Merhaba benim en son ki regl 2 aya yakın gecikmişti ve mayıs 6 da regl olmuştum regl takibi uygulamasından baktıgıma göre yumurtlama zamanları ilişki oldu ve ilişkiden 2 3 gün sonra gögüslerim agrımaya sancılanmaya başladı içinde sertlik hissediyorum elleyince normalde olmaz bu sertlik ve dokununca acıyo ama bu regl a 2 3 gün kala başlardı bu sefer 16 17 gün önceden başladı kasıklarıma ufacık agrı girip çıktı ama uzun durmadı zaten 3 gün boyunca oldu sanırsam şuan regl a 10 gün kaldı böyle belirti yaşayan oldu mu hiç şimdiden teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtilerim size de yardımcı olur umarım ❤️
- Konu Sahibi Wanniya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?göğüsler ilk belirtimdi benim inşallah hamilesinizdir :)Merhaba benim en son ki regl 2 aya yakın gecikmişti ve mayıs 6 da regl olmuştum regl takibi uygulamasından baktıgıma göre yumurtlama zamanları ilişki oldu ve ilişkiden 2 3 gün sonra gögüslerim agrımaya sancılanmaya başladı içinde sertlik hissediyorum elleyince normalde olmaz bu sertlik ve dokununca acıyo ama bu regl a 2 3 gün kala başlardı bu sefer 16 17 gün önceden başladı kasıklarıma ufacık agrı girip çıktı ama uzun durmadı zaten 3 gün boyunca oldu sanırsam şuan regl a 10 gün kaldı böyle belirti yaşayan oldu mu hiç şimdiden teşekkür ederim
İnşallah son 10 gün kaldı ögrenmeme.. Teşekkür ederim Allah sag salim dogurmayı nasip etsin sizegöğüsler ilk belirtimdi benim inşallah hamilesinizdir :)
teşekkür ederim adet geçmeden test yapmamanızı tavsiye ederim adete 3 kala çıkmamıştı benim kan da değer yükselmiş ama negatif dmeişti tam adet gününde yükseldiİnşallah son 10 gün kaldı ögrenmeme.. Teşekkür ederim Allah sag salim dogurmayı nasip etsin size
2 kere rüyamda gebelik testinde pozitif gördüm öyle bebek olsun diye çabalayan biri de degilim olursa olur olmazsa olmaz diye yani psikolojik mi bilmiyorum erken çıkmaz sanırım testte en iyisi beklemekteşekkür ederim adet geçmeden test yapmamanızı tavsiye ederim adete 3 kala çıkmamıştı benim kan da değer yükselmiş ama negatif dmeişti tam adet gününde yükseldi
adet geçmesini bekleyin bence burada arkadaşlar derdi hep bekleyin diye hiç bizi anlamıyorlar diye düşünürdüm aslında anladıkları için öyle diyorlarmış :)2 kere rüyamda gebelik testinde pozitif gördüm öyle bebek olsun diye çabalayan biri de degilim olursa olur olmazsa olmaz diye yani psikolojik mi bilmiyorum erken çıkmaz sanırım testte en iyisi beklemek
Maalesef beklemek zor ama mecburadet geçmesini bekleyin bence burada arkadaşlar derdi hep bekleyin diye hiç bizi anlamıyorlar diye düşünürdüm aslında anladıkları için öyle diyorlarmış :)
evet buraya kaç tane başlık açtım ufacık sürede anlatamam sor anacım sor arka arkayaMaalesef beklemek zor ama mecbur
Bir kaç gün geç yumurtlaman bile testi etkiliyor sanırım . Son adet tarihime göre bebeğim küçük mesela bir kaç gün oynuyorKizlar merhaba benimde yarin bat günüm bugün kaset test yaptim ama negatif Wanniya sen umut oldun bana :) bekliyorum bende
Evet cnm öyledir gerci ben yumurtlama catlama zamanimi biliyorum ama iste bir umut bekliyorum öyleBir kaç gün geç yumurtlaman bile testi etkiliyor sanırım . Son adet tarihime göre bebeğim küçük mesela bir kaç gün oynuyor
her gebelik farklıdır aynı olmaz ki zaten hepimizin bedeni de farklı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sizin içinde dua ediyorum ben hep gece yatmadan önce zamanında hayırlısıyla gelsin bebekleriniz :)Evet cnm öyledir gerci ben yumurtlama catlama zamanimi biliyorum ama iste bir umut bekliyorum öyle
İnşallah cnm inşallah Allah razı olsun. Sık idrara çıkma var bndede o biraz umut oluyor ama gebelik testindede olsa çıkardı bugun demeden gecemiyorum kendimceher gebelik farklıdır aynı olmaz ki zaten hepimizin bedeni de farklı inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın sizin içinde dua ediyorum ben hep gece yatmadan önce zamanında hayırlısıyla gelsin bebekleriniz :)
idrar yollarında da sorun olabilir belki ben hamile kalmadan önceki ay idrar yolu enfeksiyonu oldum hatta hiç yanma acı yoktu. daha sonra regl oldum ama çok azdı bir ped anca olacak şekilde az az geldi kısa sürdü sonra hamile kaldımİnşallah cnm inşallah Allah razı olsun. Sık idrara çıkma var bndede o biraz umut oluyor ama gebelik testindede olsa çıkardı bugun demeden gecemiyorum kendimce
Belkide bilemiyorum ama suan bana deli gibi sicsk basmasi falan gerekir adet belirtisi olrk hani onlarda yok bilemedim:)idrar yollarında da sorun olabilir belki ben hamile kalmadan önceki ay idrar yolu enfeksiyonu oldum hatta hiç yanma acı yoktu. daha sonra regl oldum ama çok azdı bir ped anca olacak şekilde az az geldi kısa sürdü sonra hamile kaldım
Ay bende bekliyorum ayın 13 ünde adet gözüküyor hiç bi belirti yok bende zaten valla umduumda kalmadı açıkçası . Senin nezman beklenen adetMerhaba canım evet hatırladım beklemedeyim bakalım erken gebelik testi çekmecemde bekliyor sen ne yaptın?
Benim de 13ü görünüyor. Ovulasyon takibi yaptım bu ay. 30 unda pik gördüm. Değerlendirdik bakalım öncesi sonrası vs bekleyelim bakalımAy bende bekliyorum ayın 13 ünde adet gözüküyor hiç bi belirti yok bende zaten valla umduumda kalmadı açıkçası . Senin nezman beklenen adet
Bende ovulasyon yaptım 28inde pik gördüm 28 ini değerlendirdik ertesi günü değerlendiremedik (çatlama gününü) inşallah olur bu ay ya varmı bi belirti gebeliğe dair ben bu sefer erken gebelik testi yapmıcamhep hüsrandan sıkıldım.olurda adetim 4gün falan gecikirse yapıcam. Hayırlısı olsun inşallah hakkımızdaBenim de 13ü görünüyor. Ovulasyon takibi yaptım bu ay. 30 unda pik gördüm. Değerlendirdik bakalım öncesi sonrası vs bekleyelim bakalım