Kızlar nasıl hamile kaldigimi size anlatmak istiyorum belki size yardımcı olabilirim böylece. ben 1 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyordum ve haziran ayında bıraktım. Haziran ve temmuz ayında adet gördüm yani hamile kalamadım. Ağustos ayında ise tatile gideceğimiz için hamile kalacağımı düşünmüyordum taa ki tatilden dönene kadar. Tatilden dönünce sağlık ocağına gittim ve rutin kontrol yaptırayım dedim ( bu arada adet olmama daha 4gun vardi ) kan testi sonucunda hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum 2 aydır bekledigim sonucu hiç beklemedigim bir anda aldım 4 haftalik hamileydim( erken döllenme olmuş ). Hamile kalmadığım haziran ve temmuz aylarinda ise hep adetimden önce kasik ağrısı bel ağrısı göğüs ağırısi çekiyordum ve hep hamile kaldim diye seviniyordum ama siz siz olun her kasik ve göğüs agrisini hamile kaldim diye düşünmeyin çünkü sonucu hüsran olabiliyor.. eger oyle dusunuyorsaniz da mutlaka adetinizin gecikmesini bekleyin derim test yaptırmak icin.. bende çok araştırma yapıyordum hamilelik belirtileri nelerdir diye ama ummadığınız anda hamile kalabiliyorsunuz size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana sorularınız olursa severek cevaplarimm