Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

kız baht hiçbişeyim yok diodum ama yerimden bi kalktım ağzımdan ekşi su indi gözlerim yaşardı bee off midem ekşidi ne oluyor ya son 1 haftadır gastiritim tutmuş durumda.

kız baht hiçbişeyim yok diodum ama yerimden bi kalktım ağzımdan ekşi su indi gözlerim yaşardı bee off midem ekşidi ne oluyor ya son 1 haftadır gastiritim tutmuş durumda.

gebe kaldıysan gastirit azar çok afedersin gebe kadın çok gaz kaçırır ve miğdesi yanar asit fazlalığıda olabilir gastirit sorunu yaşayan gebelerde normal

bahtcım ben hamile değilmişim canım 4 gün var ama dayanamadım şimdi test yaptım o kadar net negatifki yuhh dedim be bu kadarmı kısırmışız dedim moralim bozuldu ama artık yapacak birşey yok zaten ben kim anne olmak kim yola devam ama artık yumurtlama günü falan hesaplamayacağım yoruldum valla akışını bırakcam canım belki öylesi daha hayırlı olur.

sana dedim ya can ben 3 gebeliğimdede hiç yumurtlama günümü bilmedim nerde sabah orda akşam kocamla allah nasip ederse dağ yetişmez dünya durur ama dur bakem adete kadar ümit var ben idrar testine hiç güvenmem:sm_cool:

bence doğrudur test canım bakalım artık yazın yazın olmazsa kışın kışın olmazsa bahar demekten 2 yılı yedim 2 yıl daha yerim böyle zaten eşimde böylece soğur bebekten dahada olmaz eşim 20 yaşında değilki 40 yaşında adam şimdiden istemiyorum boşver demey başladı bile aman ne kötü şansım varmış be bir bebeğim olmadı gitti.

hiç yumurtalıklarına baktırdınmı gıııııı bide eşinin görünmesi lazımmış benim yumurtalıklarıda sorun çıktı ben onun için gidiyom doktora ya:uhm:

tam 1 yıldır doktora gidiyoz hiçbir sorun yok aşılama tüp bebek yapalım diyorum yok senin yaşın daha 23 doğal yolla gebe kalma şansın çok yüksek diyorlar ama kalamaıyorum anlamıyorlarki.
bu arada az önce gebelik testinin üzerinde yazanları okudum beklenen adetten 1 hafta sonra test ediniz yazıodu ama ben beklenen adet 1 ay bile gelmese ve ben 30 gün sonra bile yapsam negatif negatif yine gidyim bari doktoruma kadın bıktı benden durmadan oramı buramı elletiyorum bişey yok güzelim yok deyip gönderiyor eşimde kendi doktoruna gitsin bir daha sperm versin ya düşün bende her ay yumurta çatlıyor 3 ay yumurta takipi yaptırdım zaten kendimde anlıyorum o zamanı tüplere baktırdım gecen yıl 2 side açık hormonlar falan herşey iyi eşimde önce varikosel dediler sonra hiç etkilenmemiş dediler çünkü 2 sperm testide ayrı yerlerde olmasına rağmen aynı geldi 1 ccde 66 milyon % 75 hareketli falan fıstık anlayacağın boş boş bekliyoruz.aşılama bütçemize uygun ancak tüp bebek zorlar bizi.
nedersin aşılamaya direteyimmi.

valla senden değilse eşinde bi sorun var gibi görünüyo erkekler pek kabul etmezler ama bi baktırın olmassa aşılamaya diret ağzından gir burnundan gir yap şu işi ama tekrarlıyom sanki eşinde bi sorun bence CADIARZU

yok canım eşimdede sorun adam benden önce koştu muayeneye 3 kere sperm verdi kan verdi doppler usg çektirdi şimdi yine vereyim napıyım diyor aşılamayı eşimde kabul eder ama doktorlar biraz daha sabır diyor offf başka doktorada gitmek istemiyorum çünkü 15 yaşımdan beri hep aynı doktor ona çok alıştım ve beni çok iyi tanıyor ilgileniyor.

öyle deme can doktor doktoru tutmuyo birinin söylediğini öbürü kabul etmiyo bak bişey anlatıcam valla doğru kadının biriyle hastanede sohbet ediyoduk kadın bana öyle bişey anlattıki ağzım açık kaldı kadı 5 6 doktora gitmiş hepside az ömrün var git doyasıya yaşa demiş ailenle zaman geçir demiş kadın kefenini bile hazırlamış kocası son bi umut diyerek bi arkadaş tavsiyesine uyarak doktara gidelim demiş kadına kadın umudunu yitirmiş ya herif beni bidaha yıkma demiş kadın kocası evlatları birbirilerine bakıp günlerce ağlamış adam biraz daha ısrar edince kadın peki demiş doktor kadına iyileşebilirsin sana ilaç vericem düzelme umudun var demiş tedaviye almış diğer dok. lar umut yok iacı yok 7 8 ay anca yaşarsın derken kadın 4 sene oldu sağlığım yerinde dedi gelde şaşırma vallahi doğru bende çok şaşırdım :uhm:

tamam canımda yani bizim yaptırdığımız şeyler testlere dayalı çıkan sonucu bende görüyorum cahil değilimki referans aralığı belli şimdi eşimin sperm değerleri örnek 1 ccde 66 milyon ee belliki bu değerden çocuk olur morfolojisi falan oldukça sağlam.
ben desem yumurtamın çatladığını kendimde anlıyorum hormon tahlillerim iyi ve tüplerimi özel hastanede yaptırdım ikiside açık.
ayrıca ben birgün bütün bu testleri toplayıp arkadaşımın muhasebeci olduğu hastaneye götürüp ordaki kadın doğum doktoruna gösterdim evet meslektaşlarım doğru yolda herhangi bir probleminiz yok doktor değiştirmenize gerek yok dedi.

tamam canımda yani bizim yaptırdığımız şeyler testlere dayalı çıkan sonucu bende görüyorum cahil değilimki referans aralığı belli şimdi eşimin sperm değerleri örnek 1 ccde 66 milyon ee belliki bu değerden çocuk olur morfolojisi falan oldukça sağlam.
ben desem yumurtamın çatladığını kendimde anlıyorum hormon tahlillerim iyi ve tüplerimi özel hastanede yaptırdım ikiside açık.
ayrıca ben birgün bütün bu testleri toplayıp arkadaşımın muhasebeci olduğu hastaneye götürüp ordaki kadın doğum doktoruna gösterdim evet meslektaşlarım doğru yolda herhangi bir probleminiz yok doktor değiştirmenize gerek yok dedi.

bacım bendeki umut işte her yolu değerlendirmeye çalışıyom bende istiyom valla her iisteyen hamiş olsun valla:Saruboceq:

allah hakkında hayılısını versin o zaman sen umudu kaybetme olurmu bide hemen sinirleniyon korktum valla bemi öyle anladım yoksa hııı:a015:

yok canım bende bu ay beyinde sinir skışması oldu tedavi görüyorum üstüne alınma sakın normal değilim biraz sinirim ondan inş tedavimden sonra sinirlenmem gider.

yok canım bende bu ay beyinde sinir skışması oldu tedavi görüyorum üstüne alınma sakın normal değilim biraz sinirim ondan inş tedavimden sonra sinirlenmem gider.

oh içim rahatladı sende deliymişsin başka bişey olmasında şaka şaka allah sağlık sıhat versin sana canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…