• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim yok oldu

mnt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2016
2.711
2.549
133
Arkadaşlar moralim çok bozuk.3 tane evde test yaptım hepsi hemen pozitif çıktı tam dr gideceğim hafta temanslı karantinasına alındım 27 kasımda bitecek.son adete göre tahmini 7.haftanın içinde olmalıyım ama tüm belirtilerim gögüs hassasiyetim yok oldu hiç uykum gelmiyor iştah yok.daha önceki hamileliklerimde belirtiler arttı eksilmedi :(

Bi gün geliyo iki gün gidiyo, üç gün oluyo bi daha iki gün yok benim hep böyleydi. Kanama olmadığı sürece korkma

Arkadaşlar moralim çok bozuk.3 tane evde test yaptım hepsi hemen pozitif çıktı tam dr gideceğim hafta temanslı karantinasına alındım 27 kasımda bitecek.son adete göre tahmini 7.haftanın içinde olmalıyım ama tüm belirtilerim gögüs hassasiyetim yok oldu hiç uykum gelmiyor iştah yok.daha önceki hamileliklerimde belirtiler arttı eksilmedi :KK43:
bozmayın moralınızı herzaman belırtı hıssedılmıyor zaten..Benimde öyle .Her hamılelık farklı oluyor bir öncekıyle de kıyaslamayın ıcınız rahat etsın ıstıyorsanız mumkunse yıne ıdrar testı aldırıp yapın bence pozıtıfı gorunce rahatlarsınız biraz

• Beğen
Reactions: mnt
bozmayın moralınızı herzaman belırtı hıssedılmıyor zaten..Benimde öyle .Her hamılelık farklı oluyor bir öncekıyle de kıyaslamayın ıcınız rahat etsın ıstıyorsanız mumkunse yıne ıdrar testı aldırıp yapın bence pozıtıfı gorunce rahatlarsınız biraz
İdrar testi yapım yine dediğin gibi inşallah çizgi silikleşmez

Merhabalar ben de 5 buçuk haftalık hamileyim benim de sadece kasık ağrısı ve gögüs hassasiyeti belirtilerim var başka hiç bir şey yok. Çok ayakta kaldığımda sancım oluyor genelde. Bazı günler çok yoruluyorum ama sancım olmayınca hemen neden sancım olmadı bir şey mi var diye düşünüyorum o yüzden anlayabiliyorum sizi. Ama eskiye göre sancılarım da gögüs ağrım da bir tık azaldı. Ben hamileliğimi öğrenmeden önce 10lu gebelik testi almıştım böyle telaş yaptıkça onu yapıyorum nasılsa evde fazla fazla var diye :) Daha damlattığım anda kocaman kıpkırmızı çizgiyi gördükçe yüzüm gülüyor içim rahatlıyor siz de öyle yapın bebeğimi görüyormuş gibi oluyorum ben :KK68:

Benimde 7 haftmamda doğru gögüs hassasiyetim bitmişti bidada gelmedi bi sorun yoktur merak etme

Arkadaşlar moralim çok bozuk.3 tane evde test yaptım hepsi hemen pozitif çıktı tam dr gideceğim hafta temanslı karantinasına alındım 27 kasımda bitecek.son adete göre tahmini 7.haftanın içinde olmalıyım ama tüm belirtilerim gögüs hassasiyetim yok oldu hiç uykum gelmiyor iştah yok.daha önceki hamileliklerimde belirtiler arttı eksilmedi :KK43:
Tanıdık biri size bı tane daha test getirsin kapiya

Bende 8 +4 günlük kürtaj oldum 7 haftalıklen tüm hamilelik belirtilerimi kaybettim kendimce vücudum alıştı hamileliğe diyerek devam ettim bel ağrım kesildi göğüs şişliğim kaybolmaya başladı kasık batmalarım bitti mide bulantım oluyordu hafif kesilmişti meğer bebeğim karnımda ölmüş kalp atışı oluşamadan .doktor bebek gelişimi 7 haftalıkta kalmış deyince çok üzülmüştüm

herkese cevapları için teşekkür ederim. karantinam biter bitmez dr koştum şükür bir sıkıntı yok ayrıca bulantılar ve uyku hali de hızla başladı. :) Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. bebeği olmayan ve çok isteyen güzel insanlarada aratmadan versin :)

Back