• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Prenses1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2018
516
67
98
33
İlişkiden kaç gün sonra belirtiler ortaya çıkıyor benim kasıklarımda sancı var o yüzden sordum evde test kaç gun sonra yapabilirim ?

Kızlar bu kasıklarda batmalar sancıların çok şiddetli mi olması lazım bende 1 yıldır gebelik istiyorum bu ay ovülasyonla denedik üst üste inşallah tutmuştur adete 5 gün kaldı göğüslerde bişey yok akıntım da yok hiç normalde akıntım olurdu adete yakın yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı sadece dün böyle batma şeklinde karnıma vajinanın üst kısımları diyim iğne batma oldu hafif hafif üç beş kere ama umutlanmak da istemiyorum

Kızlar bu kasıklarda batmalar sancıların çok şiddetli mi olması lazım bende 1 yıldır gebelik istiyorum bu ay ovülasyonla denedik üst üste inşallah tutmuştur adete 5 gün kaldı göğüslerde bişey yok akıntım da yok hiç normalde akıntım olurdu adete yakın yumurtlamadan sonra hiç akıntım olmadı sadece dün böyle batma şeklinde karnıma vajinanın üst kısımları diyim iğne batma oldu hafif hafif üç beş kere ama umutlanmak da istemiyorum
Ben yeni hamile olduğumu öğrendim adet döneminden önce ne ağrı ne akıntı hiçbir belirti yoktu sadece adet dönemi bi kaç gün geçtikten sonra kaşık ağrısı yaşadım. Herkeste belirti olmayabiliyor. Adet dönemi geldiğinde test yapabilirsiniz. Umarım gebelik vardır 🫶
1738172082292.png

Ben yeni hamile olduğumu öğrendim adet döneminden önce ne ağrı ne akıntı hiçbir belirti yoktu sadece adet dönemi bi kaç gün geçtikten sonra kaşık ağrısı yaşadım. Herkeste belirti olmayabiliyor. Adet dönemi geldiğinde test yapabilirsiniz. Umarım gebelik vardır 🫶Eki Görüntüle 3544995
Hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bana dua edin o kadar ihtiyacım var ki böyle bi haber almaya çok uzun zaman oldu ve üstümde baskı var inşallah bu ay tutmuştur 🥹

Hamilelerin duası kabul olurmuş nolur bana dua edin o kadar ihtiyacım var ki böyle bi haber almaya çok uzun zaman oldu ve üstümde baskı var inşallah bu ay tutmuştur
Allah isteyen herkese nasip etsin canım 🤲🏻 gerçekten zor süreçler ben 4 yıldır uğraşıyorum tedaviler falan derken inanır mısın doğal oldu:) bebişiniz tam zamanında sizinle olur inşallah 🫠

Allah isteyen herkese nasip etsin canım 🤲🏻 gerçekten zor süreçler ben 4 yıldır uğraşıyorum tedaviler falan derken inanır mısın doğal oldu:) bebişiniz tam zamanında sizinle olur inşallah 🫠
Yaaa öyle mi peki bi değişiklik filan mı yapmıştınız bide sanırım tedavi sırasında bazı şeyler yoluna giriyor tüp bebek yaptıktan spnra da insanlar hamile kalıyor doğal yoldan acaba o sırada mı bişey düzeliyor.
Bneim görünürde sorun yok hsg de iyi çıktı hormonlar iyi eşimin değerleri çok iui çıktı kist vs bişey de yok
TSH 3.71

Amh 1.90

Esttadiol 18

LH 2.71

FSH 5.44

Prolactin 16.89
Değerler de böyle

Ben az önce test yaptım negatiflik içinde pozitiflik arıyorum haha gözlerim oyun oynuyor gölge görüyorum regle 7 gün var ilişkinin 10.gunu sabırsızlık hahah

Eklentiler

• 1000089853.jpg
    1000089853.jpg
    37,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000089854.jpg
    1000089854.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 12
Yaaa öyle mi peki bi değişiklik filan mı yapmıştınız bide sanırım tedavi sırasında bazı şeyler yoluna giriyor tüp bebek yaptıktan spnra da insanlar hamile kalıyor doğal yoldan acaba o sırada mı bişey düzeliyor.
Bneim görünürde sorun yok hsg de iyi çıktı hormonlar iyi eşimin değerleri çok iui çıktı kist vs bişey de yok
TSH 3.71

Amh 1.90

Esttadiol 18

LH 2.71

FSH 5.44

Prolactin 16.89
Değerler de böyle
Ben transfer olmadım yumurta toplama yapıldı ama embriyolarım gelişmedi. Bir kez adet gördüm sonraki ay hamileydim. Hemşirede kullandığım iğneler fayda edebilir dedi vücuttan hemen atılmıyormuş. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz ? Değerlerinizde sorun yoksa stresten de olmayabiliyor. Biraz aklınızdan atmaya çalışın. Ben embriyolarım gelişmeyince yıkılmıştım tedaviyi falan düşünmüyordum artık belki de o yüzden oldu

Ben transfer olmadım yumurta toplama yapıldı ama embriyolarım gelişmedi. Bir kez adet gördüm sonraki ay hamileydim. Hemşirede kullandığım iğneler fayda edebilir dedi vücuttan hemen atılmıyormuş. Siz ne kadar süredir deniyorsunuz ? Değerlerinizde sorun yoksa stresten de olmayabiliyor. Biraz aklınızdan atmaya çalışın. Ben embriyolarım gelişmeyince yıkılmıştım tedaviyi falan düşünmüyordum artık belki de o yüzden oldu
1 yıl doldu bizimde,kafamdan atamıyorum ne yazık ki Uludağ üni hastanesine gitmeye başladım infertilite bölümüne şimdi testleri baştan yapacaklar adetin 2.günü bi daha gidicem bide 21.gün orda yönlendirirler attık ne olacaksa bu zamana kadar herhangi bi tedavi olmadı çatlatma vs bekleyeyim dedim ama olmadı daha inşallah gerek kalmadan doğal yollardan kalırım

1 yıl doldu bizimde,kafamdan atamıyorum ne yazık ki Uludağ üni hastanesine gitmeye başladım infertilite bölümüne şimdi testleri baştan yapacaklar adetin 2.günü bi daha gidicem bide 21.gün orda yönlendirirler attık ne olacaksa bu zamana kadar herhangi bi tedavi olmadı çatlatma vs bekleyeyim dedim ama olmadı daha inşallah gerek kalmadan doğal yollardan kalırım
ilk olarak aşılama ile başlarlar ben iki aşılama yaptırmıştım tüp bebeğe geçmek için. Devlette bazı şartları oluyor yaşınız evlilik yılı gibi. İnşallah hiç gerek kalmadan doğal yolla gebe kalırsınız. Bu süreçte sağlıklı beslenip düşünmemeye çalışın.

Back