- 30 Mart 2022
- 5.612
- 3.325
- 103
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Kimse yok mu kızlarMerhaba kızlar,
Adetimin 13.günü ovülasyon testimde pik gördüm , 14.günde silikleşti,çatladı. Bugün 23. Günüm ve yumurtlama günümden beri göğüslerimin özellikle uç kısımlarında acıma var ve aşırı şişler. Kendimi de ödemli gibi kilo almış gibi hissediyorum ama almadım aslında. Bugün 23. Günüm ve aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrım var. Dün gece de adet oldum sandım öyle bir ağrı vardı karnımda. Ne dersiniz sizce bu ay oldu mu?daha önce çok kez test yaptığımdan bu sefer sabırlı olucam,hayal kırıklığının tadını çok iyi biliyorum.
Kimse yok mu kızlar
Aynı belirtiler bende de var yaa ben normalde 32 günde bir olurum 2 aydır 29 günde bir oluyorum bugün 33. Günüm tık yok ama adet olacakmışım gibi vajina da kasıkta bacakta bir ağrım var umarım hamileyizdirMerhaba kızlar,
Adetimin 13.günü ovülasyon testimde pik gördüm , 14.günde silikleşti,çatladı. Bugün 23. Günüm ve yumurtlama günümden beri göğüslerimin özellikle uç kısımlarında acıma var ve aşırı şişler. Kendimi de ödemli gibi kilo almış gibi hissediyorum ama almadım aslında. Bugün 23. Günüm ve aşağıdan bıçak saplanır gibi ağrım var. Dün gece de adet oldum sandım öyle bir ağrı vardı karnımda. Ne dersiniz sizce bu ay oldu mu?daha önce çok kez test yaptığımdan bu sefer sabırlı olucam,hayal kırıklığının tadını çok iyi biliyorum.
Neden test yapmadınız bence çoktan zamanı gelmişAynı belirtiler bende de var yaa ben normalde 32 günde bir olurum 2 aydır 29 günde bir oluyorum bugün 33. Günüm tık yok ama adet olacakmışım gibi vajina da kasıkta bacakta bir ağrım var umarım hamileyizdir
Yanı hamile de olabilirsiniz psikolojik de olabilir. İnşallah gönlünüzce olurMerhaba kızlar,
Yaaaa çok teşekkür ederim inşaAllahYanı hamile de olabilirsiniz psikolojik de olabilir. İnşallah gönlünüzce olur
Neden test yapmadınız bence çoktan zamanı gelmişinşaAllah öyledir ama aksine de kendimi hazırlıyorum çok hayal kırıklığı yaşadım. Test yapmamak için direniyorum resmen. Ama burada da okuyoruz 3-4 gün kala öğrenenler var.şimdiye kad1 buçuk yıllık evliyim ama 3 aydır bebek istiyoruz eşimde varikosel çıktı bu ay ameliyat olacak nasılsa olmayacak düşüncesiyle hangi günleri değerlendirdim hiç hatırlamıyorum öylesine salmışım
Artık çok yoruldum 3 4 aydır test yapıyorum sonu hüsranNeden test yapmadınız bence çoktan zamanı gelmişinşaAllah öyledir ama aksine de kendimi hazırlıyorum çok hayal kırıklığı yaşadım. Test yapmamak için direniyorum resmen. Ama burada da okuyoruz 3-4 gün kala öğrenenler var.
Evet siz de haklısınızArtık çok yoruldum 3 4 aydır test yapıyorum sonu hüsranadetim hiç gecikmez bu arada ama artık inancım kalmadı sanırım. Eşimde orta seviye varikosel çıktıraz ameliyat olacak düşüncesiyle hangi günleri değerlendirdim onu bile hatırlamıyorum. İnşallah hamileyimdir sürekli lavaboya gidip kesin adet oldum düşüncesi yaşamak istemiyorum artık sizde biraz daha bekleyin öyle test yapın bence vücut kandırıyor bazen bizi
İlk idrarla yapın daha kesin sonuç olurEvet siz de haklısınızama beklentiyi kestiğimizde oluyor güzel şeyler. İnşaAllah sizin için hayırlısı neyse o olsun. Benim yarın 24. Günüm olacak ama dayanamayacağım muhtemelen test yapıcam yarın gece erken gebelik testi.
