dün değil miydi günün ?Bnde gercekten psikolojik olduguna inanirim da bu gogus sizlmasi beni mahvediyor,
Evde test yaptim ,hemde erken gebelik testlerinden negatif
Gunun gecmedigi icin mi cikmadi
P harfi pregnant yani hamile manasina gelio yatay cizgide iste arti olusturmus demekki canim sen hamilesin heralde bi kan testi yaptirsana hemenArkadaslr mrb bn dun aksam ve sabah test yaptm birinde cizgi cikacagi yerde p harfi (aksam yaptgmda)digerinde koyu cizgi ve dik degil yanlamasina silik bir cizgi oldu aslinda su bn alms olfugumz test markasini arastrdgmda hic olumlu seyler okumadim acikcasi bat 3 gun var sol kasigim agri genatal bolgemde sizlama gibi bir agri belimin alt tarafindan gelen agri yastik koymadan yada uzanmadan gecmiyr ve sol diz kapagimda agri var bn anlams digilm kafam iyice karisti test ikiside mi bozuk cikti yani sizin fikirletinz nedr simdiden tesekkur edrim
Kızlar merhaba, benim siklusum 30 günde bir oluyor. En son 2 Kasım'da regl olmuştum, bugün tam 3 gün geçti. Dün bir test Yaptım ve çok silik bir çizgi çıktı bugün hala regl olmayınca dayanamadım ve bir test daha Yaptım. ( eczanede satılan 5 tl lik testlerden) ikinci çizgi net bi şekilde belirdi. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Sizce umutlanayım mı? Fotoğraf ek ' te .
Ya çok heyecanlıyım. Öyle abartılacak bir belirtim yok, reglm 3 gün gecikti zaten daha, kasıklarımda sürekli batmalar var, göğüslerim şişti, 1 defa kustum yaklaşık 1 hafta önce ve aşırı duygusalım bi kaç gündür her şeye ağlamaya başladım. Ben yanılmıyorum dimi canım çizgi var? Iki tane Yaptım ikisi de böyle çıktıBence hamilesin büyük olasılıkla. Hemen git kan testi yaptır, bize de haber ver :)
Ya çok heyecanlıyım. Öyle abartılacak bir belirtim yok, reglm 3 gün gecikti zaten daha, kasıklarımda sürekli batmalar var, göğüslerim şişti, 1 defa kustum yaklaşık 1 hafta önce ve aşırı duygusalım bi kaç gündür her şeye ağlamaya başladım. Ben yanılmıyorum dimi canım çizgi var? Iki tane Yaptım ikisi de böyle çıktı
Canım inşallah her şey gönlünce olur, en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Çok Sağol, kan testinin sonucunu paylaşacağımValla canım ben görebiliyorum çizgiyi. Yılların testçisiyim, daha silik bir çizgi bile yakalayamadım bugüne kadar kendimde :)
Senin adına çoook sevindim, inşallah tahminim doğrudur. Darısı başıma tabii bu arada :)
tatlım çok hoşsun :)Ya çok heyecanlıyım. Öyle abartılacak bir belirtim yok, reglm 3 gün gecikti zaten daha, kasıklarımda sürekli batmalar var, göğüslerim şişti, 1 defa kustum yaklaşık 1 hafta önce ve aşırı duygusalım bi kaç gündür her şeye ağlamaya başladım. Ben yanılmıyorum dimi canım çizgi var? Iki tane Yaptım ikisi de böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?