Hamilelik belirtileriniz nelerdii

Serifeeeeeeeee

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
83
30
Reglime 9 gün var . Yumurtlamayı hem akınti hem testle bulup degerlendirdimm. Goguslerim cok hassaslasti . adetten oncede hassaslasirdi ama sadece şişlik ve son iki üç gün kala dokununca ağrırdi . Simdi ise bugünden itibaren var sabah sızladı uç kısımlarında da bir iki tane yağ bezesi oluşmuş . kasıklarımdada ne ağrı ne sızı denebilcek hafif şeyler hissediyorum halsizlik de var. 5 aydır deniyoruz olmadi insallah bu aya kismettir . Sizde nasıldı , hamile miyimdir❤

Reglime 9 gün var . Yumurtlamayı hem akınti hem testle bulup degerlendirdimm. Goguslerim cok hassaslasti . adetten oncede hassaslasirdi ama sadece şişlik ve son iki üç gün kala dokununca ağrırdi . Simdi ise bugünden itibaren var sabah sızladı uç kısımlarında da bir iki tane yağ bezesi oluşmuş . kasıklarımdada ne ağrı ne sızı denebilcek hafif şeyler hissediyorum halsizlik de var. 5 aydır deniyoruz olmadi insallah bu aya kismettir . Sizde nasıldı , hamile miyimdir❤
Benim ilk hamilelik belirtim regl gecikmesiydi..regl olacakmış gibi kasıklarıma kramplar giriyordu geceleri uykumdan uyaniyordum kramp giriyordu.. ara ara bulantım oluyordu gecikmenin 5.gunu testte pozitifi görmüştüm ☺️

Benim ilk hamilelik belirtim regl gecikmesiydi..regl olacakmış gibi kasıklarıma kramplar giriyordu geceleri uykumdan uyaniyordum kramp giriyordu.. ara ara bulantım oluyordu gecikmenin 5.gunu testte pozitifi görmüştüm ☺️
Hayırlı olsun canım Geç döllenme mi olmuş bu kadar geç çıktı test te. Benimde bugün adet günüm ama.gelen giden yok. Testiimde negatif çıktı. İnşallah hayırlıysa senin gibi sonradan pozitif olur

Hayırlı olsun canım Geç döllenme mi olmuş bu kadar geç çıktı test te. Benimde bugün adet günüm ama.gelen giden yok. Testiimde negatif çıktı. İnşallah hayırlıysa senin gibi sonradan pozitif olur
Geç döllenme yok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor şimdilik ☺️ ben kendim testi biraz erteledim çünkü reglim duzensizdi ve gecikmeyi ona bağlıyordum ☺️ inşallah sizde pozitifi görürsünüz ❤️🌸

Geç döllenme yok şükür haftasıyla uyumlu gidiyor şimdilik ☺️ ben kendim testi biraz erteledim çünkü reglim duzensizdi ve gecikmeyi ona bağlıyordum ☺️ inşallah sizde pozitifi görürsünüz ❤️🌸
İnşallah canım bu tablo ile hamile kalınır mı sence. Tam pik olmadan çatlamis gibi duruyor. Ama.butun hamilelik belirtileri oldu

Eklentiler

• IMG_20231024_173209.jpg
    IMG_20231024_173209.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 144
Boyle beklemek cok zor . bacaklarimda hafif hamlama hissi var bazen kendimi adet olacak gibi hissediyorum kasık ve bacaklarimdan dolayi . Ama daha 1 haftadan cok var regl icin erken belirtiler diye dusunuyorum bilemiyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Boyle beklemek cok zor . bacaklarimda hafif hamlama hissi var bazen kendimi adet olacak gibi hissediyorum kasık ve bacaklarimdan dolayi . Ama daha 1 haftadan cok var regl icin erken belirtiler diye dusunuyorum bilemiyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bende adetime 4 gün kala yere eğilince bıçak gibi bişey sokuldu bı heveslendim. Bugün adet günüm gelmedi daha ama.bazi belirtiler kayboldu. Br tek balon gibi şişen içi boş göğüs elleyince sızlamqsi kaldı

Kasiklarda keskin bir ağrı hissetmiştim ilk başta çok geçmeden de göğüs hassasiyeti başlamıştı sürekli uyuma hissi bunlar vardı ilerledikçe sık idrara çıkma ve mide bulantısı eşlik ediyor

Kasiklarda keskin bir ağrı hissetmiştim ilk başta çok geçmeden de göğüs hassasiyeti başlamıştı sürekli uyuma hissi bunlar vardı ilerledikçe sık idrara çıkma ve mide bulantısı eşlik ediyor
Bunlar bende de var suan bulanti haric insallah hamileyimdir . Bu ay gogus agrim her aydan daha belirgin uçlarında kabarcıklar olusuyor insallah belirtidir

Folik asit kullanın ben 1 ay öncesinde başladım diofol folik+b12+vitaminD3+iyot bunlari barındırıyor biraz pahalı ama hepsini kapsıyor. Ben çok faydasını görüyorum 11 haftalık hamileyim

Benim 4 gün geçmişti göğüs uçları hassasiyeti sürekli idrara çıkma önce evde test yaptım pozitif gördüm sonra sağlık ocağında kan testinde gördüm ama 2,5 aylıkken ikizlerimi kaybettim

Aynısı bende de oldu hatta sabah uykumdan uyandıran bi ağrı oldu sırtımın yan tarafları. Kasıklarıma bi kac saniyelik bi ağrı girip hemen geciyor insallah belirtilerimizdir . Kendimizi çok dinlemekten degildir umarim😂😂
Dinleye dinleye sağlık anksiyete hastası oldum her ay umut umut. Ay napicaz bilmiyorum artık bizde hamile olsak 🥲

X