Hepsi hem regli hem hamilelik belirtisi olabilirArkadaşlar merhaba
1 yıldır gebelik istiyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay çok farklı şeyler yaşıyorum test yapmaya korkum var o yüzden belki de destek arayışına girdim
Bekar iken adetim çok düzenli idi saati bile şaşmazdı ama evlendikten sonra değişti o yüzden belli bir günüm yok
Şeffaf kokusuz su gibi resmen akıntım var ben bunu bile umursamıyorum hamilelik ile alakası olmaz diyorum ama şöyle bir şey var ki resmen regl sancısı çekiyorum hemde şiddetli bir şekilde. Bugün 32. Günüm. Son regl tarihime göre. Genelde o sancı olunca muhakkak regl olurum ama bu defa olmadı saatlerce sürmesine rağmen yataktan bile kalkamadım.
ve bir de namaz kılarken yani eğilirken sol tarafıma şiddetli bir baskı oluyor. Fazla eğilemiyorum. Göğüsler desen zaten regl olacak gibi şişmiş durumda.
yorumlarınızı çok merak ediyorum
Ah ah keşke yapabilsem. Çok korkuyorum negatifi görmekten o kadar yoruldum kiAnlattıkların hamilelik belirtileri arasında yarın idrar testi yada kanda beta hcg testi yaptırın
Başka çaresi yok kiAh ah keşke yapabilsem. Çok korkuyorum negatifi görmekten o kadar yoruldum ki
Test yapmak bu kadar zor olmasa gerek ama işte cesaret edemiyorum. Ben genel de o sancıyı hep uyurken çekerim ve uyandığım da bilirim ki hasta olmuşum beni hiç yanıltmayan türden bir belirtiydi ama şimdi ne gelen var ne gidenHepsi hem regli hem hamilelik belirtisi olabilir
Bende gebelik planlıyorum ilk defa bu belirtiler regliden 10 gün önce başlamıştı bende ama regli oldum
Psikolojik olarak vücudumuz tepki veriyor diye düşünüyorum
Bende test yapmaya korkanlardanim.olumsuz olacak diye korkuyorum ama tek yolu test.
Gebeliğin ilk haftalarında saatlerce süren kasik ağrısı olmaz..bu kadar uzun süreli ağrılardan sonra ertesi gün regl beklenir..tabi bunlar benim kendi tecrübelerim ...halen olmadiysaniz bı iki gün daha gelmezse test yapın..inşallah gebesinizdir ..hakkinizda hayırlısı olur insallahArkadaşlar merhaba
1 yıldır gebelik istiyoruz ama henüz kısmet olmadı. Bu ay çok farklı şeyler yaşıyorum test yapmaya korkum var o yüzden belki de destek arayışına girdim
Bekar iken adetim çok düzenli idi saati bile şaşmazdı ama evlendikten sonra değişti o yüzden belli bir günüm yok
Şeffaf kokusuz su gibi resmen akıntım var ben bunu bile umursamıyorum hamilelik ile alakası olmaz diyorum ama şöyle bir şey var ki resmen regl sancısı çekiyorum hemde şiddetli bir şekilde. Bugün 32. Günüm. Son regl tarihime göre. Genelde o sancı olunca muhakkak regl olurum ama bu defa olmadı saatlerce sürmesine rağmen yataktan bile kalkamadım.
ve bir de namaz kılarken yani eğilirken sol tarafıma şiddetli bir baskı oluyor. Fazla eğilemiyorum. Göğüsler desen zaten regl olacak gibi şişmiş durumda.
Bende test yapmaktansa beklemeyi tercih ediyorum gerçekten korkuyorumTest yapmak bu kadar zor olmasa gerek ama işte cesaret edemiyorum. Ben genel de o sancıyı hep uyurken çekerim ve uyandığım da bilirim ki hasta olmuşum beni hiç yanıltmayan türden bir belirtiydi ama şimdi ne gelen var ne giden
Eşim de diyor ki
E tabi hanımefendi belirti taşıyorsun diye her istediğini yaptırıyorsun o yüzden test yapmıyorsun
Allah razı olsunGebeliğin ilk haftalarında saatlerce süren kasik ağrısı olmaz..bu kadar uzun süreli ağrılardan sonra ertesi gün regl beklenir..tabi bunlar benim kendi tecrübelerim ...halen olmadiysaniz bı iki gün daha gelmezse test yapın..inşallah gebesinizdir ..hakkinizda hayırlısı olur insallah
Kesinlikle öyle test yapmaktansa olmayı beklemek daha iyi gibiBende test yapmaktansa beklemeyi tercih ediyorum gerçekten korkuyorum
Hep olumsuz olunca insan etkileniyor
Brlirtiler hamilelik belirtileri gibi ama adet belirtileriyle birbirine cok benziyorlar o yuzden en iyisi test yap oyle icin rahatlar umarim hamilesindir 32 gun de test için iyi varsa kesin cikar benim 31. Gundu test yaptigimda aksam yapmama rağmen hemen pozitifi gordumArkadaşlar merhaba
Korkumu yenersem yapacam canım çok teşekkür ederimBrlirtiler hamilelik belirtileri gibi ama adet belirtileriyle birbirine cok benziyorlar o yuzden en iyisi test yap oyle icin rahatlar umarim hamilesindir 32 gun de test için iyi varsa kesin cikar benim 31. Gundu test yaptigimda aksam yapmama rağmen hemen pozitifi gordum
Canım bir de az önce kanamam oldu. Ama kan değil anlamadım ki. Nohut büyüklüğün de iki damla bir şey su ile karışık birşey. Ayırt edemedim. Peçeteye de hiçbirşey gelmiyorBrlirtiler hamilelik belirtileri gibi ama adet belirtileriyle birbirine cok benziyorlar o yuzden en iyisi test yap oyle icin rahatlar umarim hamilesindir 32 gun de test için iyi varsa kesin cikar benim 31. Gundu test yaptigimda aksam yapmama rağmen hemen pozitifi gordum
Yarina kadar bekle bakalim nasil ilerleyecekCanım bir de az önce kanamam oldu. Ama kan değil anlamadım ki. Nohut büyüklüğün de iki damla bir şey su ile karışık birşey. Ayırt edemedim. Peçeteye de hiçbirşey gelmiyor
Ay hadi inşallah hamilesindir dualarım seninleBendede durum aynı canim adetten 10 gün önce başladı adet belirtileri sonuç adetim 5 gün geçti ne gelen var ne gidenyarın kan testi vermeyi düşünüyorum
Çok teşekkür ederim canımYarina kadar bekle bakalim nasil ilerleyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?