- 27 Ağustos 2023
- 83
- 30
- Konu Sahibi Serifeeeeeeeee
Çook çok amiin insallah isteyen bekleyen herkes ❤Ahh hem de ne özlemek.. Allahım en güzel en sağlıklı şekilde kavuştursun en yakın zamanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çook çok amiin insallah isteyen bekleyen herkes ❤Ahh hem de ne özlemek.. Allahım en güzel en sağlıklı şekilde kavuştursun en yakın zamanda
Cnm bu diofol suyla mı içiliyo minik görünce dil altı hapı gibi geldi bana bazı haplar dil altında eritilip kullanıyor ya buda öyle mi acaba dedimFolik asit kullanın ben 1 ay öncesinde başladım diofol folik+b12+vitaminD3+iyot bunlari barındırıyor biraz pahalı ama hepsini kapsıyor. Ben çok faydasını görüyorum 11 haftalık hamileyim
Hayır bir bardak su ile alacaksınız. En iyi sonuc için sabah aç karnına içinCnm bu diofol suyla mı içiliyo minik görünce dil altı hapı gibi geldi bana bazı haplar dil altında eritilip kullanıyor ya buda öyle mi acaba dedim
O tarzda da akışkan akıntı gelmesi normal herhangi yanma kaşıntı yoksa rengine takılmayınKızlar selam yumurtlama akıntısı yerine beyaz losyon akıntı gelmesi normal mi ? Oda ilişki sırasında iki gün yoğun geldi . Mantar değil buna eminim . Çatlamada böyle mi geliyor bilen var mı ?