Merhabalar benim adetim de gecikme var en son adet tarihim 5 Aralık ve ben 6 Aralık da kan testi yaptım ve çıkmadı hamilelik negatif çıktı hala adet görmedim belim ağrıyor halsizlik var uykum var hep ve arada bir sarı yeşil ikisinin karışımı akıntı camasirimda görüyorum sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi Sena9544
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hamilelikbelirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaslar 6 Ocak yazacagima 6 Aralık da kan testi yaptım yazmışım beş Aralık en son adet tarihi test tarihi de 6 OcakMerhabalar benim adetim de gecikme var en son adet tarihim 5 Aralık ve ben 6 Aralık da kan testi yaptım ve çıkmadı hamilelik negatif çıktı hala adet görmedim belim ağrıyor halsizlik var uykum var hep ve arada bir sarı yeşil ikisinin karışımı akıntı camasirimda görüyorum sizce hamilemiyim ne zaman test yapmalıyım
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Kan testinde çıkması lazımdı normalde hamilelik .. farklı bir gecikme olabilir,
bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın ..
Yani 4 aydır düzenli adet görüyordum bu zamana kadar da hiç gebelik düşünmedim şansa bu ay istedik gebelik planladık ama ne hikmetse negatif çıktı bthcgKan testinde çıkması lazımdı normalde hamilelik .. farklı bir gecikme olabilir,
bir kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayın ..
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Ne kadar doğru bilmiyorum ama vücut kendini gebeliğe hazırladığı zamanda adette gecikmeler olabiliyormuş burada çoğu kez okudum umarım sizin içinde öyle olur ..Yani 4 aydır düzenli adet görüyordum bu zamana kadar da hiç gebelik düşünmedim şansa bu ay istedik gebelik planladık ama ne hikmetse negatif çıktı bthcg
Yani gebelik var demek mi oluyor o anlamami geliyorNe kadar doğru bilmiyorum ama vücut kendini gebeliğe hazırladığı zamanda adette gecikmeler olabiliyormuş burada çoğu kez okudum umarım sizin içinde öyle olur ..
- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Canim bende bilmiyorum çok kulaktan dolma bir bilgi yanıltmiyayim seni bir kaç gün daha bekle olmazsan doktora git ..Yani gebelik var demek mi oluyor o anlamami geliyor
Tamam canım teşekkürlerCanim bende bilmiyorum çok kulaktan dolma bir bilgi yanıltmiyayim seni bir kaç gün daha bekle olmazsan doktora git ..
Gec döllenme diye birsey var bi ihtimal oylede olmus olabilir. Bazende stresten gecikiyo. Bence biraz sabredip tekrarlayin . Ama direk kanda baktirin.Arkadaslar 6 Ocak yazacagima 6 Aralık da kan testi yaptım yazmışım beş Aralık en son adet tarihi test tarihi de 6 Ocak
Bugun adet oldum ama ben 4 ay önce düzensiz adet oluyordum 3 ayda bir falan oluyordum şimdi düzene bindi her ay ölüyorum bu ay 4 gün geç oldum ve ben bu 4 aydır her adet olmamda şiddetli bir sancı çekiyorum neden acaba arkadaşlar kötü birşey mıGec döllenme diye birsey var bi ihtimal oylede olmus olabilir. Bazende stresten gecikiyo. Bence biraz sabredip tekrarlayin . Ama direk kanda baktirin.
Herseyi kotuye yorma bence sen biraz streslisin sanirim. Rahatlaman lazim. Bazen üşütürüz sancili gecer bazen normal gecer olağan seyler bunlar bence. Ama seni ciddi sekilde rahatsiz ediyorsa bunun icinde tekrar doktora gorunebilirsin bazi seyler sebep olabilir. Umarim sorun yoktur.Bugun adet oldum ama ben 4 ay önce düzensiz adet oluyordum 3 ayda bir falan oluyordum şimdi düzene bindi her ay ölüyorum bu ay 4 gün geç oldum ve ben bu 4 aydır her adet olmamda şiddetli bir sancı çekiyorum neden acaba arkadaşlar kötü birşey mı