Hamilelik belirtileri

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
33
Merhaba bayanlar bir oğlum var ve bitane daha ve bebişim olmasını istiyorum daha bu ay korunmayı bıraktık ve ben mantar oldum bu hamilelik belirtisimidir kendimi yorgun hissesiyorum geçen ay adetim 2gün sürdü durdu ve aradan birgün geçti lekenme şeklinde oldu herşeye aşırı alınganlık var 3gün öncede ağlama krizine girdim diyebilirim sizce bunlar brlirti midir

Ayni durumdayim 2 gun koyu kahve geldi kanamam ardindan pembe lelelenmeler ve kasik agrilarim var hamile olabilirmiyim acaba

Merhaba bayanlar bir oğlum var ve bitane daha ve bebişim olmasını istiyorum daha bu ay korunmayı bıraktık ve ben mantar oldum bu hamilelik belirtisimidir kendimi yorgun hissesiyorum geçen ay adetim 2gün sürdü durdu ve aradan birgün geçti lekenme şeklinde oldu herşeye aşırı alınganlık var 3gün öncede ağlama krizine girdim diyebilirim sizce bunlar brlirti midir
inşallah diğer bebişinde geliyordur yorgunluk aşırı uyku hali gebelik belirtisi olabiliyor ama mantarı hiç duymadım stresten bazen adet sökülemiyor istersen bi test yap için rahat olsun

Merhaba kızlar bu ay ilk kez korunmayı bıraktık..Ama bütün adet belirtilerim mevcut şuan sivilcelerim çıktı çene kısmında,canım çok tatlı istiyor,şişkinlik var vs vs...Ama bununla birlikte kasığımda batmalar da var.Sizce gebelik testi ne zaman yapmalıyım?

Kızlar neredeyse 10 gündür kasık sancısı çekiyorum adetimin gecikmesinden 18 gün geçti adet düzensizliğim var o yüzden pek ümitlemek istemiyorum Karnım ve goguslerim çok şişti patlamak üzereyim bu durum da moralini çok bozuyor durduk yere ağlamaklı oluyorum psikolojim bozulmuş olabilir bir hafta önce 3 defa idrar testi yaptırdım negatif ama böyle belirtiler oldukça acaba hamilemiyim diyorum

Kızlar neredeyse 10 gündür kasık sancısı çekiyorum adetimin gecikmesinden 18 gün geçti adet düzensizliğim var o yüzden pek ümitlemek istemiyorum Karnım ve goguslerim çok şişti patlamak üzereyim bu durum da moralini çok bozuyor durduk yere ağlamaklı oluyorum psikolojim bozulmuş olabilir bir hafta önce 3 defa idrar testi yaptırdım negatif ama böyle belirtiler oldukça acaba hamilemiyim diyorum
streste gecikmeye sebebiyet verio olabilir o yuzden hamilemiyim die dusunmemekde fayda var. gec dollenmeden supheleniosan da doktora gidebilirsin 18 gun gecikme sadece hamilelik sebebiyle diil daha farkli sebeplerden de kaynalanio olabilir dolayisiyla doktora gitmende de fayda var gibi

Merhaba kızlar benimde adetm biteli 10 gün oluyor birkaç gündür kasklarmda ağrı bel ağrsı ağzımda tükürk salgsı arttı ve tabi miğdemde bulantı yanma.hafifte pembelk geldi ama çok az.bebğim 15 aylk istemiyorm tabi.:KK43: ikide büyüğm var.sizce hamile olablrmiym:KK43:

Back