Hamilelik belirtileriniz nelerdii

Kizlar benim dokuz gün var adete sizin kadar belirti yok maalesef 😔 bir tek diğer adetimde sivilce çıkmamışti adet olduğum gün çıktı hiç geçmedi taki yumurtlama üstünden dört gün geçti ve dün akşam sızladı ağırdı ve birden kayboldu tek belirti bu

Şimdiden kendine stres yaratma adetin geçtikten sonra vücudundaki değişiklikleri mutlaka farkedersin biraz daha zamana ihtiyacın var

Benim ilk günlerde midem bulanıyordu kokular değişik geliyordu .
kasik ağrısı falan hissettim.
Yorgunluk.
O ay hiç hasta olmadım (eylülde)
idrara sık gidiş oluyordu

Kizlar benim dokuz gün var adete sizin kadar belirti yok maalesef 😔 bir tek diğer adetimde sivilce çıkmamışti adet olduğum gün çıktı hiç geçmedi taki yumurtlama üstünden dört gün geçti ve dün akşam sızladı ağırdı ve birden kayboldu tek belirti bu
Bendekilerinde çoğu saçma sapan şeyler normalde iki haftalık bir bebek belirti vermezki. Benc hepsi psikolojik

Ne gibi belirtileriniz oldu sağlıkla hayırla büyütün insallah
Canım ben üç gebelik yaşadım sagliksiz oldu iki tanesi ilk gebelikte göğüs ağrısı çektim baya bir hafta boyunca birde kasıkta dolgunluk vardı ikincisinde sadece adet sancısı çektik hamile olduğum aklıma bile gelmemişti sokulsun diye soğan kürü içmiştim hata yakınım sayesinde test yaptım üçüncüsü adet şancisi hiç yaşamadım sadece göğüslerimde dolgunluk ve kasikta sürekli krap batma vardi bu üç gebelikte de yüzümde sivilce vardı ben ilk gebeligi tahmin etmiştim hamile olduğumu ama ikisinde varkinda değildim

Canım ben üç gebelik yaşadım sagliksiz oldu iki tanesi ilk gebelikte göğüs ağrısı çektim baya bir hafta boyunca birde kasıkta dolgunluk vardı ikincisinde sadece adet sancısı çektik hamile olduğum aklıma bile gelmemişti sokulsun diye soğan kürü içmiştim hata yakınım sayesinde test yaptım üçüncüsü adet şancisi hiç yaşamadım sadece göğüslerimde dolgunluk ve kasikta sürekli krap batma vardi bu üç gebelikte de yüzümde sivilce vardı ben ilk gebeligi tahmin etmiştim hamile olduğumu ama ikisinde varkinda değildim
Adetime 4 gun kaldi kendimi adet olcak gibi hissediyorum kasiklarda adet sökülmeden önce ki hisler olurya oyle gibi ama ayni zamanda gecen aylarda hic olmayan kasıklarımda özellikle solda bir sey kaldirirken veya fazla ayakta kaldığımda hafif bi sızı hissediyorum . İnsallah bebektir de adet degildir.

Adetime 4 gun kaldi kendimi adet olcak gibi hissediyorum kasiklarda adet sökülmeden önce ki hisler olurya oyle gibi ama ayni zamanda gecen aylarda hic olmayan kasıklarımda özellikle solda bir sey kaldirirken veya fazla ayakta kaldığımda hafif bi sızı hissediyorum . İnsallah bebektir de adet degildir.
İnşallah canım 🤲 bu ay bebek mujdesini aliriz 🤲

Reglime 9 gün var . Yumurtlamayı hem akınti hem testle bulup degerlendirdimm. Goguslerim cok hassaslasti . adetten oncede hassaslasirdi ama sadece şişlik ve son iki üç gün kala dokununca ağrırdi . Simdi ise bugünden itibaren var sabah sızladı uç kısımlarında da bir iki tane yağ bezesi oluşmuş . kasıklarımdada ne ağrı ne sızı denebilcek hafif şeyler hissediyorum halsizlik de var. 5 aydır deniyoruz olmadi insallah bu aya kismettir . Sizde nasıldı , hamile miyimdir❤
Merhaba hamile misiniz test yaptınız mı acaba

X