• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meloo657

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2023
84
23
8
20
Merhabalar reglim bu ayın 5 inde bitti 6 ve 7 sinde korunmasız ilişki yaşadık 3 gün geçtikten sonra tekrardan yaşandı adet günümü fazla takip edemiyorum uygulamadan takip ettiğim için yumurtlama günümdede ilişki yaşadık adetimden 9 gün önce kan geldi kasık ağrılarım var sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• 353F9905-6D9A-40B8-89A7-8C30EDB0C718.jpeg
    353F9905-6D9A-40B8-89A7-8C30EDB0C718.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 90
Benim kini sağlık ocağı bilemedi ilk başta.
Hastanede kan verdim o yüzden. 😀
Test kitleri eskiymis ve uzun süre bekletiyorlar mış.
Troid bile yanlis bakmis sağlık ocağı umarim sizin sağlık ocağı daha iyi dir. ☺😊😉👍🏻
Şuanda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi kan geldikten sonra kabızlık yaşadım sizce ne yapmalıyım sizde ne gibi belirtiler olmuştu?

Ben yapıp çekmeceye koymuştum yarım saat 1 saat falan geçmiştir erken gebelikle aynı anda yapmıştım diğeri tek çizgi bu 2 çizgi olmuştu

Anladim. Genelde 3 ve 5 dakika icinde hemen cikan sonuclar değerlendirtiliyor.
Cok uzun süre beklerse yalanci pozitif olabilir diyorlarda etrafimda.

Anladim. Genelde 3 ve 5 dakika icinde hemen cikan sonuclar değerlendirtiliyor.
Cok uzun süre beklerse yalanci pozitif olabilir diyorlarda etrafimda.
Testi 2 saat sonra silik çizgi çıkıp hastanede kan verip 1.381 çıkan arkadaşım var🤣 arada kalıyorum böyle durumlarda sizin tavsiyeniz nedir☺️

Şuanda kasık ağrım var adet olacakmışım gibi kan geldikten sonra kabızlık yaşadım sizce ne yapmalıyım sizde ne gibi belirtiler olmuştu?
hic hasta olmadım.6 gün gecikme ile öğrendim.
koku hassasiyeti
Idrar renginde renk değişimi ve sık geliyor olması
Göğüs renginde fark
Kasık ağrım vardı.
1 /2 kere kustum.
Tabi kişiden kişiye değişir.

Back