sorma şekerim yaa al benden de o kadar ama özlendiğimi düşünüyorum bennnnn
yaw anlamadım hee bi regli olcekmişim gibi bi değilll oof yaa gelicekse erken gelsedeee uzatamasaaa demi amaaaaaa
burdada şakır şakır yağmur başladı vallaaa
walla yaa gök fena gürüldüyor hemide dedikleri tahmin tutcak galibaaa geçen gün olanın 1,5 katını diyorlardı tv de allah yardımcımız olsun
walla yaa gök fena gürüldüyor hemide dedikleri tahmin tutcak galibaaa geçen gün olanın 1,5 katını diyorlardı tv de allah yardımcımız olsun
canım sen ne tarafta oturuyorsun ben beylikdüzü tarafındayım ama burası günlük güneşlik hatta biraz essin diye 2 balkon kapımı birden açtım bende dedim haberler yalan söylüyor nerde yağmur.
canım sen ne tarafta oturuyorsun ben beylikdüzü tarafındayım ama burası günlük güneşlik hatta biraz essin diye 2 balkon kapımı birden açtım bende dedim haberler yalan söylüyor nerde yağmur.
allah korusun kimseye zarar gelmez işallah allah yardımcınız olsun burda geç yazışıyoz mesajlar bölümündeki takip ete gelsene
bahtcım cevabların için cok saol cnaım benımmm
evet allah kimseyi zorda bırakmasın bu sel olayı gecenki gibi kötü olmaz inş.demek karşı taraf gök gürültülü hee bakalım belki burası akşam kopar.
baht cım iyiyim canım valla sabah uyandım hiçbir şeyim yok gögüs şişliğim göbek şişliğim inmiş ama şuanda gögüs sızım felaket kasıklarıma 1 sancı giriyor bi hiç bişi yok anlamadım valla.
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ayın 16 sı adet günüm 1 hafta var ayın ikisi yumurtlama günümdü ve ben o gün eşimle ilişkiye girip ayaklarımı dikip belimin altına yastık koyup tam 30 dk yattım.:kedi:
bu sabah 6da eşimi uğurlarken midemde ekşime gibi bulantı hissettim kusma durumuna gelir gibi ağzımda uyuşma falan oldu ama hiç birşey çıkmadı sahura kalkıp oruç tutuyorum sahurda ağır yemekte yemiyorum kahvaltı yapıyorum sadece ve ilk defa bugün başıma geldi bu acaba gebelik belirtisi olabilirmi?
katılıyorum sana kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyyt
doğru sölüyorsun benimki saçmalııkzaten bakmıorm sadece biras istemiştim amazamana bırakıorm. Allah beterin beterinden korusun...
sağol kanka ALLAHIM SENİNDE HAMİŞ HABERLERİNİ almayı nasip etsin herkesin ya burda 2gündür deprem oluyo kot-rkudan çok gerildim ve hersarsıntıda hızlıca indim merdivenleri bebeğim inşallah iyidir yaaaaaaaaaaa ALLAHIM SEN KORUa.s.:ecrin_bebek::CüvCüv:
allahım senide bebeğide sevdiklerinide korusun aman dikkat et bacım ne oluryasakkelime
YA CANIM ÖYLE Bİ SARSILIYO Kİ KORKUDAN 1.GÜN KİLTLENDİM ya bilmiyom pazartesi dr gitsem miki aceba hastalandım sokaklarda beklemekten çok halsizim ama kk kolik oldum açmadan duramıyom eşim kızıyo ama ben yine giriyom alıştı artık bişicik diyemiyo bliyo inadımı ya YÜCE RABBİM ONU BANA BAĞIŞLASINN:CüvCüv::ecrin_bebek:
alışmış gudurmuştan beterdir anlamammı seni yinede sen tedbiri elden bırakma korkutma benilmaz:
niye korku verin gız bişicik olmaz ALLAHINizni ile napalım kader ALLAHIMonu korumuştur inşallah bayramdan sonra kontrolüm var bebe bakcaz delikafadulden inşallah sağlıklıdır kanka he bide mide yanması demişsin ya bende oluyo ama ilk hamileliğimde olmamıştı bunda oldu ben ilkleri bunda yaşıyom kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:ecrin_bebek::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?