Slm arkadaşlar bende araniza yeni katildim Benim hamile annelere bir sorum var ; Hamile anneler benim iki aydir adetim 2 aydir duzenli 4 ay once prolaktinle tanistim bir ay içerisinde dustu ondan sonra iki ay adetim 38 ve 35 günde bir adet oldum 5_6 aydir da bebegim olsun istiyorum . bu ay 12 gün oncesinde kahverengi leke geldi 4 gundur surekli olmasada geliyor goguslerimde adet olacagim zaman ki gibi bir agri yok sol kasıkta ağrı var biraz adet oncesi normalde bi iki gun once gelirdi leke ve ben takvim programini kullaniyorum yumurtlama günümden sonra geldi sizce normal mi yoksa yerleşme kanamasi olabilir mi test yaptim negatif bilgilendirirseniz çok sevinirim tesekkur ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi mrv5335
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yumirtlama kanamasida olabiliyrms o gunlerde leke geldignde.yada kistte olablr.adetnz duzensizlesmis bi dr a gidin.insallah gebeliktendir.ben ne zaman bebek istedim o aydan sonra her ay butun belirtileri yasadim.cok isteynce boyle oluyo sanirim :))Slm arkadaşlar bende araniza yeni katildim Benim hamile annelere bir sorum var ; Hamile anneler benim iki aydir adetim 2 aydir duzenli 4 ay once prolaktinle tanistim bir ay içerisinde dustu ondan sonra iki ay adetim 38 ve 35 günde bir adet oldum 5_6 aydir da bebegim olsun istiyorum . bu ay 12 gün oncesinde kahverengi leke geldi 4 gundur surekli olmasada geliyor goguslerimde adet olacagim zaman ki gibi bir agri yok sol kasıkta ağrı var biraz adet oncesi normalde bi iki gun once gelirdi leke ve ben takvim programini kullaniyorum yumurtlama günümden sonra geldi sizce normal mi yoksa yerleşme kanamasi olabilir mi test yaptim negatif bilgilendirirseniz çok sevinirim tesekkur ederim
iki ay oncesinde genel muayene oldum yumurtalarimda her hangi birşey yoktu kist veya yara şükür haklısın aslinda stres de etkiliyor olabilir ben ki cok stres yapan biriyim akişina da bırakamıyorum her ay olacak gibi bekliyorum sonra adet olunca üzülüyorum kahverengi leke gelmesi beni korkuttu ve o surecte birleşme olmadi insallah hamileyimdir yoksa yine kaçırdık
Mrb sonuç nedir ben bu ay yani mart 2 gün adetim geldi sonra kahverengi ile lekelere başladı bu güne kadar kasıklarimda ağrı gogusum biraz şiş bazen mide bulantısı oluyor dün test yaptım negatifiki ay oncesinde genel muayene oldum yumurtalarimda her hangi birşey yoktu kist veya yara şükür haklısın aslinda stres de etkiliyor olabilir ben ki cok stres yapan biriyim akişina da bırakamıyorum her ay olacak gibi bekliyorum sonra adet olunca üzülüyorum kahverengi leke gelmesi beni korkuttu ve o surecte birleşme olmadi insallah hamileyimdir yoksa yine kaçırdık
Merhabalar...
Bugun aksam test yaptim ve ikinci cizgiyi 3 , 5 dk sonra coookk silik gordum ama bisey anlamadim. So ra aradn bi 20 dk gectiginde cizGi cok belirmisti. Ama adetime daha 2 gun var. Goguslerim cok agriyor adet belirtileri de yasiyorum boyle bi durum yasayan var mi. Acaba hamilemiyim...
Bugun aksam test yaptim ve ikinci cizgiyi 3 , 5 dk sonra coookk silik gordum ama bisey anlamadim. So ra aradn bi 20 dk gectiginde cizGi cok belirmisti. Ama adetime daha 2 gun var. Goguslerim cok agriyor adet belirtileri de yasiyorum boyle bi durum yasayan var mi. Acaba hamilemiyim...
adet oldunmu sen canım?Bnde bugün bütün belirtileri yaşayarak test yaptım ama olmayınca olmuyor. Yine hüsraaaaaan
Dün yerleşme kanaması sanarak hamile olduğum emn sekilde gittim doktora bu sabah. Attım kendmi doktora. Ama yoktu. Adetim sökülmeye başlıyomş. Sinir oluyorum kendme yaadet oldunmu sen canım?
adet günün ne zaman canım?bendede bugün adet günüm kahverengi akıntım oldu dün biraz ondan sonra tık yok bilemiyorum beklemek yedi bitirdi(Dün yerleşme kanaması sanarak hamile olduğum emn sekilde gittim doktora bu sabah. Attım kendmi doktora. Ama yoktu. Adetim sökülmeye başlıyomş. Sinir oluyorum kendme ya
biliyorum canım bugün yazdıklarına çok duygulandım(İnşAllah Allah tez zamanda nasip eder kan degerin kaç çıktı?Hele bu sabah varya sitedeki kızlar seferber oldular. Saniye saniye bekledilrr. Noldu? Hıçkıra hıçkıra ağlauan bi merve oldu.
Aşkm sen yinede baktır. Bnmde bugündü adet günüm. Dün kahverengi sulu silince belli olan bi zıkkım geliyodu. Bugün dedim kesin var. Ahanda yok. Halada sinir oluyorum kendmeadet günün ne zaman canım?bendede bugün adet günüm kahverengi akıntım oldu dün biraz ondan sonra tık yok bilemiyorum beklemek yedi bitirdi(
0,100 dü. Hiç yok yani ha. Hiç.biliyorum canım bugün yazdıklarına çok duygulandım(İnşAllah Allah tez zamanda nasip eder kan degerin kaç çıktı?
Ay kıyamam sende okumuşsn ya. Seferber ettm herkesi boşuna
yaa yapma canım ya öyle sen napasınkı Allahın takdiri işte İnşAllah tez zamanda olcak bak görürsün Allahdan ümidini hicbir zaman kesmeAşkm sen yinede baktır. Bnmde bugündü adet günüm. Dün kahverengi sulu silince belli olan bi zıkkım geliyodu. Bugün dedim kesin var. Ahanda yok. Halada sinir oluyorum kendme
Asla kesmiyorum ama anne olmayı nasip etmeyeceği kullardanım diye düşünüyorum artıkyaa yapma canım ya öyle sen napasınkı Allahın takdiri işte İnşAllah tez zamanda olcak bak görürsün Allahdan ümidini hicbir zaman kesme
bendede dün öyle sulu gibi geldi ya akıntı bügünde biraz oldu şimdide agrım var zehir olasıca kızıyorum yaa((0,100 dü. Hiç yok yani ha. Hiç.
Ay kıyamam sende okumuşsn ya. Seferber ettm herkesi boşuna
Sen baktır gülüm. Bnm bünyem lanet. Sen bana teyzelipimi müjdele gülümbendede dün öyle sulu gibi geldi ya akıntı bügünde biraz oldu şimdide agrım var zehir olasıca kızıyorum yaa((
şittt bi daha duymuyum tamammı?söyAsla kesmiyorum ama anne olmayı nasip etmeyeceği kullardanım diye düşünüyorum artık
söyleme öyle zamanı var İnşAllah Rabbim sanada banasa tüm isteyenlerede nasip edecekşittt bi daha duymuyum tamammı?söy