Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

slm kızlar herkes sormuş ben de soriym ama lütfen bana da cevap yazın eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu sperm hızı zayıftı 3 ay sonra düzelmeye başlar dediler 3 ay bitti
ben de en son 31 ağustosta adet gördüm pazar günü olmam lazımdı 18 gün hesaplıyorum genelde öyledir oynasa 1 gün oynar cumartesi öğlen çamaşırıma kahverengi bi akıntı geldi adet başlangıcı gibi 2 damla falan ama ondan beri bişiy yok bugün 31 .gün adet madet yok yerleşme kanamasıdır die umutlanıyorum ama öyle yoruldum ki negatif sonuçtan 9 aydır test yapmaktan korkuyorum
belirti de hissetmiyorum sadece göğüslerim çok şiş ve cok acıyo onun dışında da bi belirti yok
test yapamıyorum ama içim içimi de yiyo ya varsa diye
öyle işte benim hikayem sizce bi mucize olmuş ve ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kalmış olabilirmiyim???????????????çooooooooooooook korkuyorum ya değilsem ???????

hayırlı akşamlar benim de sorumu cevaplarsanız sevinirim benim adetime 5 gün var ve ben idrar testi yaptım evde ama negatif çıktı fakat bu ay inanılmaz bi üşüme var bende ve bikaç yerde hamilelik belirtsi olarak okumuştum üşümeyi sizce hala bi umut varmı ve bu üşüme hamilelik belirtisi olabilirmi ne dersiniz arkadaşlar ................CADIARZU

merhaba canım
adetin günü geçmiş olsaydı şüpheye düşmekle beraber yine de bi kan testi yaptır bazen idrara hormon düşmese de kan da çıkıyor derdim.
daha regline de 5 gün varken şansın daha fazla canım umut kesmek için erken.geç döllenme olmuş olabilir bu yüzden idrarda çıkmamıştır bu kadar erkenken bazen kanda bile düşük çıkıyor biraz daha bekle günün geçince kan testi yaptır derim..
belirtiler herkese göre değişiyor canım normalde gebe kalınca vücut ısısı artar ufak ufak. ateş çıktığında üşümemiz gibi bi reaksiyon vermiş olabilir bünyen.kimisinin elleri üşüyor kimini ayakları yani çok kesin bi belirti değil ama hiç belirti vermeden de hamile kalan var.
belirtilere takılma önemli olan test sonucu tatlım. dilerim hamişsindir :)

:Saruboceq:
teşekkür ederim cevapladıgın için beklemek gerçekten zor ben öyle heray test yapanlardan deilim bu ayda yapmak istedim rüyamda kendi bebegimi gördüm ilk defa hep başkalrının bebekleriini görürdüm ama bu sefer benim bebegimmiş çok güzel bi duyguydu rüyası bile güzel rabbim dileyen isteyen herkese hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin.........

Kızlar lütfen cevap yazın ...

benim adet tarihim : 5 ekim

normalde adete yakın kuru günler olur. yani akıntı vs. olmaz ya benim bu ay akıntım var. ayrıca kasıklarımda aşırıı bi batma var. bugun kot pantolan giydim öldüm ya kasık ağrısından. arkadaşın evinde düğmelerini falan açtım. yani daha 5 gün var adet olmaya. test yapsam negatif çıkacak. ayrıca kendime söz verdim. adet gününden önce test almayacam. parama yazık yaw. :):):)

esmercim kan tahlili yaptır istersen kesin sonuş kafan rahat etsin canımcım
inşllhh hamişsindirzemuszemus

çok benzer durum şuan bende de var ayrıca belim ve bacaklarım da ağrıyor ama test yapmayı düşünmüyorum. sadece üşütmeden de olabilir.

senin bahsettiğin kanama evet ara kanama yani halk dilinde üstüne görme kanamsı olarakta adlan dırılıyo ama amaliyat sonrası her kadının vücudunda bazı şaşmalar ve bazı aksaklıllar olabiliyo bu yüzden sana hamiş demek zorlaşıyo bu yüzden en kesin çözüm 2 veya 3 bekleyip kan testi yaptırmak ama güzel allahımın mucizesini yaşıyoda olabilirsin yani hamiş olabilirsin olmaz olmaz diye bişey yok demi bu yüzden test yaptırda bizede haberdar et:CüvCüv:hadi işallah hayırlısı:Saruboceq:

kızlar 2 kızım var okul olduğu için sorularınıza geç cevap veriyorum kusura bakmayın ama inanın hepsine cevap vermeye çalışıyorum sağolsunlar diğer arkadaşlarımda sizin sorularınızı cevapsız bırakmamaya çalışıyorlar sağolsunlar tekrar teşekkürler öptüm hepinizi

doğru karar azimle bekle sonra test yap ama fazla kapılma önce kötüyü düşünki sonra iyiyi bulasın hakkında hayırlısı işallah kalbindekine kavuşursun :Saruboceq:

doğru karar azimle bekle sonra test yap ama fazla kapılma önce kötüyü düşünki sonra iyiyi bulasın hakkında hayırlısı işallah kalbindekine kavuşursun :Saruboceq:

pişşşt bacı nöriyon :hulya:

meraba baht arkadaşım.uzun süre bu topiği takip ediyorum bende bir yıldır bebekisteyen biri olarak.geçen kış 3 ay tedavi gördüm ama olmadı.bu ay incir ve keçi boynuzu kürüne başladım.inşallah bir ydasını görürüm.adet günümden sonra yumurtlama günüm bitinceye kadar akıntım oldu.ama şu an hiç akıntım yok kupkuruyum.böyle olmazdı.hamile olanların akıntısı fazlalaşırmış.bu ay yinemi olmadı yoksa.ayrıca sağ kasığımda ağrı var.bir bilgi verirmisisniz bu kuruluk neyin nesi?

hoşgeldin tatlım öncelikle çok geçmiş olsun.
Belirtiler bünyeden bünyeye değişir ama yumurtlamadan sonra kuruluk olursa adet yakın diye biliyorum ben ( ama tabi kullandığın ilaçlar sabunlar falan da orada kuruluk yapabiliyor. Sağ tarafındaki ağrı yumurtlama gününde normaldir ama adet gününe yakınken neden olur bilemem. Geçen ay ben de sağ tarafımda ağrı vardı ama kuru da değildim akıntım vardı gecikmiştim hamileyim sandım sap kasıkta kist çıktı canım.bi doktora git istersen günün geçtiyse.

merhaba benim de 3gün gecikti göğüs uçlarımda hassasiyet var ara ara da karın ağrım oluyor bir de halsizlik test yaptım negatif çıktı kan testi yaptırmak istemiyorum bi süre daha sizce bu neyin nesi?

canım günüm geçmedi.daha bir hafta var .akıntımda iç çamaşırımı kirletmicek derecede.yumurtlama günümde geçti anlıcagın.takmak istemiyorum kafaya ama olmuyo ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…