- 27 Ağustos 2023
- 83
- 30
-
- Konu Sahibi Serifeeeeeeeee
Her şeyin hayırlısı bol sabırlar dilerim size insallah kavusuruz bebeklerimize ❤Benim 4 gün geçmişti göğüs uçları hassasiyeti sürekli idrara çıkma önce evde test yaptım pozitif gördüm sonra sağlık ocağında kan testinde gördüm ama 2,5 aylıkken ikizlerimi kaybettim
Aynı şekilde bende . Bir şeyler hissediyorum bi yerim ağrıyor acaba psikolojik mi yoksa gercek mi agriyor diye dusunuyorum ennn kısa zaman da insallah hayirlisiyla❤Dinleye dinleye sağlık anksiyete hastası oldum her ay umut umut. Ay napicaz bilmiyorum artık bizde hamile olsak
Amin Allah razı olsunHer şeyin hayırlısı bol sabırlar dilerim size insallah kavusuruz bebeklerimize ❤
Ay inşallahAynı şekilde bende . Bir şeyler hissediyorum bi yerim ağrıyor acaba psikolojik mi yoksa gercek mi agriyor diye dusunuyorum ennn kısa zaman da insallah hayirlisiyla❤
Ay inşallahsıcak su yaptım duş aldım sırtıma belime koydum çocuğum pisermiki içimde
Bendekilerinde çoğu saçma sapan şeyler normalde iki haftalık bir bebek belirti vermezki. Benc hepsi psikolojikKizlar benim dokuz gün var adete sizin kadar belirti yok maalesefbir tek diğer adetimde sivilce çıkmamışti adet olduğum gün çıktı hiç geçmedi taki yumurtlama üstünden dört gün geçti ve dün akşam sızladı ağırdı ve birden kayboldu tek belirti bu
Ben hamileliklerimde.7/6 gün kala hep belirtiler yaşadim zaten çoğu psikolojik canımBendekilerinde çoğu saçma sapan şeyler normalde iki haftalık bir bebek belirti vermezki. Benc hepsi psikolojik
Ne gibi belirtileriniz oldu sağlıkla hayırla büyütün insallahBen hamileliklerimde.7/6 gün kala hep belirtiler yaşadim zaten çoğu psikolojik canım
Canım ben üç gebelik yaşadım sagliksiz oldu iki tanesi ilk gebelikte göğüs ağrısı çektim baya bir hafta boyunca birde kasıkta dolgunluk vardı ikincisinde sadece adet sancısı çektik hamile olduğum aklıma bile gelmemişti sokulsun diye soğan kürü içmiştim hata yakınım sayesinde test yaptım üçüncüsü adet şancisi hiç yaşamadım sadece göğüslerimde dolgunluk ve kasikta sürekli krap batma vardi bu üç gebelikte de yüzümde sivilce vardı ben ilk gebeligi tahmin etmiştim hamile olduğumu ama ikisinde varkinda değildimNe gibi belirtileriniz oldu sağlıkla hayırla büyütün insallah
Canım ben üç gebelik yaşadım sagliksiz oldu iki tanesi ilk gebelikte göğüs ağrısı çektim baya bir hafta boyunca birde kasıkta dolgunluk vardı ikincisinde sadece adet sancısı çektik hamile olduğum aklıma bile gelmemişti sokulsun diye soğan kürü içmiştim hata yakınım sayesinde test yaptım üçüncüsü adet şancisi hiç yaşamadım sadece göğüslerimde dolgunluk ve kasikta sürekli krap batma vardi bu üç gebelikte de yüzümde sivilce vardı ben ilk gebeligi tahmin etmiştim hamile olduğumu ama ikisinde varkinda değildim
Adetime 4 gun kaldi kendimi adet olcak gibi hissediyorum kasiklarda adet sökülmeden önce ki hisler olurya oyle gibi ama ayni zamanda gecen aylarda hic olmayan kasıklarımda özellikle solda bir sey kaldirirken veya fazla ayakta kaldığımda hafif bi sızı hissediyorum . İnsallah bebektir de adet degildir.Canım ben üç gebelik yaşadım sagliksiz oldu iki tanesi ilk gebelikte göğüs ağrısı çektim baya bir hafta boyunca birde kasıkta dolgunluk vardı ikincisinde sadece adet sancısı çektik hamile olduğum aklıma bile gelmemişti sokulsun diye soğan kürü içmiştim hata yakınım sayesinde test yaptım üçüncüsü adet şancisi hiç yaşamadım sadece göğüslerimde dolgunluk ve kasikta sürekli krap batma vardi bu üç gebelikte de yüzümde sivilce vardı ben ilk gebeligi tahmin etmiştim hamile olduğumu ama ikisinde varkinda değildim
İnşallah canımAdetime 4 gun kaldi kendimi adet olcak gibi hissediyorum kasiklarda adet sökülmeden önce ki hisler olurya oyle gibi ama ayni zamanda gecen aylarda hic olmayan kasıklarımda özellikle solda bir sey kaldirirken veya fazla ayakta kaldığımda hafif bi sızı hissediyorum . İnsallah bebektir de adet degildir.
İnsallah cook cok aminnnİnşallah canımbu ay bebek mujdesini aliriz
Merhaba hamile misiniz test yaptınız mı acabaReglime 9 gün var . Yumurtlamayı hem akınti hem testle bulup degerlendirdimm. Goguslerim cok hassaslasti . adetten oncede hassaslasirdi ama sadece şişlik ve son iki üç gün kala dokununca ağrırdi . Simdi ise bugünden itibaren var sabah sızladı uç kısımlarında da bir iki tane yağ bezesi oluşmuş . kasıklarımdada ne ağrı ne sızı denebilcek hafif şeyler hissediyorum halsizlik de var. 5 aydır deniyoruz olmadi insallah bu aya kismettir . Sizde nasıldı , hamile miyimdir❤
Maalesef . Regl oldum hayirli zmanda insallah nasip olurMerhaba hamile misiniz test yaptınız mı acaba
Elbet tabii, hiç üzülmeyin ben olucak inanıyorumMaalesef . Regl oldum hayirli zmanda insallah nasip olur
Çok teşekkür ederim mesajınız gülümsettiElbet tabii, hiç üzülmeyin ben olucak inanıyorum
Ahh hem de ne özlemek.. Allahım en güzel en sağlıklı şekilde kavuştursun en yakın zamandaÇok teşekkür ederim mesajınız gülümsetti. Böyle beklemek zormuş . Hiç olmayan birini özlemek gibi bir sey .İnsallah kalbimizden geçeni yaşarız