• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileriniz nelerdi özellikle çatlama iğnesiden sonra

Ayy hadi darısı benim başıma ve isteyen tüm herkesin basına inşllah ya senin ilk belirtilerin neydi nasıl anladın
İnşallah canımmm.
ben 9.gün test yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra 11 de yaptım yine silikti. Baktım soluklaşmıyor 12-13-13-15 te hep yaptım ahah 😀😀😀
Tek belirtim kasıklarımda yanmaydı ama o da 14. Gün başlamıştı canım

İnşallah canımmm.
ben 9.gün test yapmıştım silik çıkmıştı. Sonra 11 de yaptım yine silikti. Baktım soluklaşmıyor 12-13-13-15 te hep yaptım ahah 😀😀😀
Tek belirtim kasıklarımda yanmaydı ama o da 14. Gün başlamıştı canım
Bende alcam test bakalım 10.günde yapmaya baslayım inşllah çift çizgiyi göreyim artık baktım silikte olsa çizgi var hemen doktoruma söylerim beta veririm yeni yıl da ne güzel olur malum 2020 zorlu gecti 2021 güzel baslamış olurum çok ihtiyacım var buna

Bende alcam test bakalım 10.günde yapmaya baslayım inşllah çift çizgiyi göreyim artık baktım silikte olsa çizgi var hemen doktoruma söylerim beta veririm yeni yıl da ne güzel olur malum 2020 zorlu gecti 2021 güzel baslamış olurum çok ihtiyacım var buna
Sen yine de 15.günden önce kan testi yaptırma tatlım

Benim de 3 sene oldu korunmadık hiç ama çok badireler atlattık evliliğimizi anlayamadık bi türlü cenazeler vs ailevi sorunlar stres ten dolayı olmadı rahatlayamadık ne zaman cocuk düşünsek bişey cıktı kısmet olmadı herseyin bi vakti saati var eşimde bende de sorun yok hsg çektirdim tahlil yaptırdık ama yok şimdi umutluyum bu ay nedense inşllah tutsun
Bizimde 4bitmek uzere 5.ci yilimiza giricez Dediginiz gibi Bizdede cok ailevi sorunlar oldu bakalim Nasip Rabbim buyuktur ❤🥰

Bugün 6.günüm 6 gündür kasık ağrılarım devam ediyor ara ara mide bulantı oluyor burnuma kötü kokular geliyor garip şekilde aşırı aşırı baş ağrım vardı dün baş dönmem oldu akıntı süt kesiği kıvamında ara ara devam ediyor sık sık tuvalete çıkıyorum normalde çok su tüketen biriyim ama gece çıkmazdım hiç bugün özellikle sabaha kadr her saat çıktım bugün göğüslerim de şişkinlik dolgunluk mevcut sızlıyor uçları arada bişey farkettim mesela cildim yüzüm aşırı aşırı parlak mesela highlight sürmüşüm gibi bi aydınlık bilmiyorum neden iğnenin etkisi midir anlamadım inşallah hamileyimdir çokta umutlanmak istemiyorum 10 gün sonra test yapıcam kısaca bu ay ben kendimi garip hissediyorum böyle içim de bi his olacak tutanacak diyor nedense hissediyorum
3 kere catlatma iğnesi vuruldum bende ilk vuruldugumda kizima hamileligimdeyaşadığım bütün belirtileri yaşadım adet oldum 2. Ve 3.de daha az yaşadım ama catlatma iğneleri o etkileri yaşatıyor

Kızlar merhaba bende 9 aralıkta catlatma ignesi oldum. Iğne gününü sayarsak bugün 14.gün.
8. Gün dayanamadım beta batırdım 12.35 cıktı iğnenin etkisi olduğunu biliyordum.
10.gu. birdaha baktirdim 4.38 cıktı baya düşmüştü.
Dün sabah yani 13. Gün ilk idrarla erken testle yaptım hiç çizgi göremedim sonra öğleden sonra 4 te dayanamadım birde normal kaset test yaptım hemen 2. Çizgi belirdi çok heyecanlandım hemen acile gittim beta baktirmaya 10.11 cıktı.

Ne diyorsunuz sizce hamile miyimdir? Hatta şimdi size testlerin resmini de yüklicem

Sabahki hic cikmayan normal test hemen cikan :)

Eklentiler

• 5B640B6B-818D-4650-840B-BF284A9BFB1C.jpeg
    5B640B6B-818D-4650-840B-BF284A9BFB1C.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 54
  • 91E8738A-B0E3-4729-8E07-47053F75F7CD.jpeg
    91E8738A-B0E3-4729-8E07-47053F75F7CD.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 53
Back