Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yaptınzmıMerhaba herkese, bu aralar sürekli kusuyorum, başım dönüyor adetim de gecikti acaba hamile miyim diye düşünüyorum ama hiç ihtimal de vermiyorum ya
Hayır da kesin hamile değilim diye düşündüm açıkçasıTest yaptınzmı
Kesin hamile değilseniz burada neden soruyorsunuz? Yanlış anlamayın cidden merak ettimHayır da kesin hamile değilim diye düşündüm açıkçası
Kesin hamile değilim demedim hamile olmadığımı kesin düşündüm dedim belirtileri var yani bilemiyorumKesin hamile değilseniz burada neden soruyorsunuz? Yanlış anlamayın cidden merak ettim
Benim bir oğlum var ya ondandırValla sakinliginize hayran kaldım bat'a 7 gün kala başlıyorum test yapmaya![]()
en basitinden bes liralik test alir insan bakar. konu acana kadar.. burada ne dense mutlu olacaksiniz. saglikli bireylerin aktif seks hayati varsa gebelik de her zaman ihtimal dahilindedir.Kesin hamile değilim demedim hamile olmadığımı kesin düşündüm dedim belirtileri var yani bilemiyorum
Yok ben açıklayamadım galiba,ben istemiyorum acaba hamile olabilir miyim yani sadece bu belirtilerle hamile olunur mu ki anlayamadımen basitinden bes liralik test alir insan bakar. konu acana kadar.. burada ne dense mutlu olacaksiniz. saglikli bireylerin aktif seks hayati varsa gebelik de her zaman ihtimal dahilindedir.
cevap verdim iste evet olabilirsin. hem hap hem kondomla korundugu halde gebe kalanlar var.. gebe kalmamanin tek yolu seks yapmamak. yapiyorsan gebe olma ihtimalin her zaman var diyorum ben de.. olabilirsin hamile.. gecikmis en onemlisi. belirtiler de var. hic belirti olmadan da hamile olunur. sizin belirtilerinizle de olunur..Yok ben açıklayamadım galiba,ben istemiyorum acaba hamile olabilir miyim yani sadece bu belirtilerle hamile olunur mu ki anlayamadım
Anladım teşekkürler umarım değilimdircevap verdim iste evet olabilirsin. hem hap hem kondomla korundugu halde gebe kalanlar var.. gebe kalmamanin tek yolu seks yapmamak. yapiyorsan gebe olma ihtimalin her zaman var diyorum ben de.. olabilirsin hamile.. gecikmis en onemlisi. belirtiler de var. hic belirti olmadan da hamile olunur. sizin belirtilerinizle de olunur..
Allah gonlunuze gore versin.Anladım teşekkürler umarım değilimdir
Teşekkürler tekrar,iyi geceler dilerimAllah gonlunuze gore versin.
Hakkınızda hayırlısıKesin hamile değilim demedim hamile olmadığımı kesin düşündüm dedim belirtileri var yani bilemiyorum