M menekseeecakarrr Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2024 1 0 20 Cumartesi 00:41 Konu Sahibi menekseeecakarrr #1 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden
12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden
Y Yumak88 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Ekim 2023 1.250 577 32 Cumartesi 00:42 Konu Sahibi menekseeecakarrr #2 menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Kan testi yapmama sebebiniz nedir?
menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Kan testi yapmama sebebiniz nedir?
N newsie Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2023 129 55 28 Cumartesi 01:34 Konu Sahibi menekseeecakarrr #3 menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Muhtemelen psikolojik olarak kendinizi inandırıyosunuz. Nereden bildiğimi sormayın :))
menekseeecakarrr .!.: 12 gün gecikmem var ama evde test yapınca negatif çıkıyor bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama sizce neden Genişletmek için tıkla... Muhtemelen psikolojik olarak kendinizi inandırıyosunuz. Nereden bildiğimi sormayın :))