekrarla
O zaman gebelik yok psikolojiktir belirtilerKaset test yaptım az önce negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?