Dün yaptım dayanamayıp ama negatif pozitife döner mi acabaBenim belirtilerimde de aynıları olmuştu hamile olabilirsin ama yine de test için gününü bekle bence
Bende ağrı yokta fazlasıyla şiştiUçları agriyodu ben hamile oldugum ay
Bilmiyorum valla regle kadar bekleyemiyor insan stres yapmak istemiyorum ama içten içe de olsun istiyorumCanım döllenmesi rahme tutunmasi derken 12 gunu buluyormus
Bende ayni senin gibiyimBilmiyorum valla regle kadar bekleyemiyor insan stres yapmak istemiyorum ama içten içe de olsun istiyorum
Ay düşünmek bile istemiyorum 14 günü Allah yardımcımız olsun benim 6 gün ama geçmek bilmiyor günlerBende ayni senin gibiyimbeklemek cok zor geliyor benim regle daha 14 gun var
Benim ilki dusuk oldu simdi tekrar deniyoruz cok takmamaya calisiyorum ama yinede aklimda hepAy düşünmek bile istemiyorum 14 günü Allah yardımcımız olsun benim 6 gün ama geçmek bilmiyor günler
Yaa öyle olması daha kötü rabbim kucağımızı boş bırakmasınBenim ilki dusuk oldu simdi tekrar deniyoruz cok takmamaya calisiyorum ama yinede aklimda hep
Aminn hepimizin insallahYaa öyle olması daha kötü rabbim kucağımızı boş bırakmasın
1 hafta kala erken olmuş bence ben 2 gün geçince yapmıştım testi ilkDün yaptım dayanamayıp ama negatif pozitife döner mi acaba
Benimde gecikirse yaparım inşallah bende ozman1 hafta kala erken olmuş bence ben 2 gün geçince yapmıştım testi ilk
Merhaba sonucunuzu merak ettim regl oldunuz muBenimde gecikirse yaparım inşallah bende ozman
Merhaba oldum maalesefMerhaba sonucunuzu merak ettim regl oldunuz mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?