ya arkadaşlar ben yeni üye oldum ve paylaşımlar çok güsel burda.ve bende bir haftadır sıkıntısını çektiğim bi durumu analtıp fikirlerinizi almak istyrm.adet belirtilerini hepnz blrsnz bnde her ay bunları yaşadım bu ayda yaşadım ama çok daha erken yaklaşık on gün kadar önce ve şideetli kasık ağrısı hafif bel ağrısı ile buraya kadar dedimki adettendir dedim önemsemedm ama arkadaşlar iki gündür çok şiddetli göğüz ağrısı çekyrm özellşkle sol göğsüm çatlıcak gibi sızlyıor va ikiside hemen hemen kafam kadar şiştiler:) adetime üç gün var ama göğsümde damarların çıkması gibi bi durum yok
sadece yanma var.hamile olablrmym diyorum.istyrm zaten ama ben korunmayı bıraktığımın ikinci adet dönemi bu.bukadar erken hamile olmuş olablrmym.nolur tecrübeli bayanlar fikirlernzi beklyrm
Olabilir tabi. Kuzenim korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kalmıştı. Belirtilerin hamilelik gibi ama bence de bir kan testi herşeyi çözer :)ya arkadaşlar ben yeni üye oldum ve paylaşımlar çok güsel burda.ve bende bir haftadır sıkıntısını çektiğim bi durumu analtıp fikirlerinizi almak istyrm.adet belirtilerini hepnz blrsnz bnde her ay bunları yaşadım bu ayda yaşadım ama çok daha erken yaklaşık on gün kadar önce ve şideetli kasık ağrısı hafif bel ağrısı ile buraya kadar dedimki adettendir dedim önemsemedm ama arkadaşlar iki gündür çok şiddetli göğüz ağrısı çekyrm özellşkle sol göğsüm çatlıcak gibi sızlyıor va ikiside hemen hemen kafam kadar şiştiler:) adetime üç gün var ama göğsümde damarların çıkması gibi bi durum yok
sadece yanma var.hamile olablrmym diyorum.istyrm zaten ama ben korunmayı bıraktığımın ikinci adet dönemi bu.bukadar erken hamile olmuş olablrmym.nolur tecrübeli bayanlar fikirlernzi beklyrm
Arkadaşım bir idrar testi yapsana yada kandan gebelik testi.İçin rahat etmiş olur...İnşallah hamilesindir...
bilgiler için çoook teşekkürler.
benim 12.günüm pazar. ama okuduklarımdan sonra dayanamam yarın yani cuma yaptırırım heralde. pazar veya pazartesi de tekrar ettiririm.:)
,
ayy heyecanlandım bir anda...
Selam Toprak nasılsın? Seni diğer forumda göremedim. 2 aydır siteye girmiyordum. Seni merak ettim. Hala Bülent bey devam mı?
Donmuşları deneyecektin, neler oldu?
Ben hala tüpümün normale dönmesini bekliyorum. en son 3.8 cm'di kalınlığı. Bu ay 3. adet ve duruma göre bu ay transfer yapıp yapamayacağına karar verecek doktorum.
Bu arada yukarıdaki hamilelik belirtilerin çoğu bende var, bu ay ilaçsız çok güzel yumurtladım, rahim kendiliğinden 10 mm kalınlığa ulaştı ve hamile olabilirim diye çok umutlandım ama bugün kahverengi lekelenme başladı. yarın veya ctesi de kanama başlar. sabah idrar testi negatifti. Ben pko'luyum ve yıllardır ilk defa çok düzgün bir siklus geçirdim bu ay. inşallah böyle devam eder.... tedavisiz hamile kalmayı çok istiyorum
bilgiler için çoook teşekkürler.
benim 12.günüm pazar. ama okuduklarımdan sonra dayanamam yarın yani cuma yaptırırım heralde. pazar veya pazartesi de tekrar ettiririm.:)
,
ayy heyecanlandım bir anda...
celinecim,
benim transferden sonra ilk yarım saat adet sancısına benzer bir ağrım oldu... sonrasında belirgin bir ağrım olmadı. herhangi bir kanamam da olmadı. bugün 9.günüm. son iki gündür durup durup sıcak basıyor. darallar geliyor. şişkinliğim genelde var, ama bu aldığım ilaçlardan mı, iştahımın gereksiz açılmasından mı, yoksa misafirlerim olduğundan mıdır blmiyorum.
ama bence ağrı hissetmiyo olman gayet normal olsa gerek. sonuçta transferden sonra normal hamilelikle benzer bir süreç başlıyor. ve bir dolu hamile hamile olduğunu 1,5. ayda falan anlıyor.
sakın ama sakın bozma moralini....
sevgiyle kal.
canım mrb,benim bugün 3. gün bitti,bugüne kadar kasıklarımda ağrı ve çok gazım vardı ama bugün hiçbişey hissetmiyorum,sende nasıl olmuştu 3. günden sonrası,ağrın varmıydı,benim şu anda hiçbişey hissetmemem normalmi acaba,tedirgin oldum,moralim bozuldu biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?