- 6 Şubat 2017
- 722
- 389
- 33
İnşAllah canım o mujdeden bende istiyorum tez vakitde Allah naaip etsinSen baktır gülüm. Bnm bünyem lanet. Sen bana teyzelipimi müjdele gülüm
Gülüm nerdensin ya ua burda ya özelden yaz belki görüşürüz yakınsak. Ne etrafm var ne bişeyİnşAllah canım o mujdeden bende istiyorum tez vakitde Allah naaip etsin
Hamilesin tbrkler canmMerhabalar...
Bugun aksam test yaptim ve ikinci cizgiyi 3 , 5 dk sonra coookk silik gordum ama bisey anlamadim. So ra aradn bi 20 dk gectiginde cizGi cok belirmisti. Ama adetime daha 2 gun var. Goguslerim cok agriyor adet belirtileri de yasiyorum boyle bi durum yasayan var mi. Acaba hamilemiyim...
ayy insallahh yaa adet gunumun gwcmesini beklicemm bakalim cok tesekkurlerHamilesin tbrkler canm
Benm 20dk snra cizgi ckmisti bekleyemedm acile gitmistimayy insallahh yaa adet gunumun gwcmesini beklicemm bakalim cok tesekkurler
Benm 20dk snra cizgi ckmisti bekleyemedm acile gitmistim
Evt 9 haftaligim. Dollenmenin 10.gunude kan testimde cikmisti. Hem idrar hem kandao zaman cikmismiydi canimm
hadi yaa hayirli olsun canimm insallah sag salim kucagina alirsin bebeginii. Ben bi kac gun beklemek istiyorum bakalimEvt 9 haftaligim. Dollenmenin 10.gunude kan testimde cikmisti. Hem idrar hem kanda
canım testin resmini atsana ve pozitif testlerde çok yanılma olmuyor inşallah hamilesindirmerhaba arkadaslar cumarteside yazmıstım . testim 3 dk sonra falan cok silik cıkmıştı sonra bi 15 dk sonra netleşmişti diye.
bu sabah yineyaptım ve 2 dk bile gecmeden çizgi çıkmaya başladı ve öncekinden daha netti. bugunde adet günüm sizce hamilelik var mıdır. eşimle konustum çarsambaya kadar bekleyelim dedi. lütfen bana da akıl verin böyle bi durum yasayan var mı.
tatlım bu pozitif resmen :) hayırlısı olsun hakkında canım bence yarın kan ver garantilemiş olursun kanda da
cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.tatlım bu pozitif resmen :) hayırlısı olsun hakkında canım bence yarın kan ver garantilemiş olursun kanda da
korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)cok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
ama cok halsiz ve uykusuz hissediyorum.birde gögüslerim resmen sızlıyor.
çok saol canım amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)korkma canım inşallah olmaz böyle şeyler.sen yinede dikkat et kendine ve bence imkanın varsa doktora git yarın kanda da baktır değerine.Rabbim hayırlı haberlerini almayı nasip etsin çok sevindim senin adına ve Rebbim tüm isteyenlere de bana da nasip etsin :)
aynisi bendede oldu erkenden uyuma istegi vs. gögüslerde kasinti sizlama yanmacok saol cnmm ama biraz korkularım var işte. bugun adet gunum adet olacagım diye korkuyorum.
ama cok halsiz ve uykusuz hissediyorum.birde gögüslerim resmen sızlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?