Hamilelik belirtilerimidir ? 🤔

Egeadasi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
7
4
1
32
Kızlar merhaba.

Birkaç günden beri kafam karmakarışık hamile olanlar yada bu belirtileri yaşayanlar yardımcı olabilirmi ?

10 ocak yumurtalama tarihimdi. 13 ocaktan beri garip birşekilde kendimi yorgun halsiz hissediyorum. Gündüzleri uykum geliyor. Hasta olacakmışım gibi bir haldeyim.
Bunların haricinde akıntım var ve adet görücekmisim gibi ağrım var.
Belimden boşluklarıma vuran ağrı var.
Sağ göğsümdeki kahverengi kısım büyümüş gibi geliyor.
Normale göre biraz daha fazla tuvalete gidiyorm.

Lekenleme baş dönmesi koku hassasiyeti ve mide bulantısı yok.

Ya artık tamamen psikolojik hissediyorm hepsini. Yada hamileyim.
Adet ve grip olcam gibi geliyor.

Adet tarihim 24 ocak

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Bat'larımız aynıymış ama inşallah gebesindir ben adet olucam klomen+çatlatma iğnesi kullandım ama nasip değilmiş. Sen tedavi mi gördün yoksa kendi takibin mi?

Hepimiz bu belirtileri yasadik diyebilirim zaman zaman. Ekstra bir durum yoksa ilac vs kullanilmadiysa bu kadar erken heyecanlanmamak lazim malesef regl gecikmesini bekleyin derim. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Hepimiz bu belirtileri yasadik diyebilirim zaman zaman. Ekstra bir durum yoksa ilac vs kullanilmadiysa bu kadar erken heyecanlanmamak lazim malesef regl gecikmesini bekleyin derim. İnşallah güzel sonuç alırsınız

Daha önceden hiç bukadar dikkat etmemiştim. Bebek isteyince bu duruma bağladım yok hiç bi ilaç kullanmadım. O tarih gelmek bilmiyor bir türlü inşallah

Daha önceden hiç bukadar dikkat etmemiştim. Bebek isteyince bu duruma bağladım yok hiç bi ilaç kullanmadım. O tarih gelmek bilmiyor bir türlü inşallah
Seni çok iyi anlıyoruz ben ve benim gibi çok arkadaşımız var. Ben de çatlatma iğnesi oldum bat 29u yani asirlar var sanki o tarihe benim ise girmedigim ruh hali kalmadi. Bundan once de beklentim vardi ama bu kadar yuksek degilmis megerse aylar gectikce daha da degisiyomus her sey. Allah en hayirlisini nasip eylesin. Herkes der ama ben de diyeyim. Rahat ol formül bu.

Hayırlısı zaten çok zorlamakta istemiyorm. 17 aydır bekliyorm bende her ay daha bi hayal kırıklığı
Adet düzensizliğim var ovülasyonla takip ediyorm yumurlamamı sanırm benimde çatlamıyor bu ayda olmazsa bende iyice bir araştırmaya giricem

Tabi ki doktor ne derse oyle ilerle kafan daha rahat olur hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…