• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileriii bilenler yoruma🌸

YENIGELIN3516

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
188
109
18
27
Suan adetime 2 hafta var ve 5 gün once felan şiddetli gögüs agrim oldu. Dün göguslerimdeki agri azalmaya basladi. Yumurtlama dönemimdeym dün kasık agrilarm basladi yani hafif hafif biseyler batiyo. Gögüslerimdeki agri dün birden azalmaya baslaynca korktm acaba düşük mü diye. Kanamamda yok şükür. Dünden beri surekli panik icindeym. Daha adetimede var ama psikolojik olarak çok korktum. 5 ay once kimyasal gebelk yasadm. 35 gundebir adet oluyorm her ay adet olurum. Tecrubeli hanımlar varsa yorum yazabilir mi

Suan adetime 2 hafta var ve 5 gün once felan şiddetli gögüs agrim oldu. Dün göguslerimdeki agri azalmaya basladi. Yumurtlama dönemimdeym dün kasık agrilarm basladi yani hafif hafif biseyler batiyo. Gögüslerimdeki agri dün birden azalmaya baslaynca korktm acaba düşük mü diye. Kanamamda yok şükür. Dünden beri surekli panik icindeym. Daha adetimede var ama psikolojik olarak çok korktum. 5 ay once kimyasal gebelk yasadm. 35 gundebir adet oluyorm her ay adet olurum. Tecrubeli hanımlar varsa yorum yazabilir mi
Bu arada 23 yasndaym. Kimyasal gebelk yasadktan sonra doktora gittim doktorum hamilelik icin hicbir problemin olmadgini gayet saglikli oldugumu söyledi

Yumurtlama dönemindeyim demişsiniz zaten ne düşüğü anlamadım. Daha yumurta çatlayacak da döllenecek de rahime tutunacak da düşecek. Yumurtlama olmuştur en fazla. Strese gerek yok.

2 hafta kala belirti başlamaz ki . Daha yumurtlama döneminde olmanız gerekmiyor mu?

Yumurtlama dönemindeyim demişsiniz zaten ne düşüğü anlamadım. Daha yumurta çatlayacak da döllenecek de rahime tutunacak da düşecek. Yumurtlama olmuştur en fazla. Strese gerek yok.
Galiba fazla stres yaptm. Ah bu anne olma umudu istegi, saglam kafayla düşündürmüyo insana

Hamilelik var desek bile şuan döllenmiş ve rahime ulaşacak diye düşünebiliriz.
Çok erken.
Yumurtlama döneminde bu belirtilerin hepsi olur zaten.

Galiba fazla stres yaptm. Ah bu anne olma umudu istegi, saglam kafayla düşündürmüyo insana
Anladım canım ama stres yapmamak lazım 💙 battan önce düşük olmaz en fazla 2 gün önce falan kimyasal gebelik olduysa o düşebiliyor adet gibi ama daha uzun ağrılı pıhtılı geçiyor. Yumurta döllenip tutunması lazım yani. Battan 14 gün önce yumurtlama olur adet süren değişse de bu değişmiyor herkeste aynı. 1-2 gün oynar en fazla. Ovulasyon testi yapabilirsin kaçırmamak için. Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Ben de çok istiyorum bir kaybım var allah yardımcımız olsun 🤲🏻

Back
X