HAMiLELİK BELİRTİLERİM :)

Üyeliğimin ilk yorumunu size yapıyorum yazdıklarınız o kadar benziyor ki benim durumuma nerdeyse aynı ve bende bu ay femeraya başladım bugün test verdim sabah sonucunu alıcam inşallah bende gebeyimdir sizin adınıza çok sevindim benimde belirti olarak kasık ağrılarım var ve çabuk acıkma bakalım inşallah bende hamiş olmuşumdur sizde sağlıkla kucağınıza alın evladınızı inşallah

Ahh cok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizi de mucizenizle kavuştursun.. Sonucunuz ne çıktı acaba?

Sizin adınıza çok sevindim ve yazınızı da hiç sıkılmadan okudum
Sizin adınıza çok sevindim ve yazınızı da hiç sıkılmadan okudum rabbim hayırlsıyla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah bende 1 yıllık evliyim 4,5 aydır bebek düşünüyoruz bakalım bize de dua edin tez zamanda bu güzel haberi bizde alalım

Allah razı olsun Rabbim tez zamanda size de nasip etsin kardeşim inşallah. Lütfen hiç kafanıza takmayın mutlaka olacaktır Allahın izniyle.

Maşallah canım çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yolumuz o kadar benzer neredeyse aynı... Sağlıkla gelsin bebişlerimiz... Bende aynı şekilde hayıt hapı insülin direnci takibi ile glifor folik asite ve 20 kilo vermem vs vs... Ve gerçekten uyku en önemli belirti durup dururken gün içinde uyuyunca adetime 4 gün kala bende dedim ki acaba mı oysaki test felan yapmicaktım bambaşka şeylere odaklanmıştım. Ve her ay neredeyse zoraki olan ilişkiler hiç olmadı isteyerek yaşadık... Veee.... 4 gün kala erken gebelik testim vardı evde önceki aylardan kalan silik ama pespembe çizgi bana el sallıyordu. Ve bende inanılmaz makarna aşerdim hemen hemen hergün yapıp yedim.... Kızımla 32+5 deyiz şimdi sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün inşallah prensesim ve hepimizin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…