• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerinin adet öncesi sendromdan farklari...

Benim de yumirtlama gunumde oldu canim iliski.amanhenuz cok yeni.daha 6 gun oldu ama bu sabah ciddi bir bulanti ile uyandim bukadar erken belirti olmaz sanirim tesaduftur diyorum ama:)

Kisiden kisiye degisiyomus aslinda belli olmaz ben yarın da adet olmazsam direk kan vercem cnk böyle her belirtiyi yasayip hatta testte silik cizgi bile gorup adet oldugum icn tutuyorum kendimi hayirlisi hakkımızda

kızlar benim bat bugün.kasık ağrım,gögüslerde dolgunluk ve ağrı var ama gelen giden yok :)

öncelikle sağlıkla alın bebişinizi kucağınıza inşallah. bende batı 1 gün geçmiş biri olarak hala adet olmayıp heyecanla bekleyen ama test yapmaya cesaret edemeyen bir bedeviyim =) yazdıklarınızda kendime çok benzettiğim şeyler bugün itibariyle daha da arttı. akıntım benim baya fazlaydı son 2-3 gündür ama ded,iğiniz gibi dünden bu yana kuruluk var bile diyebilirim. sivilce konusu mesela son 3 aydır adetimde 1 tane ya çıktı ya çıkmadı şimdi alnım ergenliğime dönmüş gibi pütür pütür. göğüs ağrımla ilgili bi ayırma yapamıyorum ama inanılmaz bel ve sırt ağrım var 2 gündür bacağıma vuruyo. idrar kokumda değişiklik farketmeye başladım. ve bugün ilk defa sabah midem bulanarak kalktım ama mide bulantım heyecandan da oluyo olabilir belki adet oldum mu olcam mı diye stres yapıyorum çünkü bakalım yarında olmazsam ya test alcam ya da direk doktora kan testine dua edin benim için =)
İnşallah istedigin sonucu alirsin. Belirtilerin cok benziyor inan. Bir an once test yap ve mutlaka bizlere de hbr ver! :KK16:

merhaba eutana. öncelikle hayırlı olsun. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın.
belirtileri paylaştığın için de teşekkürler.

benimde yumurta perşembe veya cuma çatladı. cumartesi-pazar bebiş çalışmaları oldu.
cuma akşamından beri de kasık ağrılarım var. doktor sol yumurtamın çatladığını söylemişti. ağrımda sol kasığımda oluyor.
bu ağrım neden kesilmiyor olabilir. çalışmalar sonuç vermiş olabilir mi. keşke daha erken öğrenebilsek, bu kadar beklemeden :(

merhaba eutana. öncelikle hayırlı olsun. inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişini kucağına alırsın.
belirtileri paylaştığın için de teşekkürler.

benimde yumurta perşembe veya cuma çatladı. cumartesi-pazar bebiş çalışmaları oldu.
cuma akşamından beri de kasık ağrılarım var. doktor sol yumurtamın çatladığını söylemişti. ağrımda sol kasığımda oluyor.
bu ağrım neden kesilmiyor olabilir. çalışmalar sonuç vermiş olabilir mi. keşke daha erken öğrenebilsek, bu kadar beklemeden :KK43:
Pinarcim seninle ayni durumdayim haftasonu carsamba ve cuma denedik iki gundur de kendimde bazi degisiklikler hissediyorum ama tecrubeli arkadaslar bu kadar kisa surede belirti olmayacagini soyluyorlar kendimizi cok sartandirmadan beklemekten baska care yok.

ooo hadi bakalım.sen kesin test yap.ben 1-2 gün daha bekleyim diyorum..sonucu yazarsın şimdiden hayırlı olsun :)

İnşallah istedigin sonucu alirsin. Belirtilerin cok benziyor inan. Bir an once test yap ve mutlaka bizlere de hbr ver! :KK16:

bugün sabah test yaptım ama malesef tek çizgi hala da hastalanmadım ama =( baklaım 2 gün daha beklicem sonra direk kan testi vercem adet olmazsam

