Hamilelik belirtileri

Aslitirass

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
129
34
Merhabalar 5+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğreneli 5 gün oldu. Öncesinde hiç bir hamilelik belirtisi yoktu adet gecikmesi sandım çünkü göğüslerim şişmişti ve ara sıra kasıklarım ağrıyordu. Test yaptım hamile olduğumu görünce dr gittim. Dr kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi. Sonraki gün baş ağrısı ve mide bulantılarım oldu. Ama dün sadece baş ağrısı bugünde hiç bişeyim yok hatta çok iyiyim. Bu normal mi biraz tedirgin oldum.

Mide bulantıları baş dönmeleri kusmalar halsizlik iştahsızlık ya da iştah artması kokulardan ve yiyeceklerden iğrenme hepsi normal canım. İnşallah bebisini de görürsün hayırlı olsun

Merhabalar 5+5 günlük hamileyim. Hamileliğimi öğreneli 5 gün oldu. Öncesinde hiç bir hamilelik belirtisi yoktu adet gecikmesi sandım çünkü göğüslerim şişmişti ve ara sıra kasıklarım ağrıyordu. Test yaptım hamile olduğumu görünce dr gittim. Dr kalp atışları için 2 hafta sonraya randevu verdi. Sonraki gün baş ağrısı ve mide bulantılarım oldu. Ama dün sadece baş ağrısı bugünde hiç bişeyim yok hatta çok iyiyim. Bu normal mi biraz tedirgin oldum.
Mide bulantıları baş dönmeleri kusmalar halsizlik iştahsızlık ya da iştah artması kokulardan ve yiyeceklerden iğrenme hepsi normal canım. İnşallah bebisini de görürsün hayırlı olsun

5+4 te öğrendim canm ben 6 haftalikken başladı belirtiler önce hafif bulanti simdi 9 haftaligiz 2 haftadir şiddetli kusma tiksinme halsizlik var doktor bulanti için ilacta yazmadi yatak döşek yatiyorum

Teşekkür ederim kızlar insan tedirgin oluyor sanki hergün kusma hergün halsizlik yaşıycam diye. Desteğiniz için teşekkürler☺️

Belirti olması gerekmiyor cnm :) icini ferah tut. Ilerleyen zamanlarda varligini hissedeceksin bugunlerinin tadini cikar :)

Merhaba bayanlar bende bugün 5+1 gunluk hamileyim 2 gun once öğrendim. Hafif bel ağrısı dışında oda yatıp kalkarken sadece hiçbir belirtim yok öncesinde sadece adet olacağımin belirtileri vardı onlarda gitti. Panik yapmayın benim ikinci hamileligim ilkide çok rahat geçmişti. Herkes belirti yaşayacak diye birşey yok. Hayırlı sağlıklı doğumlardan olsun tüm hamilelere

canım benim hiç bir sıkıntım olmadı. mide bulantım hiç olmadı. sadece 2-3 defa öğürtü gelmişti oda 3 ay sonra falan oldu. tedirgin olma yani :)

Allah a sükür benim de yok bir kackere midem bulandı dua ettim rabbime olmasin diye cok sukur iyiyim bebisimde iyi aman olmasin arkadasim dert etme öyle olsan daha kötü

Evet arkadaşlar sanırım bu zamanlarda insanın günü gününü tutmuyor bir gün çok iyi iken ertesi gün halsizlikten ölüyorum Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

Selam kızlarr ben çatlatma iğnesi oldum bugün 12.günüm gebelik testi yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çok dikkatli bakınca belli oluyo sizce hamilemiyim böyle olan oldu mu

Selam göknur35 valla benim görümcem senin gibi olmuş test yaptığunda hamileydi. Ama bence en sağlıklı sonucu kan tahlilinde alırsın ☺️

Benim de 6. Haftama kadar her şey yolundaydı. Taa ki 7. Haftaya kadar bulantı koku falan hala devam ediyor. Umarım senin olmaz ama benim de o haftalarda herhangi bir belirti yoktu.

Ayyy inşallah :) perşembe kontrolüm var inşallah gittiğimde güzel haberler alırım içime su serptin allah razı olsun yaa :)

X