Hamilelik belirtileri

ravzanurpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2024
3
0
20
Kızlar merhaba ayın 15 inde ilişkiye girdim 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım cuma günü test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı doktorum 1-2 hafta beklememi söyledi ama sabırsızlanıyorum şimdi yine test yaptım ama birşey çıkmadı bütün belirtilerim var ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz 🥺

Kızlar merhaba ayın 15 inde ilişkiye girdim 17 sinde adet olmam gerekiyordu ama olmadım cuma günü test yaptım pozitif çıktı kan verdim negatif çıktı doktorum 1-2 hafta beklememi söyledi ama sabırsızlanıyorum şimdi yine test yaptım ama birşey çıkmadı bütün belirtilerim var ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz 🥺
Tüm belirtilerim var demişsiniz ne gbi

kızlar selammmm

ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.

doktorunuz gecikmenin kaçıncı günü kan vermenizi önerdi bende sizle aynı durumdayım idrar pozitifti kan <5 çıktı

Adetten iki gün önce yumurtlama zor ihtimal ama inşallah vardır🙏 Siz takip ediyor musunuz yumurtlama günlerinizi? Bir de idrar testi markası neydi?

15 Ekim'deki ilişkiden 2 gün sonra test yaptınız değil mi doğru mu anladım? Eğer öyleyse 2 günde hamilelik ne kanda ne idrarda belli olmaz, yalancı pozitif göstermiş test. Ama üzerinden 14 gün geçti şimdi testte çıkar doğrusu. Bence direkt kan verin

Bebeğim sen kesin hamilesin 5 çıkmış yüksek 1 hafta sonra tekrar kan ver bence doktorum 1 hafta sonra kan tekrar ver dedi bana
canımm senin doktorun kanda negatif çıkınca hamile değilsin diye kestirip atmamiş ne güzel ya ben sağlıkocağına gittim buraya da yeni taşindık kimseyi tanımam bana dedi negatif başka teste gerek yok umutlanma kovdu resmen

15 Ekim'deki ilişkiden 2 gün sonra test yaptınız değil mi doğru mu anladım? Eğer öyleyse 2 günde hamilelik ne kanda ne idrarda belli olmaz, yalancı pozitif göstermiş test. Ama üzerinden 14 gün geçti şimdi testte çıkar doğrusu. Bence direkt kan verin
2 gün sonra değil 7 gün sonra yaptım pozitif geldi şimdi doktorum döllenmeden en az 15 gün sonra belli olur dedi
Adetten iki gün önce yumurtlama zor ihtimal ama inşallah vardır🙏 Siz takip ediyor musunuz yumurtlama günlerinizi? Bir de idrar testi markası neydi?
conforttu ama 2 defa yaptım 2 sinde de pozitif hayalet çizgi çıktı
Tüm belirtilerim var demişsiniz ne gbi
mide bulantısı kasıkta adet ağrısı gibi ağrı var göğüs uçlarımda kararma ve tomurcuklar var sabahları bulantı çok fazla kokuda hassasiyet falan da var canım

Kullanmadım bu markayı ama güvenilir bir test diye okumuştum. Kan değeriniz negatif ama 4,5 falan gibi arada bir değerse yükselme ihtimali yüksek. Zaten adetten 2 gün önceki ilişkiden gebelik oluştuysa geç döllenme olmuş olacak🥰

2 gün sonra değil 7 gün sonra yaptım pozitif geldi şimdi doktorum döllenmeden en az 15 gün sonra belli olur dedi

mide bulantısı kasıkta adet ağrısı gibi ağrı var göğüs uçlarımda kararma ve tomurcuklar var sabahları bulantı çok fazla kokuda hassasiyet falan da var canım
Haa anladım ama 7 gün de çok erken. Kana karışması en erken 10, idrara geçmesi en erken 12 gün sürüyor. İnşallah vardır sonuçta gecikmeniz varmış devam ederse kan verirsiniz.

kızlar selammmm

ayy artık bana da bi akıl verin ne yapayım sizce durumum şöyle;

18 ekim adet günü idrar testi negatif
21 ekim açık pembe bir lekelenme
21 ekim idrar testi negatif
24 ekim sabah idrar testi pozitif
24 ekim akşam kan testi <5

Şuan gecikmemin 10. günü baş dönmesi kasık karında iğne batmaları sızlama özellikle yürüken hafif arada mide bulantıları.
Bende lekelenme olduktan 10 kac gün sonra tesadüfen test yapiyim belirtim var düsüncesiyle test yapip ögrenmistim hic kan testi vermedim birkac test deneyerek ögrendim doktordan randevu almak icin aradigimda adetin üstünden 6 hafta gecince gel dedi öyle gittim yani eger adet olmuyorsaniz lekelenmenin üstünden 10 gün geçince evde test deneyin varsa tekrar pozitif cikar

X