Ay evet ya sabah yapayım dimi inşaAllahİlk idrarla yapın daha kesin sonuç olurinşallah çift çizgiyi görürsünüz
Test yaptınız mı merak ettmAy evet ya sabah yapayım dimi inşaAllah
Yaa sormayın… bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı anında. Koşa koşa hastaneye test vermeye gittim ama kanda negatif çıktı. Sabahtan beri ağlıyorum. Bugün hiç iyi değilim kızlar. Bi umudum adet günüm kaldı Allah büyük. 3 gün var adetime. Bugün yaşadığım sevinci ve üzüntüyü tarif etmem çok zor. Utanmadan bu test kutularına %99 doğru sonuç ve ilişkiden 6 gün sonra yazıyor. Kaldı ki ilişkiden sonraki 11. Günüm. Hakkım helal değil…Test yaptınız mı merak ettm
Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. öncelikle insallah çift çizgi göreceğimiz günlerde gelir. Reglime 2 gün var ve kasıklarımda ara ara sancılar belimde de ağrı var. Bacaklarıma vurduğu oluyor. Bugün bir test yapayım dedim fakat negatif çıkınca çok üzüldüm gözlerim dolduYaa sormayın… bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı anında. Koşa koşa hastaneye test vermeye gittim ama kanda negatif çıktı. Sabahtan beri ağlıyorum. Bugün hiç iyi değilim kızlar. Bi umudum adet günüm kaldı Allah büyük. 3 gün var adetime. Bugün yaşadığım sevinci ve üzüntüyü tarif etmem çok zor. Utanmadan bu test kutularına %99 doğru sonuç ve ilişkiden 6 gün sonra yazıyor. Kaldı ki ilişkiden sonraki 11. Günüm. Hakkım helal değil…
Bir de o testin önce pozitif olduğunu hayal edin… direk negatif çıksa tamam bu ay da olmadı dicem ama pozitif çıkınca şok oldum sevinçten ağladım. Sonra ise üzüntüden…Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. öncelikle insallah çift çizgi göreceğimiz günlerde gelir. Reglime 2 gün var ve kasıklarımda ara ara sancılar belimde de ağrı var. Bacaklarıma vurduğu oluyor. Bugün bir test yapayım dedim fakat negatif çıkınca çok üzüldüm gözlerim dolduallahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Negatif degeriniz kac acaba? Bazi testler cok kucuk degerleride gorebiliyor negatif denecek ama adet gecince pozitife donebiliyor. Siz yine tetikte olun benceYaa sormayın… bu sabah test yaptım çift çizgi çıktı anında. Koşa koşa hastaneye test vermeye gittim ama kanda negatif çıktı. Sabahtan beri ağlıyorum. Bugün hiç iyi değilim kızlar. Bi umudum adet günüm kaldı Allah büyük. 3 gün var adetime. Bugün yaşadığım sevinci ve üzüntüyü tarif etmem çok zor. Utanmadan bu test kutularına %99 doğru sonuç ve ilişkiden 6 gün sonra yazıyor. Kaldı ki ilişkiden sonraki 11. Günüm. Hakkım helal değil…
Anlayamadım tam olarak ?Negatif degeriniz kac acaba? Bazi testler cok kucuk degerleride gorebiliyor negatif denecek ama adet gecince pozitife donebiliyor. Siz yine tetikte olun bence
Direk <0.1 yazıyor. 2-3 yazsa acaba mı derim ama negatifin de negatifi. Anca ağlamam sustu. Şimdi kendime yeni umutlar arıyorumNegatif degeriniz kac acaba? Bazi testler cok kucuk degerleride gorebiliyor negatif denecek ama adet gecince pozitife donebiliyor. Siz yine tetikte olun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?