Pinarcim seninle ayni durumdayim haftasonu carsamba ve cuma denedik iki gundur de kendimde bazi degisiklikler hissediyorum ama tecrubeli arkadaslar bu kadar kisa surede belirti olmayacagini soyluyorlar kendimizi cok sartandirmadan beklemekten baska care yok.
evet, kendimizi şartlayınca her şeyi bebişe yoruyoruz. bekleyeceğiz mecbur :KK46:

Arkadaslar soz vermiştim kendime eger hamile kalirsam burda belirtilerimi iyice yazacagim diye. Oncelikle adete 4 gun hatta 5 gun kala ogrendim gebe oldugumu.evde yapilan cubuk testlerle.bulanti bas dönmesi uykuya egilim adet gecince cikti. Oncesinde en onemli iki belirti kasik agrisi ve meme agrisi. Adet oncesi sendromla farki nedir derseniz. Kasik agrisinin adete 1 hafta kala baslamasi. Oyle cok degil hafif yada orta siddette gibi ama neredeyse surekli orda o agri hissettiriyor kendini. Meme agrisi da farkli bence.adet öncesi sendromda ozellikle yanlardan bir gerginlik hissi agri dolgunluk olusuyor.ama bunda iceride meme ucunun arkasinda ortalarda agridan ziyade aci yanma gibi, hatta ben gunes yanigina benzettim acisini.ama tende degil icerde tabi. Bunlara ilaveten adete bir gun kala usumeyle bel agrisi basladi. Bu bel agrisinin diger bel agrilarindan farki da şöyle oldu. Kuyruk sokumundan bacak arasina kalcalara vuran siddetli bir bel agrisiydi. O gun cok stresli ve yorucuydu ondan dolayı bele vurmus olabilir. Bir gozlemim de uyku duzenimde oldu. Adet onceleri hep huzursuz, sıkıntılı uyurken bunda normal uyumaya devam ettim sadece kasik agrilarim bazen rahatsiz ediyordu o kadar. Ozellikle bir uykuya egilim yoktu adet gecince basladi. Akintilara gelince, adet öncesi akintilar sariya donerdi bende kivamida kremsi olurdu. Bu sefer yumurtlama donemindeki beyaz seffaflik devam etti ama herkesin anlattigi gibi oyle cok akinti olmadi hatta bir ara kuruluk bile oldu. Lekelenme kahverengi akinti gibi birsey de olmadi. Bir de baska konularda hep sivilcelerinin ciktigindan bu sefer cikmadigini yazmislardi ama benim cikti yine. Adetten sonra bulanti uyku sık acikmalar basladi. Not almistim o yuzden net bilgidir bunlar. Ama aklima gelen olursa yine yazarim burdan. Umarim yardimci olabilmisimdir. Allah benim gebeligimi tamamina erdirsin insallah. Sizlerede nasip etsin arkadaslar.
Seninle aynı gün canım doğum tarihimiz benimde hemen hemen aynı belirtiler bende sivilce çıkmadı ama normalde çıkardı

Arkadaşlar bata 3 gün var ve bugün sağ tarafımda saat 3 gibi bşlayan çok fena bir ağrım var çok fenaaa :'( bu arada bu sabah yaptığım teste akşam iş dönüşü gölge bir çizgi belirdi, pazar günü de erken gebelik testi yapmştm onda da 15 dk içinde çok silik bir çizgi belirtmişti...

Bugün yumurtlamanın 11. Günü ne derisnz arkadaşlar lütfen yardımcı olun ciddi ağrım var.. Hatta apandisit mi diye bile düşünmeye başladım :KK61::KK61:

Arkadaşlar bata 3 gün var ve bugün sağ tarafımda saat 3 gibi bşlayan çok fena bir ağrım var çok fenaaa :'( bu arada bu sabah yaptığım teste akşam iş dönüşü gölge bir çizgi belirdi, pazar günü de erken gebelik testi yapmştm onda da 15 dk içinde çok silik bir çizgi belirtmişti...
Bugün yumurtlamanın 11. Günü ne derisnz arkadaşlar lütfen yardımcı olun ciddi ağrım var.. Hatta apandisit mi diye bile düşünmeye başladım :KK61::KK61:

idrar testi için daha erken canım. gerçi bazen birkaç gün öncesinde silik çizgi şeklinde sonuç alanlar olmuş ama seninki akşama kadar beklemiş öyle çıkmış. ilk 5-10dakikada silik çizgi olsaydı hamilelik olasılığın yüksekti bence. test varsa elinde yarın sabah tekrarla istersen.

