• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtileri

Sena9544

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
17
6
16
29
Merhabalar benim adetim de gecikme var en son adet tarihim 5 Aralık ve ben 6 Aralık da kan testi yaptım ve çıkmadı hamilelik negatif çıktı hala adet görmedim belim ağrıyor halsizlik var uykum var hep ve arada bir sarı yeşil ikisinin karışımı akıntı camasirimda görüyorum sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım

Merhabalar benim adetim de gecikme var en son adet tarihim 5 Aralık ve ben 6 Aralık da kan testi yaptım ve çıkmadı hamilelik negatif çıktı hala adet görmedim belim ağrıyor halsizlik var uykum var hep ve arada bir sarı yeşil ikisinin karışımı akıntı camasirimda görüyorum sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım
Arkadaslar 6 Ocak yazacagima 6 Aralık da kan testi yaptım yazmışım beş Aralık en son adet tarihi test tarihi de 6 Ocak

Kan testinde çıkması lazımdı normalde hamilelik .. farklı bir gecikme olabilir,
bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın ..

Kan testinde çıkması lazımdı normalde hamilelik .. farklı bir gecikme olabilir,
bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın ..
Yani 4 aydır düzenli adet görüyordum bu zamana kadar da hiç gebelik düşünmedim şansa bu ay istedik gebelik planladık ama ne hikmetse negatif çıktı bthcg

Yani 4 aydır düzenli adet görüyordum bu zamana kadar da hiç gebelik düşünmedim şansa bu ay istedik gebelik planladık ama ne hikmetse negatif çıktı bthcg
Ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut kendini gebeliğe hazırladığı zamanda adette gecikmeler olabiliyormuş burada çoğu kez okudum umarım sizin içinde öyle olur ..

Arkadaslar 6 Ocak yazacagima 6 Aralık da kan testi yaptım yazmışım beş Aralık en son adet tarihi test tarihi de 6 Ocak
Gec döllenme diye birsey var bi ihtimal oylede olmus olabilir. Bazende stresten gecikiyo. Bence biraz sabredip tekrarlayin . Ama direk kanda baktirin.

Gec döllenme diye birsey var bi ihtimal oylede olmus olabilir. Bazende stresten gecikiyo. Bence biraz sabredip tekrarlayin . Ama direk kanda baktirin.
Bugun adet oldum ama ben 4 ay önce düzensiz adet oluyordum 3 ayda bir falan oluyordum şimdi düzene bindi her ay ölüyorum bu ay 4 gün geç oldum ve ben bu 4 aydır her adet olmamda şiddetli bir sancı çekiyorum neden acaba arkadaşlar kötü birşey mı

Bugun adet oldum ama ben 4 ay önce düzensiz adet oluyordum 3 ayda bir falan oluyordum şimdi düzene bindi her ay ölüyorum bu ay 4 gün geç oldum ve ben bu 4 aydır her adet olmamda şiddetli bir sancı çekiyorum neden acaba arkadaşlar kötü birşey mı
Herseyi kotuye yorma bence 😊 sen biraz streslisin sanirim. Rahatlaman lazim. Bazen üşütürüz sancili gecer bazen normal gecer olağan seyler bunlar bence. Ama seni ciddi sekilde rahatsiz ediyorsa bunun icinde tekrar doktora gorunebilirsin bazi seyler sebep olabilir. Umarim sorun yoktur.

Mesela bu ay 4 gün geciktim oldum bitti ilişkiden 4 gün sonra bı leke gördüm daha görmedim yani adetim bitti iki üç gün sonra ilişki oldu ondan sonra da 4 gün sonra da leke gördüm bu ne demek açaba hamile kalsam bile 4 günde belli olur mu ki

Back