- 2 Mart 2015
- 1.703
- 721
- 63
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canımcok sagol neselı hatun
senın belırtılerın neydı cnmRica ederim canım
Benimde Adete 3 gün kaldı Göğüslerimde acı var ama adet önceside göğüslerimde acı oluyo o yüzden kafam biraz karışık inşallah bu ay bebişim benimle olur. Yumurtlama günümü iyi değerlendirmiştim ondan dolayı umutluyum azcksenın belırtılerın neydı cnm
neselı hatun ben daha yenı basladım cocuk yapma ısıne oyuzden ney nasıl olur cıddı anlamda bılgısızm ben sırf tutması ıcın ılıskıye gırdıkten sonra belımın altına yastık koyuyorum ve sabaha kdr ayaga kalkmadn uzerımı gıyınıyrum ve o sekılde yatıyrumm senın uyguladıgın bır teknık varmıBenimde Adete 3 gün kaldı Göğüslerimde acı var ama adet önceside göğüslerimde acı oluyo o yüzden kafam biraz karışık inşallah bu ay bebişim benimle olur. Yumurtlama günümü iyi değerlendirmiştim ondan dolayı umutluyum azck
Ben bu ay ovulasyon testi kullandım çünkü yumurtlama günümü kestiremiyorum. Ovulasyon pozitif çıkınca çalıştık sonra bacaklarımı diktim havaya yarım saat falan öyle durdum sonra kalktım duş aldm. Benimde bu 3. denemem ama öncesinde yumurtlama günümü bilmeden yapmştm ondan olmadı die düşünüyorumneselı hatun ben daha yenı basladım cocuk yapma ısıne oyuzden ney nasıl olur cıddı anlamda bılgısızm ben sırf tutması ıcın ılıskıye gırdıkten sonra belımın altına yastık koyuyorum ve sabaha kdr ayaga kalkmadn uzerımı gıyınıyrum ve o sekılde yatıyrumm senın uyguladıgın bır teknık varmı
benı tek kuskulandıran gerı cekme sıstemı ıle ılıskıye gırdıgımızde bende hıc bel agrısı karın agrsı olmuyordu ne zaman bız cocuk ıcın calısmaya basladıysek ertesı gun bende bel agrısı oldu ve karın agrısı ama bır yandanda dusunuyrum hemen belırtı olumur dıyeBen bu ay ovulasyon testi kullandım çünkü yumurtlama günümü kestiremiyorum. Ovulasyon pozitif çıkınca çalıştık sonra bacaklarımı diktim havaya yarım saat falan öyle durdum sonra kalktım duş aldm. Benimde bu 3. denemem ama öncesinde yumurtlama günümü bilmeden yapmştm ondan olmadı die düşünüyorum
Canım hamile olanlar hiç belirti olmadığını söylüyolar. Biz kendimizi çok dinliyoruz aslnda. Bende ilk iki ay dedim belirtim var kesin hamileyim falan fosss çıktı.. Belirti o kadar erken olmuyo malesefbenı tek kuskulandıran gerı cekme sıstemı ıle ılıskıye gırdıgımızde bende hıc bel agrısı karın agrsı olmuyordu ne zaman bız cocuk ıcın calısmaya basladıysek ertesı gun bende bel agrısı oldu ve karın agrısı ama bır yandanda dusunuyrum hemen belırtı olumur dıye
bende oyle dusunuyorum yok hıssedıyrm ve kendımı kandırıyorumCanım hamile olanlar hiç belirti olmadığını söylüyolar. Biz kendimizi çok dinliyoruz aslnda. Bende ilk iki ay dedim belirtim var kesin hamileyim falan fosss çıktı.. Belirti o kadar erken olmuyo malesef
Canım bence sen henüz yumurtlama günlerindesin. Yumurtlamadan 14 gün sayıyosun adet oluyosun. Sen değerlendir bu günleribende oyle dusunuyorum yok hıssedıyrm ve kendımı kandırıyorum
gecen ay ben ayın 16sında adet olmustum 5 gun suruyr adetım benım yumurtlamadonemım ne zaman ozamanCanım bence sen henüz yumurtlama günlerindesin. Yumurtlamadan 14 gün sayıyosun adet oluyosun. Sen değerlendir bu günleri