Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hamilesiniz silik de değil bariz ben burdayım diyor hemen kan verinMerhabalar adetim 7 gün gecikti. Bende gebelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
Hamilesin, tebrikler :)Merhabalar adetim 7 gün gecikti. Bende gebelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
Hamilesinnn bende bugun ogrendimMerhabalar adetim 7 gün gecikti. Bende gebelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
YaaaHamilesinnn bende bugun ogrendim![]()
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırızHayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah![]()
7gün gecikmiş ve bariz belli ikinci çizgi evet hamilesiniz emin olmak için doğurmuş olmanızmı gerekiyor ?Merhabalar adetim 7 gün gecikti. Bende gebelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
Tecrübeli olsaydım zaten forumda yazıp sormazdım. Üslubunuza dikkat edin. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Elinize telefon alıp boş boş konuşmayın7gün gecikmiş ve bariz belli ikinci çizgi evet hamilesiniz emin olmak için doğurmuş olmanızmı gerekiyor ?
Tecrübe ile bir ilgisi yok bunun bariz 2. Cizgi var boş konuşmuyorum belli hamile olduğunuz siz bence boş soru sormak için konu açmayınTecrübeli olsaydım zaten forumda yazıp sormazdım. Üslubunuza dikkat edin. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Elinize telefon alıp boş boş konuşmayın
Testi ilk yaptım ve fotosunu attım merak ettiğim için emin olmak için hevesle attım. Ama senin gibi lafı gediğine koyma meraklısı tipler çıkıp zoton homolosonoz sormoyon der. Cevap vermek zorunda değilsin.Tecrübe ile bir ilgisi yok bunun bariz 2. Cizgi var boş konuşmuyorum belli hamile olduğunuz siz bence boş soru sormak için ko
Kızlaf test sonuçlarım bu şekilde yorumlar mısınızHayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah![]()
Merhaba öncesinde yaptınız mı hiç benim de bugün 4. Günüm gecikmeninMerhabalar adetim 7 gün gecikti. Bende gebelik testi yaptım silik çıktı emin olamadım sizce hamilemiyim
Hayır yapmadımMerhaba öncesinde yaptınız mı hiç benim de bugün 4. Günüm gecikmenin
Benim testimide degerlendirirmisiniz acaba adetim 1 gün gecikti yaptım sonuç buEvet hamilesiniz silik de değil bariz ben burdayım diyor hemen kan verin
Senin testte sıkın var gibi bir daha tekrarla derim çünkü idrar yayılmış kaç damla damlattınız bide akşammı yaptınızBenim testimide degerlendirirmisiniz acaba adetim 1 gün gecikti yaptım sonuç bu
Bak kuzum ben adetime 4 gün kala öğrendim hemen git erken gebelik testi al eczaneden orda net çıkarMerhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım