- 14 Eylül 2023
- 40
- 10
- 33
Merhaba Benim beklediğim adet bende 16 eylul.Değişik bu ay yumurtlama sonra 2 hafta her gün sanki adet gibi olacağim akıntın hiç yok.göğuş sadece dünden ağriyor ama hafif.Bu arada benim bacaklarıda ara ara ağriyo hiç bişey anlamadim :) Anlayamadım hamile olabilir mi acaba.Test yapacak misinKızlar merhaba normalde her ay adetime bazen 1-2 hafta kalarak bazen 5 hafta kala gögüs sismesi kasıkta karında agrı yasardım beklenen adetim 16 eylül sunun surasında 3 gün kaldı ama hiçbir belirtim yok özellikle gögüslerim cok siserdi dokunamazdım ama ne gögüs sismesi var ne de karın agrısı dün akşam sadece bacaklarım agrıdı basen kısımlarım yani acaba hamile olabilir miyim hiç böyle belirtisiz şekilde hamile kalan oldumu acaba
Haber veririm dün çok ağrı vardı adet gibi ama gelmedi.bügün 28.günümmerhaba hoşgeldininanırmısın yumurtlamadan sonra benimde hiç akıntım olmadı bu ay çatlatma iğnesi yapıldı 6.günüm bugun hala kup kuruyum benimde ara ara sağ bacağıma ağrı giriyor bakalımm hayırlısı olsun senin içinde umarım güzel sonuçlar alırsın bebeğine kavuşursun
Hadi inşallahHaber veririm dün çok ağrı vardı adet gibi ama gelmedi.bügün 28.günüm.Test yapmiyorum bekliyorum cumartesi yada pazar yaparım gelmezse adetim.
Ya bende yok yumurtlamadan sonra hiç yok yani anlamadım gitti çatlatma iğnesi olduğumdan beri bu ay da olmadı galiba öyle hissediyorumYani silince varda çok az yani yapışkan gibi ama böyle fazla yok.Sende ?
ayyy hadi hayırlısı inşallah olmazzsın adet canımAma merak etme bir kïz önce yazdı ki hiç akıntı yoktu yinede hamileydi.Inşallah hayirlisi.Ben bekliyorum ya olcak ya olmicak adet gunum bugun yani
bazen adetten 4 gün önce yapiyolar çikiyor bazen bekliyolar.yani erken yapsan negatif çiksa boşa üzulursun.Yani bence 2gün önce deneyebilirsin pozitif çikar inşallah.Ben yapmak cesaretim yok.Şimdide ağrı var korkuyorumayyy hadi hayırlısı inşallah olmazzsın adet canımbende bekliyorum sence çok mu erken belirti arıyorum ne zaman test yapıyım sence ? Erken gebelik testi
İnşallah gelmez yabazen adetten 4 gün önce yapiyolar çikiyor bazen bekliyolar.yani erken yapsan negatif çiksa boşa üzulursun.Yani bence 2gün önce deneyebilirsin pozitif çikar inşallah.Ben yapmak cesaretim yok.Şimdide ağrı var korkuyorumgelecek bence. Ama umutluyum yine
bir hafta önce çok şans bence :) bende kası sağ tarafa ağrı var ben geliyor gidiyor geliyor gidiyor.gelince korkuyorum hemen WC koşuyorum.bügün kafa yicemİnşallah gelmez yabazıların ki bir hafta öncesinde çıkıyor ona anlam veremiyorum sende belirti var mı ağrı derken kasık ağrısı mı
Ayyyyy aman gelmesinnnnEv
bir hafta önce çok şans bence :) bende kası sağ tarafa ağrı var ben geliyor gidiyor geliyor gidiyor.gelince korkuyorum hemen WC koşuyorum.bügün kafa yicem
kız allah iyliğini versinbazen adetten 4 gün önce yapiyolar çikiyor bazen bekliyolar.yani erken yapsan negatif çiksa boşa üzulursun.Yani bence 2gün önce deneyebilirsin pozitif çikar inşallah.Ben yapmak cesaretim yok.Şimdide ağrı var korkuyorumgelecek bence. Ama umutluyum yine
Olursun canım.Bende hala bekliyorum sabaha kadar bişey yoksa belki test alirim .kız allah iyliğini versinbende burda umutluyum diyince olmuyor sandım
Hadi bakalım haber verirsin canımOlursun canım.Bende hala bekliyorum sabaha kadar bişey yoksa belki test alirim .
cnm yaptim trst ama negatif sabah dayanamadim ama ilk idrarda olmadı. Adet hala yok.bi kaç gün bekleyib yeni yaptircam yada direkt kan testi.Hadi bakalım haber verirsin canım
Aynen canım bekle bence de negatif görünebilir belki geç döllenme olmuştur kan testi verirsin adetin gelmezzsecnm yaptim trst ama negatif sabah dayanamadim ama ilk idrarda olmadı. Adet hala yok.bi kaç gün bekleyib yeni yaptircam yada direkt kan testi.