Hamilelik belirtilerinde uzman oldum beklerim

sorma şekerim yaa al benden de o kadar ama özlendiğimi düşünüyorum bennnnn
yaw anlamadım hee bi regli olcekmişim gibi bi değilll oof yaa gelicekse erken gelsedeee uzatamasaaa demi amaaaaaa

haklısın şekerde bu rengli denilen keraat aksiyon yapmadan duramıyokaydirigubbakcemile2

walla yaa gök fena gürüldüyor hemide dedikleri tahmin tutcak galibaaa geçen gün olanın 1,5 katını diyorlardı tv de allah yardımcımız olsun

walla yaa gök fena gürüldüyor hemide dedikleri tahmin tutcak galibaaa geçen gün olanın 1,5 katını diyorlardı tv de allah yardımcımız olsun

canım sen ne tarafta oturuyorsun ben beylikdüzü tarafındayım ama burası günlük güneşlik hatta biraz essin diye 2 balkon kapımı birden açtım bende dedim haberler yalan söylüyor nerde yağmur.

allah korusun kimseye zarar gelmez işallah allah yardımcınız olsun burda geç yazışıyoz mesajlar bölümündeki takip ete gelsene

canım sen ne tarafta oturuyorsun ben beylikdüzü tarafındayım ama burası günlük güneşlik hatta biraz essin diye 2 balkon kapımı birden açtım bende dedim haberler yalan söylüyor nerde yağmur.

anam pptyam gelmiş ne ediyon canım:1hug:

ben anadolu yakasındayım yukarı dudullu tarafında fena gürlüyorr

allah korusun kimseye zarar gelmez işallah allah yardımcınız olsun burda geç yazışıyoz mesajlar bölümündeki takip ete gelsene

amin canım inşallahh

evet allah kimseyi zorda bırakmasın bu sel olayı gecenki gibi kötü olmaz inş.demek karşı taraf gök gürültülü hee bakalım belki burası akşam kopar.
baht cım iyiyim canım valla sabah uyandım hiçbir şeyim yok gögüs şişliğim göbek şişliğim inmiş ama şuanda gögüs sızım felaket kasıklarıma 1 sancı giriyor bi hiç bişi yok anlamadım valla.

bekle can çıkmadıkça umut kesilmezklava:

slm günlerimiz yumurtlama günlerimiz aynı bende senin gibi 2sinde yastık koyup yattım.heyecanla gün sayıyorum. midende gastrit falan varsa oda yapabilir. bende kıramp olmaya başladı egilirken ters haraket yaptıgımda sanki bıçak batıyo gibi oluyo ama geçiyo......inşaalahhhhh

katılıyorum sana kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt

sağol kanka ALLAHIM SENİNDE HAMİŞ HABERLERİNİ almayı nasip etsin herkesin ya burda 2gündür deprem oluyo kot-rkudan çok gerildim ve hersarsıntıda hızlıca indim merdivenleri bebeğim inşallah iyidir yaaaaaaaaaaa ALLAHIM SEN KORUa.s.:ecrin_bebek::CüvCüv:

doğru sölüyorsun benimki saçmalııkzaten bakmıorm sadece biras istemiştim amazamana bırakıorm. Allah beterin beterinden korusun...

ALLAHTAN HİÇ Bİ ZAMAN ÜMİT KESME CANIM DAHA GENÇSİN VE ÇOK YENİ SİN ZAMANI VAR DEMEKKİ NE KENDİNİ NEDE EŞİNİ ÜZME EVLİLİĞİN TEMELİ DAHA ÇOK YENİSİNlmaz:

hale1986 evet canım midemde gastrit var ama daha sonra diğer belirtileride yaşamaya başladım ama bugün birşey yok bekliyorum artık son 4 gün.

allahım senide bebeğide sevdiklerinide korusun aman dikkat et bacım ne oluryasakkelime

allahım senide bebeğide sevdiklerinide korusun aman dikkat et bacım ne oluryasakkelime

YA CANIM ÖYLE Bİ SARSILIYO Kİ KORKUDAN 1.GÜN KİLTLENDİM ya bilmiyom pazartesi dr gitsem miki aceba hastalandım sokaklarda beklemekten çok halsizim ama kk kolik oldum açmadan duramıyom eşim kızıyo ama ben yine giriyom alıştı artık bişicik diyemiyo bliyo inadımı ya YÜCE RABBİM ONU BANA BAĞIŞLASINN:CüvCüv::ecrin_bebek:

alışmış gudurmuştan beterdir anlamammı seni yinede sen tedbiri elden bırakma korkutma benilmaz:

alışmış gudurmuştan beterdir anlamammı seni yinede sen tedbiri elden bırakma korkutma benilmaz:

niye korku verin gız bişicik olmaz ALLAHINizni ile napalım kader ALLAHIMonu korumuştur inşallah bayramdan sonra kontrolüm var bebe bakcaz delikafadulden inşallah sağlıklıdır kanka he bide mide yanması demişsin ya bende oluyo ama ilk hamileliğimde olmamıştı bunda oldu ben ilkleri bunda yaşıyom kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::dance:

valla kanka 3 gebeliğimdede farklı belirtiler yaşadım belli olmuyoki her insanda yanı olsaydı insanlar birbirinin aynı olurdu amaaaaaaa hiç çekilmez benden bitane daha beni kaldıramıyo bu dünya bitane daha benden olsa terk derler türkiyeyi gıııııııııııııııııııdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…