- 19 Aralık 2020
- 255
- 126
- 23
- 29
- Konu Sahibi Kelebekgunlugu
Arkadaşlar merhaba aylardır buradaki tüm belirti konularını okuyordum. Psikolojik belirti yaşadığım bile oldu. Ama sonunda gerçek belirtileri yaşadımmm Öncelikle rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. Benim belirtilerim ayın 10’unda yumurtlama oldu fakat ovulsayon testi kullanmıyodum akıntı ve batma ile anladım değerlendirdik. 4 gün sonra sağ kasığımda sanki içerden iğne batar gibi batma oldu ama ihtimal vermedim. Normalde yumurtlamadan hemen sonra göğüs ağrısı yaşardım fakat bu kez bastırsam bile ağrı olmadı taaa ki adet günüm gelene kadar. 1 hafta öncesinde kasık ağrıları olmaya başladı ve ateş basması geceleri sıcaktan uyuyamıyodum. Adet günü sabahı afedersiniz karın ağrısıyla kalktım ishal oldum bunu da her adet günü yaşıyodum ama ihtimal vermedim adet olmayınca geç olcam diye düşünüp durdum. Ve ayağa kalkınca göz kararması yaşadım. Adetten iki gün sonra şükürler olsun ki pozitif gördüm. Gerçekten kafaya takmamak lazımmış bunu anladım. Sabredin arkadaşlar Allah’a dua edin her gece dua ettim bu ay boyunca. Rabbim her isteyen nasip etsin inşallah