Kizlar mrb.oncelikle hamile arkadaslar sizleri tebrik ederim.allah anali babali buyutmeyi saglikli buyutmeyi nasip etsin...dun hastalanmam gerekiyodu hala olmadim yaklask 4.5 gundur adet olacakmisim gbi hafif agrilarm oluyo.bazen tek tarfali bazen cizlama seklinde..hamile arkadaslarm size sorum adet agrisindan bi farki varmi yoksa birebir aynimi?

Arkadaslar soz vermiştim kendime eger hamile kalirsam burda belirtilerimi iyice yazacagim diye. Oncelikle adete 4 gun hatta 5 gun kala ogrendim gebe oldugumu.evde yapilan cubuk testlerle.bulanti bas dönmesi uykuya egilim adet gecince cikti. Oncesinde en onemli iki belirti kasik agrisi ve meme agrisi. Adet oncesi sendromla farki nedir derseniz. Kasik agrisinin adete 1 hafta kala baslamasi. Oyle cok degil hafif yada orta siddette gibi ama neredeyse surekli orda o agri hissettiriyor kendini. Meme agrisi da farkli bence.adet öncesi sendromda ozellikle yanlardan bir gerginlik hissi agri dolgunluk olusuyor.ama bunda iceride meme ucunun arkasinda ortalarda agridan ziyade aci yanma gibi, hatta ben gunes yanigina benzettim acisini.ama tende degil icerde tabi. Bunlara ilaveten adete bir gun kala usumeyle bel agrisi basladi. Bu bel agrisinin diger bel agrilarindan farki da şöyle oldu. Kuyruk sokumundan bacak arasina kalcalara vuran siddetli bir bel agrisiydi. O gun cok stresli ve yorucuydu ondan dolayı bele vurmus olabilir. Bir gozlemim de uyku duzenimde oldu. Adet onceleri hep huzursuz, sıkıntılı uyurken bunda normal uyumaya devam ettim sadece kasik agrilarim bazen rahatsiz ediyordu o kadar. Ozellikle bir uykuya egilim yoktu adet gecince basladi. Akintilara gelince, adet öncesi akintilar sariya donerdi bende kivamida kremsi olurdu. Bu sefer yumurtlama donemindeki beyaz seffaflik devam etti ama herkesin anlattigi gibi oyle cok akinti olmadi hatta bir ara kuruluk bile oldu. Lekelenme kahverengi akinti gibi birsey de olmadi. Bir de baska konularda hep sivilcelerinin ciktigindan bu sefer cikmadigini yazmislardi ama benim cikti yine. Adetten sonra bulanti uyku sık acikmalar basladi. Not almistim o yuzden net bilgidir bunlar. Ama aklima gelen olursa yine yazarim burdan. Umarim yardimci olabilmisimdir. Allah benim gebeligimi tamamina erdirsin insallah. Sizlerede nasip etsin arkadaslar.
Canım bunları yazdığın için öncelikle sana tşk ederim bana umut oldun.. Benimde senin hissettiğin gibi bi göğüs acım var bu ay BAT^a 5 gün kaldı beklemedeyim inşallah bende hamiş olurum bu ay :KK51:

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı

arkadaşlar mrb ben esımle bır hatadır korunmasız sekılde ilişkiye giriyoruz aşırı derecede adet gıbı sancılarım var ve akıntım var ayrıca adetımede daha 13 gun var sızdede aynı durumları yasayan oldumu ben daha once ılıskıye gırerken hıc boyle bır agrılar yasamamıstım neden boylekı
Canım adetine 13 gün varsa henüz yumurtlama günlerindesindr.. Saten yumurtlama günleri akıntı artar sen ii değerlendir bugünleri es geçme..

Back
X