kız baht hiçbişeyim yok diodum ama yerimden bi kalktım ağzımdan ekşi su indi gözlerim yaşardı bee off midem ekşidi ne oluyor ya son 1 haftadır gastiritim tutmuş durumda.
ayy hiç sorma şu gaz olayını eşimle ayrı yatıyorum adama ay olmasın diyeıpkaydirigubbakcemile3
bahtcım ben hamile değilmişim canım 4 gün var ama dayanamadım şimdi test yaptım o kadar net negatifki yuhh dedim be bu kadarmı kısırmışız dedim moralim bozuldu ama artık yapacak birşey yok zaten ben kim anne olmak kim yola devam ama artık yumurtlama günü falan hesaplamayacağım yoruldum valla akışını bırakcam canım belki öylesi daha hayırlı olur.
bence doğrudur test canım bakalım artık yazın yazın olmazsa kışın kışın olmazsa bahar demekten 2 yılı yedim 2 yıl daha yerim böyle zaten eşimde böylece soğur bebekten dahada olmaz eşim 20 yaşında değilki 40 yaşında adam şimdiden istemiyorum boşver demey başladı bile aman ne kötü şansım varmış be bir bebeğim olmadı gitti.
tam 1 yıldır doktora gidiyoz hiçbir sorun yok aşılama tüp bebek yapalım diyorum yok senin yaşın daha 23 doğal yolla gebe kalma şansın çok yüksek diyorlar ama kalamaıyorum anlamıyorlarki.
bu arada az önce gebelik testinin üzerinde yazanları okudum beklenen adetten 1 hafta sonra test ediniz yazıodu ama ben beklenen adet 1 ay bile gelmese ve ben 30 gün sonra bile yapsam negatif negatif yine gidyim bari doktoruma kadın bıktı benden durmadan oramı buramı elletiyorum bişey yok güzelim yok deyip gönderiyor eşimde kendi doktoruna gitsin bir daha sperm versin ya düşün bende her ay yumurta çatlıyor 3 ay yumurta takipi yaptırdım zaten kendimde anlıyorum o zamanı tüplere baktırdım gecen yıl 2 side açık hormonlar falan herşey iyi eşimde önce varikosel dediler sonra hiç etkilenmemiş dediler çünkü 2 sperm testide ayrı yerlerde olmasına rağmen aynı geldi 1 ccde 66 milyon % 75 hareketli falan fıstık anlayacağın boş boş bekliyoruz.aşılama bütçemize uygun ancak tüp bebek zorlar bizi.
nedersin aşılamaya direteyimmi.
yok canım eşimdede sorun adam benden önce koştu muayeneye 3 kere sperm verdi kan verdi doppler usg çektirdi şimdi yine vereyim napıyım diyor aşılamayı eşimde kabul eder ama doktorlar biraz daha sabır diyor offf başka doktorada gitmek istemiyorum çünkü 15 yaşımdan beri hep aynı doktor ona çok alıştım ve beni çok iyi tanıyor ilgileniyor.
tamam canımda yani bizim yaptırdığımız şeyler testlere dayalı çıkan sonucu bende görüyorum cahil değilimki referans aralığı belli şimdi eşimin sperm değerleri örnek 1 ccde 66 milyon ee belliki bu değerden çocuk olur morfolojisi falan oldukça sağlam.
ben desem yumurtamın çatladığını kendimde anlıyorum hormon tahlillerim iyi ve tüplerimi özel hastanede yaptırdım ikiside açık.
ayrıca ben birgün bütün bu testleri toplayıp arkadaşımın muhasebeci olduğu hastaneye götürüp ordaki kadın doğum doktoruna gösterdim evet meslektaşlarım doğru yolda herhangi bir probleminiz yok doktor değiştirmenize gerek yok dedi.
tamam canımda yani bizim yaptırdığımız şeyler testlere dayalı çıkan sonucu bende görüyorum cahil değilimki referans aralığı belli şimdi eşimin sperm değerleri örnek 1 ccde 66 milyon ee belliki bu değerden çocuk olur morfolojisi falan oldukça sağlam.
ben desem yumurtamın çatladığını kendimde anlıyorum hormon tahlillerim iyi ve tüplerimi özel hastanede yaptırdım ikiside açık.
ayrıca ben birgün bütün bu testleri toplayıp arkadaşımın muhasebeci olduğu hastaneye götürüp ordaki kadın doğum doktoruna gösterdim evet meslektaşlarım doğru yolda herhangi bir probleminiz yok doktor değiştirmenize gerek yok dedi.
yok canım bende bu ay beyinde sinir skışması oldu tedavi görüyorum üstüne alınma sakın normal değilim biraz sinirim ondan inş tedavimden sonra sinirlenmem gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?