• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtilerim var. Hamile miyim?

Alyaa1

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2018
32
8
6
Hanımlar iyi geceler

Ayın 4 ün de adet olmam gerekiyordu.

Normalde adetim hiç gecikmez . Tam tersi geriye atıyor hep. Fakat bu defa cok fazla ağrım olmasına rağmen 3 gün geçti ve hiçbir şey yok. İlk kez adet tarihim den önce göğüslerim bayağı şişti hassas oldu.
Adet günümde evde test yaptım olumsuz cıktı fakat dün akıntım ile birlikte pembe akıntı geldi. Bugünde adet kanı gibi akıişkan değil ama beyaz akıntı ile birlikte katı uzayan kan geldi. Bilmiyorum sizce hamilelik belirtileri öi bunlar? Ona göre yarın test yapacağım yardım edin :(

Ama hiö ne gecikme olmaz dı ne böyle leke gelirdi. Yumurtlama döneminde korunmasız ilişki oldu bir de eşimle sevinmeli miyiö üzülmeli miyim bilmiyorum
Testi tekrar canım bence daha sonra uzulmemek için çok umut bağlamayın sonra kötü oluyor insan:super:

Stresten gecikmiş olabilir canm
Adet başlangıcı gbi duruyo
Ama insAAlah değildir hamilesindir

Testi tekrar canım bence daha sonra uzulmemek için çok umut bağlamayın sonra kötü oluyor insan:super:

Bu gelen leke falan adet belirtisi olabilir mi? Günlerdir iştahım yok sürekli mide bulantısı Son adet tarihim 7 nisan 20 21 gün arayla adet görüyorm. Üc dört gün gecti diyelim evde test yapsam cikabilir mi

Bu gelen leke falan adet belirtisi olabilir mi? Günlerdir iştahım yok sürekli mide bulantısı Son adet tarihim 7 nisan 20 21 gün arayla adet görüyorm. Üc dört gün gecti diyelim evde test yapsam cikabilir mi
Adet gecikmesiyle birlikte idrar testinde belli olur canım. Ama inan psikolojik olarak da o kadar çok belirti yaşıyor ki insan şaşıp kalıyorsun. Sen testi yenile inşallah hamilesindir

Adet gecikmesiyle birlikte idrar testinde belli olur canım. Ama inan psikolojik olarak da o kadar çok belirti yaşıyor ki insan şaşıp kalıyorsun. Sen testi yenile inşallah hamilesindir

Öyle canım benim ya o kadar haklısın ki psikoloji kalmıyor zaten insan da bakalın bi sabah olsun yenileyeyim testi :(

Canım günaydın bugün adet oldum :( ama cok kötü hissettim normalde hç gecikmez ve gece konuştuk ya psikolojik olarak kendimi hep hamile gi i hissettim. :( üstüne görme yaşayan varmış olabilir mi yine de test yapayım mı napayım cok çaresizim yaaa :(

İnşallah hamilesindir kuzu. Sabah yap testini bakalım.

Canım günaydın bugün adet oldum :KK43: ama cok kötü hissettim normalde hç gecikmez ve gece konuştuk ya ilkk olarak kendimi hep hamile gi i hissettim. :KK43: üstüne görme yaşayan varmış olabilir mi yine de test yapayım mı napayım cok çaresizim yaaa :(

Kuzum hasta oldum şimdi ama ben kendimi hep hamile gibi hissettim yani bilmiyorum bu gecikme falan üstüne görme olabilir nmi :KK43:
Sanmıyorum yavrum. Çünkü 3 aydır anlattığın şeyi bire bir yaşadım. Ama yinede takipte kal. Test yap yapılır mı regl ken bilmiyorum ama bi sor. Üstüne görme nasıl oluyor diye.

Canım günaydın bugün adet oldum :KK43: ama cok kötü hissettim normalde hç gecikmez ve gece konuştuk ya psikolojik olarak kendimi hep hamile gi i hissettim. :KK43: üstüne görme yaşayan varmış olabilir mi yine de test yapayım mı napayım cok çaresizim yaaa :KK43:
Hayırlısı olsun canım çok yıpratma kendini. Üstüne görme bildiğim kadarıyla damla damla gelen ve kahverengimsi bi akıntı oluyor ve kısa sürüyor

Hayırlısı olsun canım çok yıpratma kendini. Üstüne görme bildiğim kadarıyla damla damla gelen ve kahverengimsi bi akıntı oluyor ve kısa sürüyor

Yok canım o zaman ben adet oldum yani hiö öyle değğil. Dediğin gibi hayırlısı olsun ya hepimizin Hakkında cok sağol canım benim

Sanmıyorum yavrum. Çünkü 3 aydır anlattığın şeyi bire bir yaşadım. Ama yinede takipte kal. Test yap yapılır mı regl ken bilmiyorum ama bi sor. Üstüne görme nasıl oluyor diye.

Benim kanamam çok fazla ya kime sorsam herkes yıj öyle bir şey hasta oldun diyo :( cok kötü bi durum ya. allah isteyen herkese nasip etsin

Back